ηλέκτρα απ ότι έχω καταλάβει κι εγώ θα βγουν τώρα οι προκηρύξεις, εξάλλου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μας πάρει πάνω από 3 μήνες πιστεύω. Οπότε δεν θα γίνουν προσλήψεις τώρα, αυτές θα γίνουν όταν μπούμε στη σχολή για να φοιτήσουμε, κάτι που θα αργήσει.ηλεκτρα15 έγραψε:Δεν νομιζω. Οι προσληψεις παγωνουν τουλαχιστον μηνα.
κατα τον ιουνιο το βλεπω
Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
Giorgospcline έγραψε:ηλέκτρα απ ότι έχω καταλάβει κι εγώ θα βγουν τώρα οι προκηρύξεις, εξάλλου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα μας πάρει πάνω από 3 μήνες πιστεύω. Οπότε δεν θα γίνουν προσλήψεις τώρα, αυτές θα γίνουν όταν μπούμε στη σχολή για να φοιτήσουμε, κάτι που θα αργήσει.ηλεκτρα15 έγραψε:Δεν νομιζω. Οι προσληψεις παγωνουν τουλαχιστον μηνα.
κατα τον ιουνιο το βλεπω
μακαρι να γινει. Μονο ο χρονος θα διξει.
εκτος αν βγει η προκυρηξη τωρα και απλα μαζεψουν τα χαρτια. Και μετα τις εκλογες γινουν αθληματα και ολα τα διαφορα.
Αντε να δουμε... Κλεινουμε ενα χρονο που το πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Παιδιά απο οτι ρώτησα στο υπουργειο δεν θα παγώσει η διαδικασία λογω δημοτικών εκλογών!!! Παγώνουν μονο οι προσληψεις που εχουν να κανουν με τους δήμους!!! Αρα μην άγχωνεστε... η προκηρυξη θα τρέξει κανονικότατα!!! :)
Αντε να δουμε μακαρι να βγει. γνωριζει κανεις τι γινεται τελικα με τα γραπτα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Αφού έχει αναφερθεί, θα είναι με μόρια και γραπτά, μην το κουράζουμε.
Ετσι ακριβως ειναι φιλε οταν εγω τα ελεγα ολοι με κραζανε..Nick the Greek έγραψε:Παιδιά απο οτι ρώτησα στο υπουργειο δεν θα παγώσει η διαδικασία λογω δημοτικών εκλογών!!! Παγώνουν μονο οι προσληψεις που εχουν να κανουν με τους δήμους!!! Αρα μην άγχωνεστε... η προκηρυξη θα τρέξει κανονικότατα!!! :)
Παιδια χτες βγηκε και φεκ, το τρεχουν το θεμα, κανονικα θελει 20 μερες να γραφτει σε ΦΕΚ! Ελπιζω να εχουμε νεα συντομα! Σας στελνω και το φεκ:
http://www.docman.gr/Download/12307.aspx
http://www.docman.gr/Download/12307.aspx
Σε ευχαριστουμε nikosl86.
amomos2 έγραψε:Αντε να δουμε... Κλεινουμε ενα χρονο που το πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα!
Μόνο εσείς με τις ερωτήσεις και μερικοι δημοσιογραφοι το πάνε απο βδομάδα σε βδομάδα, κανείς άλλος !
Στο παρελθόν οπως εχω πει έχει έχει και 8 χρόνια να βγει προκήρυξη για Υ/Ξ ΛΣ !
Οκ φιλε μην μπαινεις στο σιτε τοτε. Εμεις κανουμε ονειρα. Τωρα ερχεσαι εσυ να μας το παιξεις απαισιοδοξος...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Φίλε costasss οι προκηρύξεις αυτές των υπαξ και λφ είναι στον προυπολογισμό του 2013, δεν γίνεται να καθυστερήσει άλλο. Ξέρω ότι αυτό που λες γινόταν παλαιότερα αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Απλά όλοι γνωρίζουμε για ποιόν λόγο καθυστέρησαν αυτές οι προκηρύξεις και όλο τυχαίως θα γίνουν την περίοδο των εκλογών
380 θέσεις τον Μάιο για τελωνειακούς - λιμενικούς Προβάδισμα στους διαγωνισμούς για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού δίνεται τον Μάιο στα υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας.
Το πρώτο ολοκληρώνει τις συνεννοήσεις με το ΑΣΕΠ για την έκδοση της προκήρυξης 160 κατ' αρχάς και 20 στη συνέχεια θέσεων τελωνειακών τις οποίες θα διεκδικήσουν πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Ναυτιλίας, μετά την ψήφιση του νόμου που περιέχει διατάξεις και για τις προσλήψεις στο Λιμενικό, καταρτίζει δύο υπουργικές αποφάσεις για μεικτό σύστημα -μορίων και γραπτών εξετάσεων- που θα εφαρμοστεί, για πρώτη φορά, στους διαγωνισμούς για 200 υπαξιωματικούς και λιμενοφύλακες
Το πρώτο ολοκληρώνει τις συνεννοήσεις με το ΑΣΕΠ για την έκδοση της προκήρυξης 160 κατ' αρχάς και 20 στη συνέχεια θέσεων τελωνειακών τις οποίες θα διεκδικήσουν πτυχιούχοι ΑΕΙ - ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Ναυτιλίας, μετά την ψήφιση του νόμου που περιέχει διατάξεις και για τις προσλήψεις στο Λιμενικό, καταρτίζει δύο υπουργικές αποφάσεις για μεικτό σύστημα -μορίων και γραπτών εξετάσεων- που θα εφαρμοστεί, για πρώτη φορά, στους διαγωνισμούς για 200 υπαξιωματικούς και λιμενοφύλακες
http://limenikadromena.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2575.html
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 147
Παιδιά καλημερα... απο οτι ακούγεται μετα τις εκλογες θα βγουν οι οροκηρυξεις!!! Οχι οτι απαγορεύεται λογω εκλογών αλλα το διέταξε ο σαμαρας κ καλα γα να μην υπαρχουν ρουσφέτια!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες