Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

Αν υποθέσουμε ότι όλοι για διορισμό είναι 725, πόσους έχουν καλέσει και για ψυχοτεχνικά και υγειονομικά στο σύνολο να δούμε πόσοι είναι οι συνολικοί επιλαχόντες...

3. Στην περίπτωση κατά την οποία μετά την ολοκλήρωση είτε των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών είτε των υγειονομικών εξετάσεων, ο αριθμός των υποψηφίων δεν επαρκεί για την κάλυψη των προκηρυσσόμενων θέσεων, καλείται εκ νέου και κατά σειρά επιτυχίας συμπληρωματικός αριθμός υποψηφίων διπλάσιος του αριθμού των προς κάλυψη κενών θέσεων ανά κατηγορία.'''Αν λάβουμε υπόψη μας αυτό το εδάφιο σημαίνει ότι ήθελε άλλους 2 οδηγούς γι αυτό κάλεσε 4 ακόμα;

. Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε. . Τα κενά της Β΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Ε. . Τα κενά της Γ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Β, Δ. . Τα κενά της Δ' κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Γ, ΣΤ. . Τα κενά της Ε΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Δ. . Τα κενά της ΣΤ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Β '''' οπότε όποια κατηγορία δεν συμπληρωθεί θα πάρει σίγουρα πρώτα από τους οδηγούς. Οπότε πάμε στις 391 θέσεις αν δεν κάνω λάθος.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

handballer έγραψε:Αν υποθέσουμε ότι όλοι για διορισμό είναι 725, πόσους έχουν καλέσει και για ψυχοτεχνικά και υγειονομικά στο σύνολο να δούμε πόσοι είναι οι συνολικοί επιλαχόντες...

3. Στην περίπτωση κατά την οποία μετά την ολοκλήρωση είτε των ψυχοτεχνικών δοκιμασιών είτε των υγειονομικών εξετάσεων, ο αριθμός των υποψηφίων δεν επαρκεί για την κάλυψη των προκηρυσσόμενων θέσεων, καλείται εκ νέου και κατά σειρά επιτυχίας συμπληρωματικός αριθμός υποψηφίων διπλάσιος του αριθμού των προς κάλυψη κενών θέσεων ανά κατηγορία.'''Αν λάβουμε υπόψη μας αυτό το εδάφιο σημαίνει ότι ήθελε άλλους 2 οδηγούς γι αυτό κάλεσε 4 ακόμα;

. Τα κενά της Α΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Β, Ε. . Τα κενά της Β΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Ε. . Τα κενά της Γ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Β, Δ. . Τα κενά της Δ' κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Α, Γ, ΣΤ. . Τα κενά της Ε΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Δ. . Τα κενά της ΣΤ΄ κατηγορίας συμπληρώνονται από τις εξής κατά σειρά κατηγορίες: Γ, Α, Β '''' οπότε όποια κατηγορία δεν συμπληρωθεί θα πάρει σίγουρα πρώτα από τους οδηγούς. Οπότε πάμε στις 391 θέσεις αν δεν κάνω λάθος.

σε αυτο που ειπες οτι θελει ακομη 2 αδηγους και καλει 4, θα συμφωνησω απολυτα. Οπως και στον αριθμο 391 που πλεον ειναι οι επιτυχοντες της γ κατηγοριας. Αυτα ακριβως πιστευω και εγω, γιαυτο ειπα και πιο πανω οτι στους οδηγους θα τους εξαντλησει ολους και τους 754... Φιλε μου κανουμε λογικες εικασιες, αυτο ξερω. Μακαρι να επαλυθευτουμε, γιατι ετσι ειναι προς οφελος ολων μας.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μα δεν μπορεί να τους καλεί έτσι δεν έχει λογική. Εκτός και αν έχει να κάνει με τους 4 που κόπηκαν τελικά και δεν έδωσαν ψυχοτεχνικά, εκεί που λέει τροποποίηση σφάλματος θα τους βρεις. Αλλά νομίζω ότι από αυτούς ο ένας είναι οδηγός μόνο αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω τι γίνεται ακόμα το ψάχνω.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Οι 486 πανε για ύψος. Τσέκαρα Ονοματα απο κατηγορίες Α Β και Ε Που είναι στις θεσεις των επιτυχώντων στις κατηγορίες αυτές Και πολλά απο τα ονόματα είναι μεσα στους 486.
Υπάρχει κάποιος να μας πεί αν εχει δηλώσει κατι απο αυτες τις 3 κατηγοριες σαν 1η επιλογή και να είναι μεσα στους 486 οδηγούς που θα πανε 26 27 Νοεμβρίου Για ύψος;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημήτρης έγραψε: Οι 486 πανε για ύψος. Τσέκαρα Ονοματα απο κατηγορίες Α Β και Ε Που είναι στις θεσεις των επιτυχώντων στις κατηγορίες αυτές Και πολλά απο τα ονόματα είναι μεσα στους 486. Υπάρχει κάποιος να μας πεί αν εχει δηλώσει κατι απο αυτες τις 3 κατηγοριες σαν 1η επιλογή και να είναι μεσα στους 486 οδηγούς που θα πανε 26 27 Νοεμβρίου Για ύψος;
Το θέμα είναι πόσοι από τους επιλαχόντες οδηγούς θα μπούνε...10,20 - 50 100... Για να δούμε.
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

Ναι, Εγώ Έχω Δηλώσει Την Ε2 Πρώτη Επιλογή Και στις 26 Νοεμβρίου Περνάω Από Αναστημομέτρηση. Υπάρχουν Και Άλλοι Σαν Εμένα Που Έχουν Πρώτη Επιλογή Κάποια Άλλη Κατηγορία Και Απλά Τυχαίνει Να Περνάνε Και στην Γ' Κατηγορία (άλλα ως δεύτερη η τρίτη επιλογή) Και Δίνουν Αναστημομέτρηση στις 26-27/11 Μαζί Με τους Επιτυχόντες Της Γ'. Οπότε Μην Μασάτε Όσοι Είστε Επιλαχόντες Στην Γ'... Θα Ανοίξουν Θέσεις Από Εμάς Που θα Μπούμε Σε Κάποια Άλλη Κατηγορία... Εικόνα
sorter

Δημοσίευση από sorter »

AΣ ελπισουμε οσοι οδηγοι εχουν δηλωσει κ Ε1 να μην εχουν 1η επιλογη Ε1 γιατι αλλιως την βαψαμε Εικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ »

ΞΥΔΑΣ έγραψε:Ναι, Εγώ Έχω Δηλώσει Την Ε2 Πρώτη Επιλογή Και στις 26 Νοεμβρίου Περνάω Από Αναστημομέτρηση. Υπάρχουν Και Άλλοι Σαν Εμένα Που Έχουν Πρώτη Επιλογή Κάποια Άλλη Κατηγορία Και Απλά Τυχαίνει Να Περνάνε Και στην Γ' Κατηγορία (άλλα ως δεύτερη η τρίτη επιλογή) Και Δίνουν Αναστημομέτρηση στις 26-27/11 Μαζί Με τους Επιτυχόντες Της Γ'. Οπότε Μην Μασάτε Όσοι Είστε Επιλαχόντες Στην Γ'... Θα Ανοίξουν Θέσεις Από Εμάς Που θα Μπούμε Σε Κάποια Άλλη Κατηγορία... Εικόνα

αδερφε και εγω την ε2 εχω δηλωσει, αλλα ως δευτερη επιλογη, μπορεις να μου πεις στην ε2 ως ποιο νουμερο ειναι οι επιτυχοντες;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ ΕΚΑΜ έγραψε:
ΞΥΔΑΣ έγραψε:Ναι, Εγώ Έχω Δηλώσει Την Ε2 Πρώτη Επιλογή Και στις 26 Νοεμβρίου Περνάω Από Αναστημομέτρηση. Υπάρχουν Και Άλλοι Σαν Εμένα Που Έχουν Πρώτη Επιλογή Κάποια Άλλη Κατηγορία Και Απλά Τυχαίνει Να Περνάνε Και στην Γ' Κατηγορία (άλλα ως δεύτερη η τρίτη επιλογή) Και Δίνουν Αναστημομέτρηση στις 26-27/11 Μαζί Με τους Επιτυχόντες Της Γ'. Οπότε Μην Μασάτε Όσοι Είστε Επιλαχόντες Στην Γ'... Θα Ανοίξουν Θέσεις Από Εμάς Που θα Μπούμε Σε Κάποια Άλλη Κατηγορία... Εικόνα
αδερφε και εγω την ε2 εχω δηλωσει, αλλα ως δευτερη επιλογη, μπορεις να μου πεις στην ε2 ως ποιο νουμερο ειναι οι επιτυχοντες;
Αν ισχύσει αυτό για τις 391 θέσεις στους οδηγούς και έχεις βάλει πρώτη επιλογή τους οδηγούς είσαι μέσα.99%

Νομίζω θα συμπληρωθούν οι θέσεις οι κενές στις άλλες κατηγορίες κανονικά από τους οδηγούς έτσι;

Στην κατηγορία αυτή με τους οδηγούς υπάρχει ένας υποψήφιος που Δεν είναι οδηγός. Τσεκάρετε το νούμερο 192 στην αναστημομέτρηση των οδηγών. Είναι νούμερο 17 στην κατηγορία Α4. Τσεκάρετε με τους τελικούς πίνακες! Άρα οι οδηγοί είναι 485 από αυτή τη λίστα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Εχεις δίκιο ο Μιχαηλ ειναι στην Α4 και στην Β κατηγορία και δεν εχει διπλωμα Επαγγελματικο
Γκέκας

Δημοσίευση από Γκέκας »

Ο μιχαηλ εμφανιζεται μονο στην αναστημομετρηση, στα ψυχοτεχνικα δεν υπαρχει... Αρα στην αναστημομετρηση θα επρεπε να ειναι 487, αλλα ειναι και παλι 486... ;
ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

Οι επιτυχόντες στην Ε2 είναι νομίζω ως το νούμερο 13. Ελπίζω να είσαι φίλε μου σε αυτα τα νούμερα...
αν μπω θελω εκαμ

Δημοσίευση από αν μπω θελω εκαμ »

ΞΥΔΑΣ έγραψε:Οι επιτυχόντες στην Ε2 είναι νομίζω ως το νούμερο 13. Ελπίζω να είσαι φίλε μου σε αυτα τα νούμερα...

απο που βγαζεις τον αριθμο 13 φιλε μου; Στην προκυρηξη οταν ειχε βγει ζηταγαν 10 μηχανικους αυτοκινητων και 5 μηχανικους αμαξωματων και μετα αναρητσαν τα αποτελεσματα της ε2 κατηγοριας ολους μαζι, χωρις να ξεχωριζουν μηχανικους και φανοποιους... Το 13 πως το βγαζεις;

ΞΥΔΑΣ

Δημοσίευση από ΞΥΔΑΣ »

Από Και κεκτημένη ταχύτητα έγραψα 13!18 ήθελα να γράψω...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καποιος ειχε κοπει απο τους οδηγους στα ψυχοτεχνικα η στα αθληματα τα εξ αναβολης
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες