electrolisa έγραψε:Εγω ειμαι 2220 κ δεν εχω μπει ακομα για 6 ατομα, τι να λεμε τωρα;
αυτο ακριβως λεω φιλε μου, πιστευεις πως αν ξαναπαρει 1200 ατομα να εισαι στους επιλαχοντες; Χωρις να τρεχουν αλλες προκηρυξεις; θα πρεπει να πεσει η βαση σε σχεση με περυσι παααααρα πολυ. παντως μεγαλη μλκια να εισαι εξω για 6 ατομα...
Εγω ειμαι στα 2250 (13,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτα, διπλωμα μηχανης, διπλωμα αυτοκινητου) και τωρα θα βγαλω για φορτηγο. Λεω να δωσω και το λοουερ ετσι για πλακα με μια μικρη προετοιμασια γιατι το εχω δωσει ειδη δυο φορες και δεν το εχω παρει αλλα δεν ξερω.
Πρωσοπικα προβλεπω (αν βγει τελικα) οτι η βαση δεν θα ανεβει, τι λετε εσεις; Που θα φτασει πια; Οποιος εχει στην α 2300 και πανω και στην β 2700 και πανω πιστευω οτι ειναι καλα τι λετε?
Εγω πιστευω πως τα 2300 στην α δεν ειναι αρκετα, αν κρινουμε δηλαδη απο περυσι. Θα τρεξουν ολοι να κανουν τα χαρτια, το καλο ειναι οτι περυσι εβγαλε 3 προκηρυξεις και μπηκαν αρκετοι με μεγαλα απολυτηρια κτλ. Αλλα δεν ξερουμε τα ατομα, θα ξαναβγαλει 1200; Θα βγαλει περισσοτερα; Το πιο πιθανο ειναι να βγαλει λιγοτερα. Για μενα για την α σιγουρος μπορει να ειναι οποιος εχει πανω απο 2550, μακαρι να ειμαι απλα απαισιοδοξος και να μην επαληθευτω.
Σε καθε προκηρυξη κοβοντε πολλα ατομα για διαφορους λογους, οσα μορια και να εχει ο αλλος τι να το κανω αν δεν εχει την ικανοτητα να βγαλει τα αθληματα η αν εχει τατουαζ αφου θα κοπει. Επισης πολλοι ενω περνανε δεν παρουσιαζοντε καν...
Ναι αλλα ο αριθμος των επιλαχοντων δεν ειναι και 1000 ατομα... Και ειναι αναλογος με τον αριθμο της καθε κατηγοριας... Αλλους επιλαχοντες θα παρει μια προκηρυξη με 500 ατομα και αλλους με 1200...
Παιδια χρειαζετε ηρεμια και υπομονη, ολα παιζουν σε μια προκυρηξη μην ξεχνατε οτι τα μεγαλα μορια φυγανε.. απο την προκυρηξη του 2011 εχουνε απολυθει 4 εσσο ποσοι δοκιμοι ειδικες δυναμεις ατομα να απολυθηκαν; και να προσθεσω οτι εχει βγει προκυρηξη εποχικων πυροσβεστων 1500, οπου θα αποροφησει ατομα. προσωπικη αποψη το πρωτο 15πενθημερο αυγουστου κλασικα να περιμενουμε..
Καλα λυκε, καθε χρονο τα ιδια λενε ολοι... Οτι εφυγαν τα μεγαλα απολυτηρια και δεν απολυθηκαν πολλοι κτλ κτλ. Δες την διαφορα των μοριων που ηπαρχει το 09,10 και το 11...