Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
Τα αθληματα μηκος 1000αρη σφαιρα υψος ολα αυτα την ιδια μεραη μισα την μια και μισα την αλλη γιατι στους αστυφυλακες ειναι ολα μαζι ενω στους φρουρους ειναι μισα λενε καποιοι ισχυει για να ξερουμε αν θα κοπουν ατομα στα αθληματα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
κοιτα αδερφε... Αυτα ειναι τα τελευταια που πρεπει να μας απασχολουν... Μολις θα μαθουμε το ποτε θα μας καλεσουν τοτε ξανασηζηταμε για το αν θα γινουν μισα μισα η ολα μαζι...ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Τα αθληματα μηκος 1000αρη σφαιρα υψος ολα αυτα την ιδια μεραη μισα την μια και μισα την αλλη γιατι στους αστυφυλακες ειναι ολα μαζι ενω στους φρουρους ειναι μισα λενε καποιοι ισχυει για να ξερουμε αν θα κοπουν ατομα στα αθληματα

Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Παιδιά Κάποια λύση Από Κάποιον γνώστη.
λόγο δουλείας δεν κάνω Συστηματική Προπόνιση κάθε Μέρα. Μπορεί να πάω και Μονό 1 Φορά Την εβδομάδα ή και 6 φορές την εβδομάδα
Εκτός Αφτού πχ Δεύτερα Κάνω Το 1000 4,30 (λογικό αφού θα ειμαι πάλι ψιλομπουκομένος) την Τρίτη 4,18 Τετάρτη Δεν Πάω Πέμπτη 4,18 Ξανά Με 4,19 και Παρασκευή Ανεβαίνω Πάλι 4,25...
Γιατί Γίνετε Αυτό; Δεν μπορώ να Κρατήσω Τον χρόνο μου σε σταθερό Επίπεδο...
Δηλαδή Οταν με το Καλό Παμε Αθήνα Θα Είμαι Με την Ψυχή Στο Στόμα Να δω Πώς Ξύπνησα;
Κάποιο Πρόγραμμα Καμια Συμβουλή Για Διατήρηση Της αντοχής;
Επίσης όταν κάνω λιγότερες Προπόνησης Την εβδομάδα δηλαδή 3 τα πάω Καλύτερα Απο οτι αν Κάνω 5... Γιατι αυτο;
Δεν Νομίζω Να ειναι η Κούραση
λόγο δουλείας δεν κάνω Συστηματική Προπόνιση κάθε Μέρα. Μπορεί να πάω και Μονό 1 Φορά Την εβδομάδα ή και 6 φορές την εβδομάδα
Εκτός Αφτού πχ Δεύτερα Κάνω Το 1000 4,30 (λογικό αφού θα ειμαι πάλι ψιλομπουκομένος) την Τρίτη 4,18 Τετάρτη Δεν Πάω Πέμπτη 4,18 Ξανά Με 4,19 και Παρασκευή Ανεβαίνω Πάλι 4,25...
Γιατί Γίνετε Αυτό; Δεν μπορώ να Κρατήσω Τον χρόνο μου σε σταθερό Επίπεδο...
Δηλαδή Οταν με το Καλό Παμε Αθήνα Θα Είμαι Με την Ψυχή Στο Στόμα Να δω Πώς Ξύπνησα;
Κάποιο Πρόγραμμα Καμια Συμβουλή Για Διατήρηση Της αντοχής;
Επίσης όταν κάνω λιγότερες Προπόνησης Την εβδομάδα δηλαδή 3 τα πάω Καλύτερα Απο οτι αν Κάνω 5... Γιατι αυτο;
Δεν Νομίζω Να ειναι η Κούραση
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Καλο ειναι να αφηνεις μια μερα μετα την προπονηση για ξεκουρασει (δεν ξερω κ την φυσικη σου κατασταση εγω αυτο κανω) εγω επειδη καπνιζω κ λιγο δεν κανω το 1000 χρονομετρηση συνεχεια, αν π. Χ. Παω στο γηπεδο Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη Κυριακη την Παρασκευη θα μετρησω χρονο της αλλες μερες θα κανω αντοχη.
Επισης ειναι κ λιγο ψυχολογικο το θεμα εγω εχω παρατηρησει οτι καμια φορα οταν κανω τον πρωτο γυρο σκεφτομαι κ λεω πω εχω αλλον 1,5 εννοω οταν τρεχω στο δρομο λογο οτι το ματι βλεπει διαφορετικα πραγματα δεν το καταλαβαινω.
Τα παπουτσια που φοραμε τα running δεν σου δινουν ωθηση στο ταρταν αλλιως δεν θα υπηρχε νοημα να βγαζουν παπουτσια spikes, αλλα κ εδω παιζει ρολο η φυσικη κατασταση του καθενος.
Επισης ειναι κ λιγο ψυχολογικο το θεμα εγω εχω παρατηρησει οτι καμια φορα οταν κανω τον πρωτο γυρο σκεφτομαι κ λεω πω εχω αλλον 1,5 εννοω οταν τρεχω στο δρομο λογο οτι το ματι βλεπει διαφορετικα πραγματα δεν το καταλαβαινω.
Τα παπουτσια που φοραμε τα running δεν σου δινουν ωθηση στο ταρταν αλλιως δεν θα υπηρχε νοημα να βγαζουν παπουτσια spikes, αλλα κ εδω παιζει ρολο η φυσικη κατασταση του καθενος.
Παιδιά έχουμε πληροφορίες για το παρακάτω γήπεδο; Εσείς από Αθήνα η κάποιος που να ξέρει;(Είναι το 1000άρι σε 2,5 γύρους;)
o.N.A Χαλαvδρioυ Λ. Πεντέληs 150, Χαλανδρι
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 9
hackertom έγραψε:Παιδιά έχουμε πληροφορίες για το παρακάτω γήπεδο; Εσείς από Αθήνα η κάποιος που να ξέρει;(Είναι το 1000άρι σε 2,5 γύρους;)
Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου "Νίκος Πέρκιζας" (Λ. Πεντέλης 150, έξοδος Αττικής Οδού 12-Πεντέλη, πλησίον σταθμού προαστιακού Πεντέλη).
Γήπεδο Στίβου
Νικόλαος Πέρκιζας Πεντέλης 150
Περιγραφή: Σύγχρονο γήπεδο με ταρτάν (400 μέτρων με 6 διαδρομές-προδιαγραφές IAAF).
Greek_Army έγραψε:hackertom έγραψε:Παιδιά έχουμε πληροφορίες για το παρακάτω γήπεδο; Εσείς από Αθήνα η κάποιος που να ξέρει;(Είναι το 1000άρι σε 2,5 γύρους;)
Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου "Νίκος Πέρκιζας" (Λ. Πεντέλης 150, έξοδος Αττικής Οδού 12-Πεντέλη, πλησίον σταθμού προαστιακού Πεντέλη).
Γήπεδο Στίβου
Νικόλαος Πέρκιζας Πεντέλης 150
Περιγραφή: Σύγχρονο γήπεδο με ταρτάν (400 μέτρων με 6 διαδρομές-προδιαγραφές IAAF).
Ευχαριστώ πολύ Boss! :-P
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Κανείς που ξέρει από προηγούμενες χρονιές δεν λέει ότι τα αθλήματα είναι μισά- μισά. Γίνονται όλα μαζί την τελευταία ημέρα με κάποιο ενδιάμεσο χρόνο ανάπαυσης. Ναί κόβονται κάποια άτομα σε μεγαλύτερο ποσοστό γυναίκες.ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Τα αθληματα μηκος 1000αρη σφαιρα υψος ολα αυτα την ιδια μεραη μισα την μια και μισα την αλλη γιατι στους αστυφυλακες ειναι ολα μαζι ενω στους φρουρους ειναι μισα λενε καποιοι ισχυει για να ξερουμε αν θα κοπουν ατομα στα αθληματα
- geral
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 21
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Κανείς που ξέρει από προηγούμενες χρονιές δεν λέει ότι τα αθλήματα είναι μισά- μισά. Γίνονται όλα μαζί την τελευταία ημέρα με κάποιο ενδιάμεσο χρόνο ανάπαυσης. Ναί κόβονται κάποια άτομα σε μεγαλύτερο ποσοστό γυναίκες.ΛΟΧΙΑΣ έγραψε:Τα αθληματα μηκος 1000αρη σφαιρα υψος ολα αυτα την ιδια μεραη μισα την μια και μισα την αλλη γιατι στους αστυφυλακες ειναι ολα μαζι ενω στους φρουρους ειναι μισα λενε καποιοι ισχυει για να ξερουμε αν θα κοπουν ατομα στα αθληματα
Ότι κόβονται κόβονται σε μεγαλυτερο ποσοστο γυναίκες αλλά 2 γνωστοί μου που είναι ειδικοί φρουροί μου είπαν πως είναι ελαστικοί στα αθλήματα. Τώρα θα δείξει σε λίγες μέρες αν θα γίνουν πιο αυστηροι φέτος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους. Μηπως ξερουμε την σειρα των αθληματων και τον ενδιαμεσο χρονο; Ευχαριστω
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Αν πανε οπως για ΣΣΕ αξιωματικων αστυνομιας κλπ ειναι 100----> Μηκος-----> Υψος ----> Σφαιρα --->1000
-
- Στρατηγός
Η σειρά των περσινών αθλημάτων
1000Αρι -> Ύψος -> Μήκος -> Σφαίρα ->100μέτρα.
1000Αρι -> Ύψος -> Μήκος -> Σφαίρα ->100μέτρα.
- COMBAT MEDIC
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Με το καλημερα χιλιαρι;
-
- Στρατηγός
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες