Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Παιδες με πηραν κ μενα για την κληρωση. Εγω μαζευα πανω απο 2400 μορια. Τωρα θα δειξει.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Παιδιά οι βάσεις είπαμε ποιές είναι: Α' κατηγορία 2360 μόρια και Β' κατηγορία 2645 μόρια. Όποιοι εκλήθησαν για κλήρωση δεν είναι ούτε επιτυχόντες, ούτε αποτυχόντες, ούτε επιλαχόντες και ούτε διαμορφώνουν τις βάσεις. Είναι απλά και μόνο ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΕΣ. Τα αποτελέσματα στις 5,6 ή 7 Οκτώβρη. Όποιος θέλει κρατάει πάσα επιφύλαξιν αφού δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, όμως οι αιτήσεις έχουν τελειώσει απ'την Πάμπτη και αυτές ΕΙΝΑΙ οι πλέον βάσεις.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Φίλε Χρήστο σου εύχομαι να περάσεις, όμως πραγματικά το μήνυμα σου θέλει διερμηνέα. Καταρχήν όπως λές έχεις 2400 μόρια + ειδικές δυνάμεις, άρα έχεις τελικά 2900 μόρια! Πάντως είτε με 2400 ή 2900 μόρια έχεις περάσει το πρώτο στάδιο, αυτό της βάσεως. Εκκρεμεί τώρα ο 2ος επανέλεγχος πλαστογραφίας για τους επιτυχόντες, οι ψυχοτεχνικές, υγειονομικές και αθλητικές δοκιμασίες, επομένως και 4000 μόρια να είχες δεν έχεις περάσει ακόμα σίγουρα. Επίσης, το χαρτί που υπέγραψες δεν είδες τι ακριβώς υπέγραφες; Εγώ που να ξέρω τι υπέγραψες; Για πρόσληψη μάλλον αδιανόητο από τώρα, μάλλον υπέγραψες για ειδοποίηση κληρώσεως εν Αθήναι...χρηστοσ έγραψε: Κυριε καραισκακη εχω 2400 στην α και ειδικες δυναμεισ... Πηγα και υπεγραψα το πρωι... Να ελπιζω;

Οπως ειχα πει κ πιο πριν στις 11.20 με πηραν τηλ απο το α. Τ κ μου ειπαν οτι ειμαι ενας απο τους τελευταιους επιτυχοντες (μ.2310) κ να περασω απο το α. Τ για να με ενημερωσουν για την κληρωση. Στη 1 πηγα στο α. Τ για να υπογραψω οτι ελαβα γνωση και μου εδωσαν κ 2 χαρτια οπου εκει με ενημερωνουν για πιο θεμα πρεπει να βρισκομαι την δευτερα 3-9-2011 στη Σ. Α. Ε. Α (εκει θα γινει η κληρωση καταξης). Σε αυτο αναφερει καθαρα οτι προκειται για τις 960 θεσεις Α κατ κ για τις 240 θεσεις Β κατ. Χωρις να λεει για επιλαχοντες κ κατι τετοιο (μπορει βεβαια να μην το γραφουνε για οικονομια χαρτιου ή για καποιο αλλο λογο που δεν ξερω)
Οπως ειχα πει κ πριν δεν θελω να παιξω με την αγωνια κανενος γι αυτο ρωτησα τον αστυνομικο μηπως ξερει για ποιες θεσεις γινεται (η κληρωση) ή μηπως ξερει που περιπου ειναι η βαση και μου απαντησε με ειλικρινεια λεγοντας μου "" φιλε μου δεν ξέρω""...
Οπως ειχα πει κ πριν δεν θελω να παιξω με την αγωνια κανενος γι αυτο ρωτησα τον αστυνομικο μηπως ξερει για ποιες θεσεις γινεται (η κληρωση) ή μηπως ξερει που περιπου ειναι η βαση και μου απαντησε με ειλικρινεια λεγοντας μου "" φιλε μου δεν ξέρω""...
battle3 εμένα με κάλεσαν για υπογραφή με 2500. Επίσης κάλεσαν και ένα φιλαράκι μου με 2590.
Για εμενα το να πας στην κληρωση ειναι υποχρεωτικο... Συγουρα θα παιζονται λαμογιες, ειμαι καχυποπτος αλλα σπανια μου βγαινει σε κακο.
3-4 ατομα λενε βαση για 2360 για Α και αλλα 3-4 ατομα λενε για Α 2300. Αλλο ενα παιδι λεει οτι παει για κληρωση με 2310 στη Α και οτι ειναι απο τους τελευτεους επιτυχοντες. Και εγω με 2340 το ιδιο. Οποτε μαλλον η βαση στην Α επιτυχον ειναι χαμηλοτερη.
Εγω έμαθα για 2300.
Εγω έμαθα για 2300.
Η αληθεια ειναι οτι η αναμονη θα εξαντλησει τις αντοχες πολλων εδωμεσα.

Καποιες σκεψεις κυριοι, τροφη για σκεψη...

- Στανταρ εχουν κανει τα χαρτια τους κι αρκετες κοπελες, που σε αρκετες περιπτωσεις εχουν και ψηλα απολυτηρια - ενιαιου - και διαφορα χαρτια και διπλωματα που βαρια βαρια εχουν αρκετα μορια... Δεδομενου λοιπον οτι πλεον οι αθλητικες δοκιμασιες αποσκοπουν και στο να απομακρυνουν τις γυναικες απο το σωμα (δεν το λεω γιατι το εγκρινω, αλλα ειναι μια πραγματικοτητα), αρκετες απο αυτες θα κοπουν στα αθληματα, αρα θα αδειασουν θεσεις.
Τωρα οκ, ειπαμε οτι θα περνανε ετσι τον κοσμο για να μην χρειαζεται οι της επιτροπης να επιβλεψουν ξανα αλλους για τα αγωνισματα και να τελειωνουν νωριτερα... Αλλα αυτο πιστευω για οριακες διαφορες, κατα τα αλλα αμα πατησεις το 1000αρι σε 5 λεπτα την εκατσεσ...
- Δευτερον, στανταρ κι η προκυρηξη της πυροσβεστικης θα απορροφησει ατομα, ποσο μαλλον αφου εισαγωγη στις σχολες θα'ναι απο 2012, αρα πολλοι που θα χουν περασει και στην πυροσβεστικη, και κατοπιν στα αγωνισματα της, λενε bye bye στην αστυνομια και πανε για εκει.
- Τριτον και τελευταιον, πολλες φορες κανοντας την βολτα μου στην αθηνα ειδα νεα παιδια σωματικης διαπλασης επιπεδου υπο του μηδενος, να ειναι ηδη στο επαγγελμα... Αυτοι μαλλον περασανε σε παλιοτερες σειρες που δεν ηταν κι ιδιαιτερα αυστηροι στα αγωνισματα.
Που σημαινει στην πραξη, πολλοι απο εκεινους με τα πολλα μορια ειναι παρομοια παιδια που ναι μεν σκιζουν σε απολυτηρια, διπλωματα κ. Τ. Λ αρα εχουν ψηλα μορια, ομως δεν το'χουν με τα αγωνισματα καθολου, αρα θα εχουμε κι απο κει περικοπες.
Θα μου πειτε "σιγα, τοσο καιρο θα'χαν καταπιαστει να κανουν καμια προπονηση, αρα λογικα δεν θα χουν θεμα... "
Και ομως κυριοι σας πληροφορω, οτι στο γυμναστηριο που πηγαινω υπαρχουν ατομα με 2500+ μορια που μολις τον τελευταιο μηνα αποφασισαν οτι ειναι ωρα να κανουν οτι ποτε στην ζωη τους μεχρι τωρα δεν εκαναν...
Τα συμπερασματα δικα σας.
Προταση μου λοιπον, και να περασει ο καιρος, οταν τελικα ανακοινωθει και η τελικη λιστα επιτυχοντων, κοιταξτε την καλα, γιατι θα εχουν αδειασει ενα σωρο θεσεις ενδιαμεσα, και μπορει να χωσουν αλλον με λιγοτερα μορια απο εσασ... Εγινε και περσι αυτο.
Αρα μεχρι τελουσ... Παντα τα εχετε το νου σας.

εχω 2590 και με πηραν τηλεφωνο την παρασκευη να παρω το χαρτι και να υπογραψω...battle3 έγραψε:ρε παιδιά κανένας με πολλά μόρια 2500+ στην α' που να τον πήραν; γιατί βλέπω μόνο 2300-2400;
310 1η Μ. Α. Λ.
Απο σας που λετε 2310 βάση μαθατε κατι άλλο;
Ακουσαμε... Ολο ποιο πολλους να λενε οτι η βαση θα ειναι στα 2300. Κι αλλος επιτυχον με 2310.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εγω παλι εχω 2570 και δεν με πηραν τηλ... Γιατι αραγεσ?
Μαλλον δεν υπηρχε αλλος με τα μορια σου, για να ισοβαθμισεισ... μην αγχωνεσαι...
310 1η Μ. Α. Λ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Γεια χαρα και απο μενα 2660 β κατηγορια αντε να δουμε τι θα γινει... ;
tzikass έγραψε:Γεια χαρα και απο μενα 2660 β κατηγορια αντε να δουμε τι θα γινει... ;
φιλε και εγω 2600 β κατηγορια εχω. Τι απολυτηριο εχεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες