Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Οσοι περισσοτεροι δηλωνουν τοσο οι πιθανοτητες μικραινουν... Φανταστειτε οτι για αξιωματικοι εδωσαν 1000 ατομα (αποφοιτοι ΑΕΙ και ΑΕΝ μονον) ... Στους λφ εαν ειναι 5000 τα ατομα θα μιλαμε για θαυμα που ειναι και τοσα λιγα

Πραγματικά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος σε όλες τις Προκηρύξεις. Όσο για την Κατηγορία Των πολυτέκνων νομίζω οι περισσότεροι θα βασιστούν εκεί, όσοι είναι δηλαδή πολύτεκνοι θα δώσουν ς αυτή την κατηγορία οπότε οι πιθανότητες λιγοστεύουν...cHrisAEN έγραψε:nemo έγραψε:Γεια σας παιδια... Εκανα και εγω τα χαρτια μου και για τις 2 θεσεις (λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους). Εχω 18500 μορια και ειμαι και στην κατηγορια των πολυτεκνων... Εχω καμια ελπιδα ή μπα;
5000 χιλίαδες να είναι όλα τα άτομα (ισως και παραπάνω) ; Και στις δυο προκηρηξης;
όλα τα παιδιά εχουν την ίδια ερώτηση...
η απάντηση...50-50... Να μπεις ή όχι...
υπομονή και αποτελέσματα έρχονται...
στο κατω κατω εδω μέσα (κανείς δεν ειναι μελλοντολογος)

M777 έγραψε:Είναι ισχυρό χαρτι η προϋπηρεσία από το Στρατό;
εξαρτάται Φιλε... Αν για παράδειγμα μπεις με Απολυτήριο Λυκειου 15
έχεις γνώση 1 Άριστη Γλώσσα και ήσουν έφεδρος Αξιωματικός Στο στρατό... Μια σούμα στα μοριά σου βγαίνουν
18.000... Και έρχεται και κάποιος άλλος μόνο με ένα απολυτήριο 17,5 Και με 2 άριστες γλώσσες... Συνολό 19200 μόρια.
... Εν ολίγοις εξαρτάται Πιστεύω Απο το συνολικό επίπεδο Μορφώσεις Των παιδιών
(αντρών πάντα) που Συμμετέχουν...
... Εαν τα μόρια του στρατού είναι προνομιακό ή όχι χαρτί...
εαν το χεις μην Αμελήσεις Να το Καταθέσεις... Εξάλλου οι Πιθανότητες Για όλους
ειναι 50-50 Μέχρι Ανακοινωσης των Αποτελεσμάτων.
Γεια σας!
Που πιστεύετε να παιξουν οι βασεις για τις 40 θέσεις στις ειδικες δυνάμεις των λιμενοφυλάκων και στις 5 θέσεις για τους ΥΠΑΞ στην ίδια κατηγορια;
Που πιστεύετε να παιξουν οι βασεις για τις 40 θέσεις στις ειδικες δυνάμεις των λιμενοφυλάκων και στις 5 θέσεις για τους ΥΠΑΞ στην ίδια κατηγορια;
Καλημερα κι απο μενα! Μηπως γνωριζει κανεις να μας πει βασεις για υπαξιωματικους στη ΔΕ με απολυτηριο; Ευχαριστω!
Εσυ φωτη ποσο εχεις στην κατηγορια ειδικες δυναμεις εγω 16.300 και το κοβω χλωμοο
Γιωργοσ έγραψε:Εσυ φωτη ποσο εχεις στην κατηγορια ειδικες δυναμεις εγω 16.300 και το κοβω χλωμοο
Εγώ έχω λίγα περισσότερα μόρια απο σένα. Μακάρι να καλέσουν εσένα για να καλέσουν και εμένα

Καλή Επιτυχία !
Ρε παιδια μια γνωστη μου πήγε με πτυχιο τει ασχετο με αυτο που αναφέρει η προκήρυξη και το δεχτήκανε
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδια μια γνωστη μου πήγε με πτυχιο τει ασχετο με αυτο που αναφέρει η προκήρυξη και το δεχτήκανε
Λογικο αν ήθελε να κάνει τα χαρτιά της για λιμενοφύλακας! Στους υπαξιωματικούς μόνο μπορεί να κανει αίτηση με απολυτήριο ΤΕΙ-ΑΕΙ! Διαβάζετε την προκήρυξη! Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;
Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.

Κωνσταντίνοσ έγραψε:Εγω προσωπικα ξερω παιδι που θα μπει με απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11. Το βυσμα καλα κραταει. Κ γω που μαζευω 24000 μοπια θα μεινω απεξω.
Φίλε μου, τα 24.000 ΜΟΡΙΑ απο που τα χεις; Με ποια πτυχια; Η εισαι ειδκων Δυναμεων και εσυ...
Όσο βύσμα και να είναι και να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τα μόρια μπορεί να κάνεις ένσταση και να κινηθείς νομικά αρκεί να είσαι απολύτως σίγουρος γι αυτό... Δεν νομίζω όμως να παίξουν με τα μόρια τόσο πολύ... Γνώμη μου ότι γνωρίζεται και είστε σίγουροι και το θεωρείται παράτυπο μια ερώτηση σε δικηγόρο και κάνεται αυτό που πρέπει...
Οντως παρα πολλα τα 2400 !
για κανε μια αναλυση απο που τα βγαζεις τοσα μορια φιλε μου!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης