Επάγγελμα Security : Γενικές Πληροφορίες

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Οσους ξερω πανε σεκιουριτη μα καλα τι σας αρεσει; Ασε που τα λευτα ειναι εξευτελιστικα τελειως 400 450 ευρω δεν αξιζει καλυτερα να πας σε εργοστασιο παρα εκει. Ολοι σεκιουριταδες μου εχουν γινει ακομα και η κουτση μαριαΕικόνα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Εσύ άμα είσαι άνεργος και δεν βρίσκεις δουλεία κάτσε να σε συντηρούν οι γονείς σου μεγάλε, και είναι λεφτά και όχι λευτά, μάθε πρώτα να γράφεις και μετά έλα να πουλήσεις ειρωνεία και δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο επάγγελμα, έχω μάθει σέβομαι όλους τους εργαζόμενους που παλεύουν να επιβιώσουν στην Ελλάδα του 2014 κάτι που εσύ δεν γνωρίζεις, άνοιξε το λεξικό και μάθε τι σημαίνει η λέξη σεβασμός.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

cuervo έγραψε:Εσύ άμα είσαι άνεργος και δεν βρίσκεις δουλεία κάτσε να σε συντηρούν οι γονείς σου μεγάλε, και είναι λεφτά και όχι λευτά, μάθε πρώτα να γράφεις και μετά έλα να πουλήσεις ειρωνεία και δεν έχω καμία σχέση με το συγκεκριμένο επάγγελμα, έχω μάθει σέβομαι όλους τους εργαζόμενους που παλεύουν να επιβιώσουν στην Ελλάδα του 2014 κάτι που εσύ δεν γνωρίζεις, άνοιξε το λεξικό και μάθε τι σημαίνει η λέξη σεβασμός.
1) ποτε μου δεν υπηρξα ανεργος 2) Μαθε πρωτα τη δουλεια κανω 3) και που σου απαντησα αξια σου εδωσα γατακι. Οσο για το σεκιουριτη ειναι δυσκολο να βρεις πλεον δουλεια οπως ξαναειπα και η κουτση μαρια εχει βγαλει χαρτι σεκιουριτη υπαρχουν καλυτερες δουλειες ασε που κινδηνευεις σε αυτη τη δουλεια και μη ξεχναμε οι σεκιουριτη απαγορευεται να εχουν οπλο η αδεια οπλοφοριας! Κινδηνεψε τη ζωη σου γ 500 η 400 ευρω α και επαναλαμβανω εαν βρεις δουλεια
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Τώρα που με είπες γατάκι ανατρίχιασα... φούσκωσε με τρόμπα τα μπρατσάκια σου και από την στιγμή που δεν έχεις φτάσει στο σημείο της πείνας μην κάθεσαι να κρίνεις τις επιλογές του καθένα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στο θέμα μας παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

Σήμερα μίλησα με υπεύθυνο γνωστής εταιρείας ο οποίος μου είπε ότι θα έχουμε εντός των ημερών πολλές αλλαγές στο θέμα των αδειών. Υπάρχει το ενδεχόμνο κατάργησης ακόμα και της πιστοπιοήσης. Μάλιστα παρότρυνε κάποια άτομα που κοντεύει να λήξει η άδεια τους να πάνε να την ανανεώσουν χωρίς την πιστοποίηση. Άλλη πληροφόρηση δεν έχω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

Τα τηλέφωνα του ΚΕΜΕΑ αυτήν την στιγμή δεν απαντούν για να διασταυρώσω την πληροφορία. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει και να ενημερώσει αν απαντήσουν.

Τηλέφωα ΚΕΜΕΑ

210 748 1630

210 771 0805

210 771 0804

Εικόνα

Mixalis

Δημοσίευση από Mixalis »

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να εργαστώ ως σεκιούριτι έχοντας μυωπία...7 βαθμούς. Φοράω γυαλιά. Θα έχω πρόβλημα στην αναζήτηση εργασίας αν βγάλω άδεια;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Mixalis έγραψε:Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να εργαστώ ως σεκιούριτι έχοντας μυωπία...7 βαθμούς. Φοράω γυαλιά. Θα έχω πρόβλημα στην αναζήτηση εργασίας αν βγάλω άδεια;

Ευχαριστώ.
εφτα βαθμους δε ξερω ποσο πολυ ειναι αλλα αν με τα γυαλια βλεπεις καλα τοτε δεν εχεις προβλημα!
Mixalis

Δημοσίευση από Mixalis »

aris 1943 έγραψε:

Ευχαριστώ.
εφτα βαθμους δε ξερω ποσο πολυ ειναι αλλα αν με τα γυαλια βλεπεις καλα τοτε δεν εχεις προβλημα!

Είναι αρκετά. Ι3 ήμουν στο στρατό λογω μυωπίας. Με τα γυαλιά φυσικά και βλέπω άψογα! Ευχαριστώ πολύ...
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Ευχαριστώ.

Η μυωπία είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί.
Άβαταρ μέλους
mr.Vox
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από mr.Vox »

mr.Vox έγραψε:Σήμερα μίλησα με υπεύθυνο γνωστής εταιρείας ο οποίος μου είπε ότι θα έχουμε εντός των ημερών πολλές αλλαγές στο θέμα των αδειών. Υπάρχει το ενδεχόμνο κατάργησης ακόμα και της πιστοπιοήσης. Μάλιστα παρότρυνε κάποια άτομα που κοντεύει να λήξει η άδεια τους να πάνε να την ανανεώσουν χωρίς την πιστοποίηση.Άλλη πληροφόρηση δεν έχω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.

Τα τηλέφωνα του ΚΕΜΕΑ αυτήν την στιγμή δεν απαντούν για να διασταυρώσω την πληροφορία. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει και να ενημερώσει αν απαντήσουν.

Τηλέφωνα ΚΕΜΕΑ

210 771 0805

210 771 0804

Εικόνα

Σημερινή επικοινωνία με ΚΕΜΕΑ. Μου απάντησαν με επιθετικότητα. Ότι δεν μπορούν να απαντούν σε φήμες και ισχύει ότι αναγράφεται στο site τους. Επιβεβαίωσαν πάντως ότι Κυκλοφορούν φήμες από εδώ και από εκεί.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panos2171 »

Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για security μιας και γενικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να βρω. Γενικά μπορώ να βρω κάπου δουλειά ή κι εκεί είναι ψώφια τα πράγματα; Το γεγονός ότι έχω τελειώσει ΔΕΑ παίζει κάποιο ρόλο ή το περνάνε στο ντούκου;
Γενικά θα μου άρεσε και για σωματοφύλακας αλλά με το 1.75 λίγο δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

panos2171 έγραψε:Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για security μιας και γενικά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να βρω. Γενικά μπορώ να βρω κάπου δουλειά ή κι εκεί είναι ψώφια τα πράγματα; Το γεγονός ότι έχω τελειώσει ΔΕΑ παίζει κάποιο ρόλο ή το περνάνε στο ντούκου;
Γενικά θα μου άρεσε και για σωματοφύλακας αλλά με το 1.75 λίγο δύσκολα...
1 δεν αξιζει σεκιουριτη λιγα τα λευτα νπορει να παιρνεις και 400 αντε 500! Τωρα για σωματοφυλακας εγω σου προτεινω το ποσο κυμενεται για εναν καινουργιο 1200 ευρω και μετα φτανεις εως 2000 ευρω! Το υψος δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο το μονο που θελει μυαλο δεν χρειαζετι να σε ντουκι δλδ γομαρι μη μπερδευεις το μπραβο με το σωματοφυλακα! Και καλο επισης ειναι να ξερεις πολεμκη τεχνη αν δε ξερεις χρειαζεται να αρχισεις οπωσδηποτε και διπλωμα μηχανης μεγαλου κυβισμου γ συνοδειες που θα κανεις αυτα γ σωματοφυλακας
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από panos2171 »

Όταν δεν υπάρχει άλλη λύση αναγκαστικά τα 400 και 500 είναι καλά. Για σωματοφύλακας έχω δει πως τα κόστη είναι αρκετά υψιλά.1000? η βασική εκπαίδευση που ανάθεμά με αν μόνο από αυτήν κάποιος θα προσληφθεί κάπου.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

panos2171 έγραψε:Όταν δεν υπάρχει άλλη λύση αναγκαστικά τα 400 και 500 είναι καλά. Για σωματοφύλακας έχω δει πως τα κόστη είναι αρκετά υψιλά.1000? η βασική εκπαίδευση που ανάθεμά με αν μόνο από αυτήν κάποιος θα προσληφθεί κάπου.
συμγωνω και με 300 πας τωρα ΑΛΛΑ με αυτη τη δουλεια ποιο ευκολα θα βρεις ΑΝ εισαι καλος; Τιπιστευεις οτι σεκιουριτη θα βρεις; Ξερεις ποση σεκιουριταδες υπαρχουν; Οπως σ ειπα και η κουτση μαρια εχει χαρτι σεκιουριτη! Φιλες μπορεις να προσληφθεις καπου! Και μετα βαιβαια συνεχιζεις και βγαζει κι αλλα χαρτια ΠΧ εγω εχω τελειωσει σχολειο σωματοφυλακης ισραηλ και μεγαλη βρετανια τα μεγαλυτερα σχολειο παγκοσμιος! Τωρα γνωμη δικη σου παντως αμα βαλεις νοικιο φαγητα κι ολα τα βασικα 400 δε φτανουνΕικόνα Εκτος αν εχεις δικο σου σπιτη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης