Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Φιλε εγω ειμαι στο επαλ ομως... (στην ομαδα α) και περνουν 3 ατομα απο το επαλ ομαδα α (πολυτεκνοι) το θεμα φιλε τωρα ειναι να μην βρεθουν τα 3 ατομα... Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος... Αλλα μπορει να ειναι και 20 ατομα... Περσυ η βαση ηταν 1840 αν δεν κανω λαθος... Το 2009 1604μορια... Και εδω που ρωτισα στο τμημα μας εκαναν λιγα ατομα τα χαρτια τους...11 ατομα... Πολυτεκνος επαλ κανενας...
Εγω φιλε ειμαι γενικη σειρα... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι.aAGGELOSs έγραψε:Φιλε εγω ειμαι στο επαλ ομως... (στην ομαδα α) και περνουν 3 ατομα απο το επαλ ομαδα α (πολυτεκνοι) το θεμα φιλε τωρα ειναι να μην βρεθουν τα 3 ατομα... Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος... Αλλα μπορει να ειναι και 20 ατομα... Περσυ η βαση ηταν 1840 αν δεν κανω λαθος... Το 2009 1604μορια... Και εδω που ρωτισα στο τμημα μας εκαναν λιγα ατομα τα χαρτια τους...11 ατομα... Πολυτεκνος επαλ κανενας...
Εγω πιστευω αγγελε πως μεχρι τελευταια στιγμη εισαι μεσα στο παιχνιδι... Δεν μπορεις να πεις οτι εισαι εξω... Δεν ξερεις τι θα παιξει... Τα στατιστικα φετος σε σχεση με περσυ δειχνουν πτωση των βασεων στο επαλ α ομαδα...
G.rider έγραψε:Εγω φιλε ειμαι γενικη σειρα... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι.aAGGELOSs έγραψε:Φιλε εγω ειμαι στο επαλ ομως... (στην ομαδα α) και περνουν 3 ατομα απο το επαλ ομαδα α (πολυτεκνοι) το θεμα φιλε τωρα ειναι να μην βρεθουν τα 3 ατομα... Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος... Αλλα μπορει να ειναι και 20 ατομα... Περσυ η βαση ηταν 1840 αν δεν κανω λαθος... Το 2009 1604μορια... Και εδω που ρωτισα στο τμημα μας εκαναν λιγα ατομα τα χαρτια τους...11 ατομα... Πολυτεκνος επαλ κανενας...
εσυ μεγαλε εισαι μεσα σιγουρα... Εμεις τι θα κανουμε...3η φορα ειναι που δινω... Αλλιως περνεις φορα και ριχνεις φουντα...

Nαι ρε βασιλη εννοειται πως εισαι μεσα 15211 ηταν περσυ... Χαλαρα εισαι...Βασιλης έγραψε:Μεσα εισαι ρε φιλε 100% τι πιστευεις για μενα εχω 15818 γενικη σειρα. Για αστυφυλακων
Κοιτα φιλε καταλαβαινω τον μοχθο σου γιατι και εγω δευτερη φορα εδωσα... Και ειμαι κλεισμενα 23... Αλλα να ξερεις οτι αν δεν τα καταφερεις αν το θες πολυ και στο επιτρεπει η τσεπη σου και η ηλικια σου ξαναδηνεις και εισαι ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ... !aAGGELOSs έγραψε:G.rider έγραψε:Εγω φιλε ειμαι γενικη σειρα... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι.aAGGELOSs έγραψε:Φιλε εγω ειμαι στο επαλ ομως... (στην ομαδα α) και περνουν 3 ατομα απο το επαλ ομαδα α (πολυτεκνοι) το θεμα φιλε τωρα ειναι να μην βρεθουν τα 3 ατομα... Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος... Αλλα μπορει να ειναι και 20 ατομα... Περσυ η βαση ηταν 1840 αν δεν κανω λαθος... Το 2009 1604μορια... Και εδω που ρωτισα στο τμημα μας εκαναν λιγα ατομα τα χαρτια τους...11 ατομα... Πολυτεκνος επαλ κανενας...
εσυ μεγαλε εισαι μεσα σιγουρα... Εμεις τι θα κανουμε...3η φορα ειναι που δινω... Αλλιως περνεις φορα και ριχνεις φουντα...
G.rider έγραψε:Κοιτα φιλε καταλαβαινω τον μοχθο σου γιατι και εγω δευτερη φορα εδωσα... Και ειμαι κλεισμενα 23... Αλλα να ξερεις οτι αν δεν τα καταφερεις αν το θες πολυ και στο επιτρεπει η τσεπη σου και η ηλικια σου ξαναδηνεις και εισαι ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ... !aAGGELOSs έγραψε:G.rider έγραψε:Εγω φιλε ειμαι γενικη σειρα... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι.aAGGELOSs έγραψε:Φιλε εγω ειμαι στο επαλ ομως... (στην ομαδα α) και περνουν 3 ατομα απο το επαλ ομαδα α (πολυτεκνοι) το θεμα φιλε τωρα ειναι να μην βρεθουν τα 3 ατομα... Παιζει να ειμαι και ο μοναδικος... Αλλα μπορει να ειναι και 20 ατομα... Περσυ η βαση ηταν 1840 αν δεν κανω λαθος... Το 2009 1604μορια... Και εδω που ρωτισα στο τμημα μας εκαναν λιγα ατομα τα χαρτια τους...11 ατομα... Πολυτεκνος επαλ κανενας...
οπως τα λες ειναι φιλε... Μακαρι να περασουμε ομως και να υσηχασουμε... Εσυ περνας σιγουρα φιλος... Και το παληκαρι (βασιλης) ... Εμεις προς το παρον σε αναμενα καρβουνα.
Εγω δινω 1η φορα ομως αν δεν μπω στην σχολη με 14750 που εχω δεν νομιζω να ξαναδωσω...
krhtikos έγραψε:Εχω βγαλει 13900 στη γενικη σειρα απο γενικο λυκειο εχω ελπιδες;
Έχεις αρκετές...
GiwrgosL έγραψε:Εγω δινω 1η φορα ομως αν δεν μπω στην σχολη με 14750 που εχω δεν νομιζω να ξαναδωσω...
Φίλε, το έχουμε ξαναπεί, είσαι μέσα.
Πληροφοριακά οι νέες εκτιμήσεις του edu4u αφού συμπεριέλαβε και την κλιμάκωση του ΓΒΠ δίνει την αστυφυλάκων στα 13500, από 13800 που ήταν η πρώτη εκτίμηση...
- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
- Λοχίας
- Posts in topic: 38
- Επικοινωνία:
Τέτοια να ακούμε να παίρνουμε ανάσες... 

Να πάρουμε πολλές γιατι θα τις χρειαστούμε...
Μονο μην απογοητευτουμε στο τελος ολοι μαζι...
Μπορεις να μου στειλεις το link για να τα δω κι εγω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες