eleftheri@ έγραψε:Εννοείται και πως δεν θα ήθελα να γίνεται κανένας διαχωρισμός!
πιστεψε με. ουτε που θα σε ρωτησει κανεις. ειμαι ωμη. αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα για τις γυναικες. αυτος θα γινει. και δεν θα σε ρωτησει και κανεις.
eleftheri@ έγραψε:Εννοείται και πως δεν θα ήθελα να γίνεται κανένας διαχωρισμός!
πιστεψε με. ουτε που θα σε ρωτησει κανεις. ειμαι ωμη. αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα για τις γυναικες. αυτος θα γινει. και δεν θα σε ρωτησει και κανεις.
Σιγά να μην με ρωτήσουν κιόλλας!! χιχι Μπορείς να είσαι όπως θες είναι η γνώμη σου αυτή! Μακάρι να μπω και θα σας πω το κατά πόσο διαμορφώθηκε η άποψη μου.
κοιταξε μια χαρα ειναι ειναι βεβαια μια αποψη. αλλα οχι και η σωστη.alla παντα το νομισμα εχει δυο οψεις. οποτε σεβαστη και η δικη σου αποψη αλλα και η δικη μας. σωστος πολιτισμενος διαλογος σε ενα φορουμ. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Παρ Σεπ 10, 2010 4:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sakisal έγραψε:Μπα οχι. Δυστηχως δεν ειμαι. Καλυτερα να ημουν ημουν ομως. Μια χαρα ειναι.
Α τι κριμα. Ειναι το ονειρο σου ε; Πας για εποπ, να γινεις (υπαξιωματικος) να διαταζεις τους φανταρους; Καλη φαση! Θα σε ενδιεφερε καποια αλλη δουλεια;
Σιγά να μην με ρωτήσουν κιόλλας!! χιχι Μπορείς να είσαι όπως θες είναι η γνώμη σου αυτή! Μακάρι να μπω και θα σας πω το κατά πόσο διαμορφώθηκε η άποψη μου.
υπαρχουν υποθεματα στους εποπ που αφορουν τις γυναικες στο στρατο. μπορεις να παρεις και μια εικονα απο κει. ενα θα που πω. και αν θες ακουσε με. ατσαλωσε νευρα και στομαχι. θα ακολουθησεις κατι που δεν εχει καμια σχεση με οσα γνωριζες. θα μειωθεις πολλες φορες. σαν γυναικα και σαν προσωπικοτητα. οι μιμου απτου γυναικες και γενικοτερα οσοι ακολουθουν αυτο τους ξερναει το συστημα η φευγουν απο μονες τους. προσεχε θα χρειαστει να κανεις πραγματα που δεν τα φανταζοσουν. και σε ολα αυτα ποτε μην περιμενεις αναγνωριση απο κανεναν. αυτος ειναι ο στρατος. καρριερας. θα χορευεις οπως πανε το ρυθμο.
Rafale έγραψε:κοιταξε μια χαρα ειναι ειναι βεβαια μια αποψη. αλλα οχι και η σωστη.alla παντα το νομισμα εχει δυο οψεις. οποτε σεβαστη και η δικη σου αποψη αλλα και η δικη μας. σωστος πολιτισμενος διαλογος σε ενα φορουμ...
Θα συμφωνήσω μαζί σου καλό είναι να ακούγονται οι διαφορετικές εκδοχές / απόψεις ώστε να υπάρχει μια πιο σφαιρική αντίληψη. Το σωστό και το λάθος είναι δύο εντελώς υποκειμενικές έννοιες.. είναι από ποια οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Καθώς και από τα θέλω μας που είναι διαφορετικά για τον καθένα! Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε τέτοιες περιπτώσεις.
sakisal έγραψε:Δηλαδη οποιος θελει να γινει εποπ γινεται για να διαταζει τους φανταρους και να το παιζει υπαξιωματικος; Ποιος τα λεει αυτα;
Κανενας, απλα ρωτω μηπως το ειδες ετσι. Με ενδιαφερει η αποψη των υποψηφιων ΕΠΟΠ για τους στρατευσιμους. Ειναι κατωτεροι και θα κανουν αυτοι τις δουλειες;