Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Δεν κανεις τοτε αν σκεφτεσαι ετσι.Κανε οτι σε φωτισει ο Θεος.
Οταν λεει ομαδα 1 αεροπορια τι σημαινει οτι ειναι οι πρωτοι επιτυχοντες?
Παίδες με προσφυγες τι παίζει?
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 38
Αφού θα πάμε 7 το πρωί όμως έως τι ώρα θα τελειώσουμε;
λες να ανοιξουμ και του χρονου;Var έγραψε:Μην πας καν τοτε αραξε και καντα του χρονου
Ετσι ειπανε τα τετραποδα στην θεσσαλονικη οτι θα βγαινει για 5 ετη συνεχομενα προκηρυξη αυτος ηταν ο 1ος χρονος αρα θα εχει για τα επομενα 4
Παιδια στον 1ο πινακα εχει και αλλον με 250 μορια που κληθηκε θα τα ψαξω τωρα ολα ετσι για να γελασουμε λιγο
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Το σχέδιο όποιος εχει ενδιαφερθεί και το εχει διαβασει, ειναι για 5 χρόνια χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν μπορεί να αλλάξει. Οπως και το να βγει του χρόνου, δεν σημαίνει οτι θα είναι ιδια η κατανομή θέσεων.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Αν αρχισουμε να ψάχνουμε θα κλαψουν μανουλες. Ημουν απο αυτούς που δεν πίστευα οτι θα γίνουν έκτροπα στα χαρτιά, μονο στα πκε ως συχνό φαινόμενο. Αλλα να γίνουν και στα χαρτιά μπροστα στα μάτια μας, παραπαειVar έγραψε:Παιδια στον 1ο πινακα εχει και αλλον με 250 μορια που κληθηκε θα τα ψαξω τωρα ολα ετσι για να γελασουμε λιγο
Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.
Μονο 3 σελιδες εψαξα βρηκα 4-5 ατομα απο 192 εως 400 μορια εκει μεσα 300 παιζουν 350. Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να δηλωσαν απο αγνοια ειδικων αποστολων αεροποριας που ειναι απτις δυσκολοτερες ειδικοτητες και εκει να μην δηλωσε σχεδον κανεις αλλος αλλιως στα σκυλια και αμυνης αεροδρομιου και ρανταρ επαιξαν πολλες αιτησεις
το ιδιο εχω σκεφτει φιατι πυροσβεστικη το απεκλεισα λογω οτι καποιος εχει 200+ μορια οποτε θα μου φανει πολυ γελοιο τουλαχιστον για αυτην την ειδικοτητα ο αλλος με 192 μορια να περασεVar έγραψε:Μονο 3 σελιδες εψαξα βρηκα 4-5 ατομα απο 192 εως 400 μορια εκει μεσα 300 παιζουν 350. Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να δηλωσαν απο αγνοια ειδικων αποστολων αεροποριας που ειναι απτις δυσκολοτερες ειδικοτητες και εκει να μην δηλωσε σχεδον κανεις αλλος αλλιως στα σκυλια και αμυνης αεροδρομιου και ρανταρ επαιξαν πολλες αιτησεις
Δηλωσα και εγω ειδικων αποστολων με 449 μορια και δεν ειμαι καν επιλαχωνVar έγραψε:Μονο 3 σελιδες εψαξα βρηκα 4-5 ατομα απο 192 εως 400 μορια εκει μεσα 300 παιζουν 350. Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι να δηλωσαν απο αγνοια ειδικων αποστολων αεροποριας που ειναι απτις δυσκολοτερες ειδικοτητες και εκει να μην δηλωσε σχεδον κανεις αλλος αλλιως στα σκυλια και αμυνης αεροδρομιου και ρανταρ επαιξαν πολλες αιτησεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skritzi την Σάβ Ιουν 05, 2021 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas Krikos
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρε παιδιά εγώ ΠΑ έβγαλα 322 μόρια και δεν πέρασα και ο άλλος με 192 μόρια πέρασε και έχω βρει και άλλους με λιγότερα μόρια από μένα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κινηθώ νομικά και θα πάρω τηλέφωνο στο ΓΕΑ την Δευτέρα. Καλή επιτυχία σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν να πάνε.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
alexmpss έγραψε:Λοιπόν παιδιά θέση 44 επιλαχόν από τους 30 να πάω για τα αθλήματα αυτό το τριήμερο με κίνδυνο την δουλειά μου η όχι
4 μέρες
Ψυχοτεχνικά
Υγειονομικά
Αθλήματα 1
Αθλήματα 2
ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ δεν γίνονται ΠΚΕ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες