Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Σχετικά με τα αθλήματα πριν μια εβδομάδα που έδινα για λφ ι κοπηκαν 5 στο χίλιαρι και 3 στο υψος... Οπότε μην απογοητευομαστε όσα μόρια κ αν έχουμε.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Α καλα αρχισαμε με τα τυπακια στυλ " εχω προσωπο αλλα δεν μπορω να σου πω / εχω φιλο εχω γκομενο εχω τη γιαγια μου ". Αμα εχεις φιλαρακι μου προσωπο καλα κανεις αλλα αυτα που λες ειναι ακακριβιες και αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο για ατομα τα οποια πανε να βγαλουνε καποια πραγματα και τους κοβεις τα φτερα.
Από που το ξερω δεν σε αφορά... Ούτε κόβω σε κανένα τα φτερά ούτε λέω σε κανένα Να μην βγάλει δίπλωμα... Σου ξαναείπα και εγω τρεχω να το βγάλω κ πιο πριν..
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ε πως δε τους κοβεις ρε φιλε; Αν βγει τοτε που λες, δε προλαβαινει κανεις να βγαλει τιποτα. Εσυ βγαζεις για απεριοριστο αλλα ουτως η αλλως εχεις τα 300 με το α2. Καποιοι ειναι ετοιμοι να δωσουν 800 και 900 ευρω για γ' κατηγοριας!
Συγνώμη 1 χρόνο που έχουν απεργίες τώρα θα ξεκινήσουν επαγγελματικό 2 μήνες πριν... Καταρχάς έχει σήματα κ πευ κ οδηγηση
Ι μακ δεν ξαναλέω τπτ... Γτ λέτε ότι το. Κανω επιτηδες
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Πριν ενα χρονο δε ηξερε κανεις οτι θα βγαλει προκυρηξη... επισης δε χρειαζεται πει για τα σωματα ασφαλειας!
Ξέρει κανείς εάν για γ κατηγορίας δίπλωμα γίνονται κανονικά οι εξετάσεις; Αναφέρομαι σε όλη την Ελλάδα, όχι τμηματικά...
Ενταξει παιδες δεν εγινε τιποτα εληξε το θεμα εδω.. δεν χρειαζεται να δινουμε επιπλεων βαρυτητα στο θεμα.. απλα το ειπε επειδη του το ειπε καποιος απο οικογενειακο κυκλο κ θελησε να μας το πει και καλα εκανε.. απλα να λεμε απο που τ μαθαινουμε για να ξερουμε κ ποσο βαση εχει αυτο το λεγομενο.. απλα εγω του ειπα του παιδιου για να εχουμε μια ιδεα τι γινεται κ απο που γιατι ειναι κριμα καποιος να περιμενει πχ για διπλωμα κ να κανει ονειρα οτι θα παρει τα μορια κ να ελπιζει.. οπως εχω ξαναπει δεν ξερουμε κ δεν θα μαθουμε ποτε θα βγει παρα μονο οταν βγει.. μπορει να ειναι σε 3 εβδομαδες μπορει να ειναι κ τον σεπτεμβρη, οκτωμβρη, νοεμβρη...
Να ξερω τι απο μορια?100 μορια περνει!!
Εφ φιλε μου δε υπαρχει περιπτωση να μπεις χωρις να εχεις τελειωσεο στρατο... ουτε καν θα σ δεκτουνε την αιτηση.. αν κανω λαθος διορθωστε με
Πατα στο γκουγλ μοριοδοτηση σωματα αφαλειας και θα κανεις εκει να δεις ποσα βγαζεις.. εκτος αν θες να πεις τι εχεις να σου πουμε!!!
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Παντως απο φιλο δασκαλο οδηγησης σχετικα με το γ κατηγοριας, εκτος του οτι αρκετες περιφεριες της αττικης ακομα δεν κανουν εξετασεις οδηγησης και ακομα και αν. γινουν και τα περασει καποιος ολα με επιτυχια, για να βγει το διπλωμα απο το υπουργειο θελει περιπου 3 μηνες... οποτε αν βγει σχετικα νωρις η προκηρυξη δλδ σεπτεμβρη ή οκτωβρη και εχεις τελειωση ολη τη διαδικασια του διπλωματος τον σεπτεμρβη για παραδειγμα μαλλον δεν προλαβαινεις να το καταθεσεις μεσα στη προθεσμια υποβολης των δικαιολογητικων αφου εχεις παει πρωτα τη βεβαιωση...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
Storm αμα εχεις τον καταλληλο ανθρωπο στο υπουργειο ολα γινονται. Σου τσιμπαει τη καρτελα και τελειωνεις νωριτερα!
Παιδιά καλησπέρα. μπορει κάποιος να μου πει πως μετράνε τα μόρια ώστε να υπολογίσω κατά που κυμαίνομαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης