Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
varaderos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από varaderos »

Οταν εχιε παρει ηδη καποια ατομα απο την προκυρηξη το δικαιωμα προσληψης για τους υπολοιπους δεν χανεται!(θεωρητικα παντα)
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με τα κενά που θα δημιουργηθούν απο τους 725 δόκιμους Πυροσβέστες; Είμαι οριακά επιλαχών και ξέρω οτι με τα 8 άτομα που απουσίασαν απο την πρόσκληση των 225 λογικά ειμαι επιτυχών. Πότε θα μας καλέσουν; Εφόσον θα γίνει και η μονιμοποίηση των πενταετών, θα υπάρξουν αρκετά κενά για ακόμα περισσότερους επιλαχόντες! Επίσης γνωρίζω οτι τον Ιανουάριο του 14 πήραν τηλέφωνο αρκετά ατομα για να δώσουν αθλήματα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Εφόσον οι επιλαχόντες των 725 έδωσαν αθλήματα και ψυχοτεχνικά μαζί με τους επιτυχόντες που ακόμα εκρεμούν 500 άτομα προς εκπαίδευσηΓια ποιόν λόγο καλούν επιπλέον επιλαχόντες;

jimis

Δημοσίευση από jimis »

Θα παρει και επιλαχωντες γιατι οπως ειπες στους πρωτους 225 δεν παρουσιαστικανε 8 ατομα! Αρα και ο 8 επιλαχων ειναι επιτυχων! Καλεσανε για αθληματα ατομα γιατι απο τη στιγμη που θα βαλει επιλαχωντες μενουν ανοιχτες θεσεις για νεους επιλαχωντες. Αφου μπουνε και οι τελευταιοι 500 και θα δουνε ποσοι δεν ηρθανε και εκει θα σας καλεσει μετα απο καποιες μερες, δηλαδη οπως εγινε και με τους 8 που μπηκανε στα βιλια!

Άβαταρ μέλους
varaderos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από varaderos »

Γιαννης οταν δινανε οι 725 αθληματα κλπ ηταν +150 ατομα περιπου παραπανω, εισαι σε αυτο το +150 η λες για αυτους που καλεσανε μετα εξτρα; Αυτο το ακουσα κι εγω, τωρα αν ισχυει αλλο θεμα
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

jimis, έχουν καλυφθεί οι 8 απουσιες απο επιλαχόντες; Ή θα δούνε στο τέλος πόσα ατομα δεν παρουσιάστηκαν γενικά και απο εκει και πέρα θα καλέσουν απο τις απουσίες που θα προκύψουν τους εκάστοτε επιλαχόντες; Για ποιό λογο να μείνουν κενές θέσεις για επιλαχόντες; Δεν αρκούν οι 150 επιλαχόντες που ήδη υπάρχουν; Για ποιον λογο να καλέσουν άτομα για αθλήματα που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπουν στο σώμα; Εφόσον ειναι τεράστιος ο αριθμος των επιλαχόντων σε σχέση με τα κενά που θα υπάρξουν?varaderos ναι ειμαι επιλαχόν απο τους 150 και ειμαι εβδομος αν θυμάμαι καλα, και ναι αυτο ισχύει πήραν ατομα τον γεναρη για αθλήματα και αυτο ειναι το περιεργο που δεν καταλαβαινω για πιο λογο τα πηραν εφόσον 150 επιλαχόντες ήδη περιμένουν; Που απο αυτους τους 150 βαρια να μπουν 50 ατομα (και πολλά λέω) ;
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Τα 8 ατομα που μπηκανε ειναι επιτυχοντες! Καλεσανε 225 δεν πηγανε 8, αρα ο επιτυχων 226-233 (δεν ειναι ετσι ακριβως πηρανε ανα κατηγορια) ειναι στα βιλια αυτη τη στιγμη! Αυτο σημαινει πως και ο 8 επιλαχων ειναι επιτυχων! Με το που θα μπουνε και οι 500 και δουνε ποσα ατομα δεν παρουσιαστηκανε (ας πουμε 12) θα αρχιζουν να καλουν επιλαχοντες (8+12) ! Αυτοι οι 20 επιλαχοντες θα αφησουνε 20 ανοιχτες θεσεις στους 150 επιλαχοντες! Γιαυτο καλουνε ατομα να περασουν αθληματα!
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Colonel Trautman »

Σωστός ο jimi, ναι γνωρίζω οτι ειναι ανα κατηγορια. Αλλη ερώτηση οι πίνακες των επιλαχόντων τι χρονική διάρκεια έχουν?2 χρόνια; Παραπάνω; Οι πινακες των πενταετών πηραν παράταση αυτο ισχύει και για τους επιλαχόντες 725
nick

Δημοσίευση από nick »

Παιδες εγω ειμαι επιτυχων οδηγος. Και αναπαντεχα βρηκα δουλεια πανω στο πτυχιο μου και με πολυ καλα στανταρ. Πεζει να μην ερθω τελικα. Οποτε μετρηστε ενα επιλαχων παραπανω κατα 60% ...
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαρισούμε Νίκο για την τοποθέτηση ειμαι επιλαχων στην ιδια κατηγορια και ειμαι οριακά
nick

Δημοσίευση από nick »

Colonel Trautman έγραψε:Ευχαρισούμε Νίκο για την τοποθέτηση ειμαι επιλαχων στην ιδια κατηγορια και ειμαι οριακά
παρακαλωσειρα... Να χεις τον νου σου γενικα.

christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από christos123 »

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%99%CE%95%CE%92%CE%99-%CE%99%CE%996
αρης

Δημοσίευση από αρης »

Δεν καταλαβα αυτοι τι ειναι; Ειναι τα κενα απο τους 225 ;
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι ειναι τα κενα απο τους 225
Άβαταρ μέλους
Colonel Trautman
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρήστο; Που μπορούμε να δούμε τους πίνακες των επιλαχόντων των 725; Μονο τους επιτυχοντες βρίσκω, επιλαχόντες πουθενά η αν γνωρίζει κανείς άλλος?
christos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

http://www.dikaiologitika.gr/images/oga/PYROSBESTIKH.pdf
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες