Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδιά αυτό με τις φυλακες δεν είναι επίσημο απλά ακούγεται. Αναμένετε. Είπανε για Δράμα αλλά κανείς δε ξέρει άμα πάρουν κ άλλου κ πόσους...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Τίποτα επίσημο δεν είναι Όλα φλου παιδες...
Παντως για να γραφει ακομα και σημερα η Καθημερινη για 1000 ατομα, σημαινει οτι ετσι σχεδιαζουν στο Υπουργειο δε μπορει να τον λενε ετσι στη τυχη αυτο τον αριθμο τοσο καιρο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Ρε Κωστάρα Χαλάρωσε λίγο που λες για ποσοστά και αστυφηλακων που θα τους βρει τους αστηφυλακες και τι σχέση έχει η γαδα με το αρχηγείο παιδια εχω ξαναπεί κάνουν οτι φαίνεται όπως πχ το 19 βάλανε κόσμο στο δρόμο τώρα θέλει να βάλει κόσμο στα πάνε τέλος φυλακές εχουν ανάγκη αλλά θα παρει μόνο Δράμα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Gouleas94 έγραψε:Ρε Κωστάρα Χαλάρωσε λίγο που λες για ποσοστά και αστυφηλακων που θα τους βρει τους αστηφυλακες και τι σχέση έχει η γαδα με το αρχηγείο παιδια εχω ξαναπεί κάνουν οτι φαίνεται όπως πχ το 19 βάλανε κόσμο στο δρόμο τώρα θέλει να βάλει κόσμο στα πάνε τέλος φυλακές εχουν ανάγκη αλλά θα παρει μόνο Δράμα
Έχουν στα σκαριά φυλακές στην Μεγαλόπολη θέλουν να επανδρώσουν τις καινούριες στον Ασπρόπυργο θέλουν να πάρουν στη δραμα και να επανδρώσουν αλλά συμααντικα κενά...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Gouleas94 έγραψε:Ρε Κωστάρα Χαλάρωσε λίγο που λες για ποσοστά και αστυφηλακων που θα τους βρει τους αστηφυλακες και τι σχέση έχει η γαδα με το αρχηγείο παιδια εχω ξαναπεί κάνουν οτι φαίνεται όπως πχ το 19 βάλανε κόσμο στο δρόμο τώρα θέλει να βάλει κόσμο στα πάνε τέλος φυλακές εχουν ανάγκη αλλά θα παρει μόνο Δράμα
Εσύ λες δηλαδή ότι θα αφήσουν τους φρουρούς μόνους τους στα πανεπιστήμια χωρίς αστυφυλάκων χαχα γελάνε και οι πετρες
Σοβαρεψου
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Παιδιά αυτό το πράγμα που με της υποθέσεις έχουμε φτιάξει καινούργια. Προκήρυξη είναι τρελό κάντε υπομονή τα σενάρια που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πολλά κάντε υπομονή να δούμε τη θα βγάλουν οι ειδικοί και μην τρογωμαστε μεταξύ μας Υπομονή ...
Μονο δράμα 350 ατομα νομίζω θα πάρει το 21 ... Λιγο υπομονή παιδιά αν και νομίζω ότι θα πάρει κανονικά στα πανεπιστήμια
Αυτό που ακόμα συζητάμε αν θα παρει πραγματικά με ξεπερνάει από την ώρα που έγραψε πάλι ο γκλοκ μην πω πάλι τι έπαθε το νήμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
ρε είσαι σοβαρός ειπα εγω οτι θα ειναι μόνοι Τους θα ειπαρχουν επικαιφαλης αξιωματική υπαξιωματικοί και εφ έλα χρηστέ μΚωστας1821 έγραψε:Gouleas94 έγραψε:Ρε Κωστάρα Χαλάρωσε λίγο που λες για ποσοστά και αστυφηλακων που θα τους βρει τους αστηφυλακες και τι σχέση έχει η γαδα με το αρχηγείο παιδια εχω ξαναπεί κάνουν οτι φαίνεται όπως πχ το 19 βάλανε κόσμο στο δρόμο τώρα θέλει να βάλει κόσμο στα πάνε τέλος φυλακές εχουν ανάγκη αλλά θα παρει μόνο Δράμα
Εσύ λες δηλαδή ότι θα αφήσουν τους φρουρούς μόνους τους στα πανεπιστήμια χωρίς αστυφυλάκων χαχα γελάνε και οι πετρες
Σοβαρεψου
Κρίμα είναι να χαλάμε το νήμα για χαζομάρες γιατί κάποιοι λένε αυτά που τους συμφέρουν... Ποιοι είστε τέλος πάντων. Ελεοος. Όλοι εικασίες κάνουμε τίποτα δεν είναι σίγουρο ! Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα κάνουν στο τέλος! Οπότε αναμένουμε φεκ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Πανω κατω τα ιδια λεει απλα το βαζω και αυτο εδω απο ενα site το οποιο παντα ελεγε αρνητικα πραγματα για την πανεπιστημιακη αστυνομευση.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/340891_panepistimiaki-astynomia-poy-anoigoyn-ta-prota-parartimata
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/340891_panepistimiaki-astynomia-poy-anoigoyn-ta-prota-parartimata
Δεκτών κ σεβαστώ να λένε όλοι την γνώμη τους άλλωστε γι'αυτό είναι κ το σιτε για γνώμες κ απόψεις κ μερική βοήθεια. Αλλά γιατί παίζεται κορονα γράμματα για το τι θα βγει; Κάντε λίγο υπομονή θα βγει ότι είναι να βγει. Κάνεις δεν θα σου απαντήσει πόσους τι και για που θα πάρει. Αν περιμένεις να σου κάνει πρόσληψη το κάθε σιτε χάθηκες. Γι'αυτό εγώ λέω να κάνετε υπομονή να πάτε για καμία προπονησουλα να χάσετε ότι φάγατε αυτές τις μέρες μην έχετε πρόβλημα μετά κ πέφτουν τα τηλέφωνα σύννεφο... Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Καλησπερα αλανια και καλη χρονια, ολα πανε καλα ευελπιστω μεχρι τελος του μηνα να εχουμε πιο καθαρη εικονα. Ολα αυτα που ακουγονται ειναι δεκτα κα σεβαστα, αλλα αποτελουν απλος εικασιες που εχουν πιθανοτητες να γινουν. Καποιοι θα ευνοηθουν αν αλλαξει κατι και καποιοι οχι ετσι ειναι αυτα, δεν χρειαζεται να μαλωνουμε καλες ειναι ολες οι διαφορετικες γνωμες για να μην εφησυζαχόμαστε και νιωθουμε σιγουροι και απογοητευτουμε μετα
Εδώ το λένε τα σάιτ για προσλήψεις εξπρές κλπ κλπ κλπ... Και μπαίνει ο καθένας με τους "γνωστούς" από τα αρχηγεία Και τις ΓΑΔΑ να μας λέει ότι να Ναι! Υπομονή παιδιά υπομονή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες