Μολις βρηκα και αλλον που περασε με 192 μορια και ολα αυτα στην πρωτη σελιδα... Με τετοιο ανταγωνισμο και 14 χιλιαδες αιτησεις για 280 θεσεις οτι ειδικοτητα και να εχεις δηλωση δεν παιρνας απλα με ενα απολυτηριο λυκειουeirini k έγραψε:εξαρταται και τι ειδικοττα εχει δηλωση, φυσικα και ειναι περιεργο δεν λεω γιατι και εγω κοπηκα ειδα ατομα που περασαν με λιγοτερα μορια και σοαριστικα αλλα οπως ειπα ισως να εξαρταται και απο την ειδικοτητα που ειχε διαλεξειanonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
σε ποια ειδικοτητα;anonymous19970 έγραψε:Μολις βρηκα και αλλον που περασε με 192 μορια και ολα αυτα στην πρωτη σελιδα... Με τετοιο ανταγωνισμο και 14 χιλιαδες αιτησεις για 280 θεσεις οτι ειδικοτητα και να εχεις δηλωση δεν παιρνας απλα με ενα απολυτηριο λυκειουeirini k έγραψε:εξαρταται και τι ειδικοττα εχει δηλωση, φυσικα και ειναι περιεργο δεν λεω γιατι και εγω κοπηκα ειδα ατομα που περασαν με λιγοτερα μορια και σοαριστικα αλλα οπως ειπα ισως να εξαρταται και απο την ειδικοτητα που ειχε διαλεξειanonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Δεν γραφει ειδικοτητα ανοιξε την καρτελα με τα ατομα που θα πανε στις πκε της αεροπορια δες τον αριθμο του τελευταιου υποψηφιου στην 1τη σελιδα και μετα δες τα μορια του 192... Που σημαινει οτι δηλωσε ειδικοτητα λυκειου...eirini k έγραψε:σε ποια ειδικοτητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε δηλωσε ειδικοτητα λυκειου, ειδικοτητα ΒΥΣΜΑΤΟΣ δηλωσε!Τραγελαφικη προκηρυξη απο τα χρονια του μεγαλου πασοκ!
σε αυτο οντως ειναι πολυ περιεργο, μπηκα και το ειδαanonymous19970 έγραψε:Δεν γραφει ειδικοτητα ανοιξε την καρτελα με τα ατομα που θα πανε στις πκε της αεροπορια δες τον αριθμο του τελευταιου υποψηφιου στην 1τη σελιδα και μετα δες τα μορια του 192... Που σημαινει οτι δηλωσε ειδικοτητα λυκειου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
anonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
στην πρώτη σελίδα που λέει μοριοδοτηση κατάλληλων υποψηφίων;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Οχι στην σελιδα που λεει πινακας καλουμενων υποψηφιων αεροποριας εχει εναν που θα εξεταστει στη λαρισα σε αυτον αναφερομαι στην πρωτη σελιδαre pate kala re έγραψε:anonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
στην πρώτη σελίδα που λέει μοριοδοτηση κατάλληλων υποψηφίων;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
eirini k έγραψε:σε αυτο οντως ειναι πολυ περιεργο, μπηκα και το ειδα
όποιος δίνει 8/6 στην λαρισα μπορει να έχει των νου του και να τσεκαρει μπας και δει ποιος είναι
Στη λαρισα στα κεντρικα του πασοκ θα εξεταστει αυτος!Ξεκινηστε τις προσφυγες γιατι η προκηρυξη μυριζει απο μακρια!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Ξενερωσα ασχημα. Επιτυχων λεει με 192 μορια και αλλοι με 750 ουτε επιλαχων δεν ειναι.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Παιδιά αυτά τα ξέραμε. Για όσους δεν πέρασαν ή είναι επιλαχοντες λυπάμαι πολύ, ελπίζω να σας βρουν τα καλύτερα, πραγματικά. Για όσους είναι έχουν ημερομηνία για ψυχοτεχνικα, καλή μας τύχη! Θα την χρειαστούμε...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 9
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 9
Προέκυψε πρόβλημα με τους ΟΒΑ λόγω κινέζικου ιού.
Καλησπέρα παιδιά ξέρουμε μόρια Περίπου που κυμάνθηκε η βάση στο πλήρωμα σκαφών ειδικών δυνάμεων είχε 30 θέσεις
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση; Έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις χειριστής α/τ
8μηνη θητεία με πτυχίο ΑΕΙ (οικονομικά),lower, δίπλωμα οδήγησης β, και απολυτήριο Λυκείου 15,9. Έχω δηλώσει υπηρέτης α/τ εδ και μου έχουν υπολογίσει 621 μόρια, είμαι σειρά 55/123. Τα μόρια είναι σωστά η έχει γίνει κάποιο λάθος;
8μηνη θητεία με πτυχίο ΑΕΙ (οικονομικά),lower, δίπλωμα οδήγησης β, και απολυτήριο Λυκείου 15,9. Έχω δηλώσει υπηρέτης α/τ εδ και μου έχουν υπολογίσει 621 μόρια, είμαι σειρά 55/123. Τα μόρια είναι σωστά η έχει γίνει κάποιο λάθος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες