Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 66
Δεν ειναι ολοι πολυτεκνοι, ουτε εχουν ολοι βυσματα (που προσωπικα αν και μικρος και με πατερα αποστρατο πιστευω τετοια ατομα δεν εχουν θεση). Ουτε εχουν κανει ολοι θητεια για να παρουν μορια σαν ειδικοδυναμιτες η οτιδηποτε αλλο. Επισης καλως η κακως ως μελλοντικος προγραμματιστης πιστευω οτι ειναι το μονο πτυχιο που περναει. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ οτι βρισκομαστε σε αυτη την εποχη και ο συγκεκριμενος κλαδος προχωραει καθε μερα οποτε αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, χωρις να θελω να θαψω τους υπολοιπους ειτε εχετε πτυχιο ειτε οχι
Παιδια θα δηλωσει αρκετος κοσμος χωρις να σκεφτει για μεταθεσεις και τι εστι στρατος σαν επαγγελμα. Απλα και μονο για τη θεση στο ''δημοσιο''. Μην σκεφτεσται ετσι ο κοσμος πειναει. Εδω επιστημονες και θα κανουν τα χαρτια τους επειδη καθονται και το κωλοβαρανε (το αν θα μεινουν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο) . Οπως και να χει οι θεσεις ειναι πολυ λιγες και οι βασεις θα φτασουν στο Θεο σιγουρα και ατομα που δεν εχουν παει στρατο ειναι σιγουρα εξω απο τωρα ειτε εχουν πτυχια και ξενες γλωσσες ειτε οχι. Φιλικα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Οι μεταθεσεις δεν προβλημα νομιζω επειδη το εχω ζησει οπως ειπα και παραπανω για αυτο το λεω. Μαλλον ο μισθος δυσκολευει τους περισοτερους. Οπως ουτε τα αθληαμτα ειναι προβλημα, προσωπικα τα βλεπω γελια.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Να κάνω μια ερώτηση. Εστω οτι βγαίνει τωρα, για τις επομενες χρονιές ποια η γνώμη σας; Θα ειναι ιδια τα άτομα; Οι ειδικότητες;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Υπάρχουν ταχύρρυθμα αγγλικών πχ γ Lower η proficiency αντίστοιχα ή και σε άλλες γλώσσες, απλά αν δν έχεις ιδέα, ιδέα γ proficiency δεν δίνεις έτσι. Επίσης, το ότι μπορεί να περάσουν τα ταχύρρυθμα κ να πάρουν πτυχίο, δν σημαίνει ότι θα προλάβουν τη προκηρυξη.Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα πχ αγγλικών, κάνουν κ 2μηνες μέχρι κάποιος να δει αν πέρασε.Εκτός αν ξεκινήσει κάποιος μαθήματα για να έχει το πτυχίο για άλλη χρονιά εποπ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν να θέλει στρατό κ ειδικά από ανθρώπους με πολλά πτυχία. Κ το κυριότερο θέμα δεν είναι μισθός αλλά οι μεταθέσεις.Συν ότι πολύ μεγάλο ποσοστό κόβονται στα αθλήματα. Οπότε κ μόρια να έχει κάποιος, αν κοπεί στα αθλήματα. Τελος (εκτος αν έχει βύσμα να τον περάσει στα αθληματα (
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Εχω ηδη πτυχιο αγγλικων και σε λιγους μηνες περνω και της σχολης μου. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ αγγλικα
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Το να σε ενδιαφερει το μερος που θα πας μου φενεται αστειο αλλα anyway γνωμη καθενος δεκτη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
Ρε βγάλτε όσοι δεν έχετε ένα ταχύρρυθμο και αχρείαστο να είναι μπορεί να μην σου κάτσει τώρα και να βγάλει σε 1 χρόνο
Τα αθληματα ειναι απλα αστεια. Πραγματικα αν καποιος δεν περασει τα αθληματα δεν κανει ουτε για κατασκηνωση οχι στρατο.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Φυσικα και ειναι αστεια
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Κατσε μην τα αλλάξουν και γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ταχυρυθμο; Λεγοντας
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ε δεν ειναι ειδικες δυναμεις για να δυσκολεψουν, θελω να ελπιζω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
TOEIC ψαξτο, το έβγαλα σε 2 1/2 μήνες και τσίμπησα 100 μόρια για την προκήρυξη που τρέχει Σ. ΦGeorgeTheo έγραψε:Ταχυρυθμο; Λεγοντας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες