Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Καλή Χρονιά κ Χρόνια Πολλά κομάντος!
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Selby23 έγραψε:Καλη μας χρόνια παιδιά !
Ερώτηση : Είμαι πτυχιούχος ΤΕ ποτέ θα παίξει ρόλο στο μισθό μου και ποσό θα αυξηθεί ;
Μόνο αν αργότερα φίλε Selby ανοίγει εσωτερικά κάποια θέση ΤΕ και τη διεκδικήσεις... Και μετά από δύο χρόνια έχεις δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο που θα πάψουμε να ειμαστε δόκιμοι. Μετά από δύο χρόνια επίσης έχουμε δικαίωμα και αμοιβαίας κλπ
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Καλη χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά. Να χαίρεστε τα ονόματα σας οι εορτάζοντες και εύχομαι το καλύτερο για σας και τις οικογένειες σας. Με το καλό να ξεκινήσουμε όλοι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλή χρονιά με υγεία παιδιά σε όλους φίλε διατηρώ μια επιφύλαξη η αμοιβαία γίνεται και τώρα σε 2 χρονιά ζητάς μετάθεση άλλο το ένα άλλο το άλλοTaksidiotis έγραψε:Μόνο αν αργότερα φίλε Selby ανοίγει εσωτερικά κάποια θέση ΤΕ και τη διεκδικήσεις... Και μετά από δύο χρόνια έχεις δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο που θα πάψουμε να ειμαστε δόκιμοι. Μετά από δύο χρόνια επίσης έχουμε δικαίωμα και αμοιβαίας κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιαν 01, 2022 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
tsanspyr887 έγραψε:Καλή χρονιά με υγεία παιδιά σε όλους φίλε διατηρώ μια επιφύλαξη η αμοιβαία γίνεται και τώρα σε 2 χρονιά ζητάς μετάθεση άλλο το ένα άλλο το άλλο
Φίλε μακάρι, το εύχομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιαν 01, 2022 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα, χρονια πολλα και καλη χρονια. Θα ηθελα να ρωτησω ως επιλαχων σε σχετικα καλη θεση απο την τελευταια φουρνια που εδωσε εξετασεις, εχουν τη δυνατοτητα αυτοι που εχουν μεταπηδησει σε αλλες προκυρηξεις οπως αυτες των ειδικων φρουρων και των συνοριοφυλακων να παραιτηθουν και να μεταπηδησουν ως επιτυχοντες στην 6κ; Μιλαμε παντα για ατομα που βρισκονται ηδη στα οριστικα. Επισης αν γινεται, πληρωνουν καποιο σχετικο προστιμο;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Δεν νομίζω να θέλουν να φυγουν από σώματα ασφαλείας όσοι περασανε για να πανε στις φυλακές παντως ! Δεν ξέρω αν γίνεται
Paris Volos13 έγραψε:Δεν νομίζω να θέλουν να φυγουν από σώματα ασφαλείας όσοι περασανε για να πανε στις φυλακές παντως ! Δεν ξέρω αν γίνεται
Γνωρίζω ειδικούς φρουρούς που περάσαν πρόπερσι και θα προτιμούσαν να είναι εξωτερική φρουρά στην πόλη τους. Ουσιαστικά ίδιο μισθολογικό, γλυτώνεις Αθήνα + ότι είσαι πρακτικά αμετάθετος.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με μεταθέσεις; Παίρνεις εύκολα μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας?
Εγω ρωτησα γιατι γνωριζω ατομο που προτιθεται να το κανει.
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά σε όλους. Να τοποθετηθω σε κάποια ερωτήματα για να βοηθήσω με την σειρά μου. Για το άτομο που ρώτησε για μισθό καθαρά είναι 840? και μαζί με τα νυχτερινά πας στα 930-940?. Όμως αυτό το ποσό δεν θα το δούμε τον πρώτο χρόνο διότι υπάρχουν έξτρα κρατήσεις για το Μ. Τ. Π. Υ + ΕΤΕΑΕΠ στους νεοδιοριστους. Για τις ταυτότητες που ρώτησε κάποιος άλλος η εξωτερική φρουρά έχει διπλή ταυτότητα αλλά πρακτικά χρησιμοποιεί μόνο την υπηρεσιακή γιατί έχοντας αστυνομικά καθήκοντα μπορεί να χρειαστεί να δηλώσει την ιδιότητα του ο φρουρός ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι μεν σωφρονιστικοί έχουν υπηρεσιακή αλλά χωρίς να είναι στα ίδια πρότυπα της εξωτερικής φρουράς που είναι πιστό αντίγραφο της ταυτότητας των αστυνομικών υπαλλήλων. Για τα ωράρια που ρώτησε κάποιος άλλος οι μεν σωφρονιστικοί εργάζομαι 6.5 ώρες/5νθημερο. Οι δε εξωτερικοί φρουροί 8.5 ώρες/4ημερο.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Anavatis έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα και καλή χρονιά σε όλους. Να τοποθετηθω σε κάποια ερωτήματα για να βοηθήσω με την σειρά μου. Για το άτομο που ρώτησε για μισθό καθαρά είναι 840? και μαζί με τα νυχτερινά πας στα 930-940?. Όμως αυτό το ποσό δεν θα το δούμε τον πρώτο χρόνο διότι υπάρχουν έξτρα κρατήσεις για το Μ. Τ. Π. Υ + ΕΤΕΑΕΠ στους νεοδιοριστους. Για τις ταυτότητες που ρώτησε κάποιος άλλος η εξωτερική φρουρά έχει διπλή ταυτότητα αλλά πρακτικά χρησιμοποιεί μόνο την υπηρεσιακή γιατί έχοντας αστυνομικά καθήκοντα μπορεί να χρειαστεί να δηλώσει την ιδιότητα του ο φρουρός ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οι μεν σωφρονιστικοί έχουν υπηρεσιακή αλλά χωρίς να είναι στα ίδια πρότυπα της εξωτερικής φρουράς που είναι πιστό αντίγραφο της ταυτότητας των αστυνομικών υπαλλήλων. Για τα ωράρια που ρώτησε κάποιος άλλος οι μεν σωφρονιστικοί εργάζομαι 6.5 ώρες/5νθημερο. Οι δε εξωτερικοί φρουροί 8.5 ώρες/4ημερο.
Μπορείς να μας διαφωτίσεις πόσα χρήματα είναι οι κρατήσεις φίλε; Όσον αφορά πάλι τα ωράρια που αναφέρεις νομίζω είναι τα ωράρια όταν είναι καλυμμένες όλες οι κενές οργανικές, ενώ δεν ειναι σχεδόν πουθενά. Το λέω διότι ξέρω άτομα σε πολλές φυλακές. Άλλοι είναι πιο στριμωγμένοι στο ωράριο και άλλοι λιγότερο. Βέβαια άκουσα ότι τις πιο πολλές ελλείψεις τις έχουν στους εξωτερικούς και τους πηγαίνει τρένο και να τους χρωστάνε ένα σκασμό ρεπό.
Taksidiotis έγραψε:Μπορείς να μας διαφωτίσεις πόσα χρήματα είναι οι κρατήσεις φίλε; Όσον αφορά πάλι τα ωράρια που αναφέρεις νομίζω είναι τα ωράρια όταν είναι καλυμμένες όλες οι κενές οργανικές, ενώ δεν ειναι σχεδόν πουθενά. Το λέω διότι ξέρω άτομα σε πολλές φυλακές. Άλλοι είναι πιο στριμωγμένοι στο ωράριο και άλλοι λιγότερο. Βέβαια άκουσα ότι τις πιο πολλές ελλείψεις τις έχουν στους εξωτερικούς και τους πηγαίνει τρένο και να τους χρωστάνε ένα σκασμό ρεπό.
Γενικά στην Ελλάδα υπάρχουν οι φυλακές και ... Ο Κορυδαλλός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 02, 2022 10:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Το πενθήμερο και 4ημερο δεν τηρείται πουθενά.Ενα ρεπό την βδομάδα παίρνουν, και το άλλο πάει χρωστούμενο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Και ποσα χρονια ειναι ετσι η κατασταση; Γνωριζουμε;Διασωστης31 έγραψε:Το πενθήμερο και 4ημερο δεν τηρείται πουθενά.Ενα ρεπό την βδομάδα παίρνουν, και το άλλο πάει χρωστούμενο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης