Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Dokimos dv έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σας είμαι 31 ετών έχω περάσει δηλαδή τα 28 έτη που έχει όριο η προκήρυξη. Έχω πάρει μέρος σε άλλες δύο προκηρύξεις στις οποίες δεν πέρασα και έτσι πήγα ξανά λύκειο και πλέον έχω 3200 μόρια. Όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε σύριζα ο οποίος ξέραμε πως δεν θα βγάλει προκήρυξη για ειδικούς έχασα και το ηλικιακό όριο. Το οποίο όμως θα διεκδικήσω δικαστικά. Σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες το όριο είναι τα 35 έτη. Έτσι και εγώ θα πάω δικαστικά αν δεν αυξηθεί. Τι γνώμη έχετε ;

Έχουν πάει και άτομα για την 6Κ τους σωφρονιστικους, δικαστικα που είχαν το ιεκ αλλά ήταν πάνω από 32.

Πρέπει να κάνεις προσφυγή στο ΣτΕ, και μπορεί να πάρει πολλά χρόνια να βγει απόφαση. Αυτοί που πηγαν για την πυροσβεστικη το 11 δεν έχει βγει ακόμα.

Έχουν δικαιωθεί σε τελείως γελοίες υποθέσεις, όπως αυτη στο λιμενικο που κόπηκε στα αθλήματα και ξαναεδωσε με άλλα όρια.

Και ο Φρουρός με τα τατουάζ έτσι μπήκε, και πηρε και αναδρομικά.

Αν έχεις υπομονή και χρήματα, καν το.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Xanthos έγραψε:Τ εννοεις δημητρη; Τ εγραψα;

για ποιο πραγμα λες σε εχω χασει

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Και εγω εσενα.. κατο παραπανω πηγες να μ πεις για τους επιλαχων αλλα δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις!!
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Xanthos έγραψε:Και εγω εσενα. Κατο παραπανω πηγες να μ πεις για τους επιλαχων αλλα δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις!

ναι τωρα θυμηθηκα, ειχες γραψει {Αν κοψουν μορια που ελεγαν συν αθληματα κ αμα σκασει κ καμια αλλη. Μαζι προκυρηξη στα 2200 βλεπω να παει.2300 ειναι καλα πιστευω εχει αρκετες πιθανοτητες.}

και σου εγραψα{και με τους επιλαχοντες αν γινει οπως τα γραφεις τι γινεται;}

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αυτο λεω με τους επιλαχοντες πιστευω 2200 θα παει.. αυτο ειπα..2300 μπορει να εισαι και μεσα στους 1200 μπορει κ απο τους πρωτους επιλαχοντες.. κανεις σεν ξερει.. απλα. λεω τ πιστευω μ.. κ πιστευω δεν θα παιξει μεγαλη διαφορα με του 2011
Άβαταρ μέλους
GiannisDEA328
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από GiannisDEA328 »

Το lower 100 ; Όχι 200 ; Εξακριβωμένο;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Απο οσο ξερω ναι αν κανω λαθος ας με. διορθωσει καποιος...

1)lower 100

2)advance 200

3)proficiency 300

Άβαταρ μέλους
GiannisDEA328
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Πω ρε φιλε με τελείωσες τώρα. Τότε είμαι στα 2.200 Δεν βλέπω να έχω πολλές ελπίδες. Μονή μου ελπίδα να αλλάξει κάτι με τα αθλήματα και να μετρανε οι επιδόσεις που ακούστηκε από ράδιο αρβύλα πχ.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Βαλαντη στο εχω ξαναπει κ σε εσενα. αλλα και γενικοτερα σε συζητησεις εδω μεσα.. το αν ειναι καλα τα μορια σου δεν θα το κρινω ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανεις παρα μονο οταν βγει η προκυρηξη κ δεις τι θα παιχτει κ που θα παει η βαση.. εδω μεσα κανεις δεν θα σου πει να μη κανεις τα χαρτια σου.. μπορει να εχεις ελπιδες σαν επιλαχων μπορει κ οχι.. ποτε δεν ξερεις κ δεν ξερεις κ τι γινεται.. οι αιτησεις ειναι για ολο το κοσμο ανεξερετως μοριων!!! απλα το μονο. που θα σου πω ειναι αν μπορεις οπως σου ξαναειπα ειναι να τα ανεβασεις εστω καπως αν. μπορεις οικονομικα με ενα διπλωμα με. κατι.. τωρα για τους 3 πρωτους που λες δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιαννη ειτε βγαλουν επιδοσεις ειτε οχι ενα και το αυτο ειναι.. κοβοντε πολλα παιδια.. υπαρχουν ατομα που κοβοντε απο τις αιτησεις μεχρι και τη σχολη.. σκεψου λαθος αιτησεις, αθληματα ψυχοτεχνικα υψος βαρος αλλος τον περνουν κ δεν παει καν γιατι κατι του ετυχε η μπορει να το μετανιωσε η χιλια δυο.. μην απογοητευεαι δεν εισαι κ ο μονος αλλοι εχουν πολυ λιγοτερα.. εγω πιστευω και σαν επιλαχων εισαι μεσα λογικα.. αν κ κατι ελεγες να βγαλεις διπλωμα η κανω λαθος; βγαλτο!!! η ελπιδα πεθαινει τελευταια φιλε.. μην τα παρατας θα σε παρατησει.. αν το παρεις στραβα απο τωρα κ πεις α δεν εχω ελπιδες αλλα θα τα κανεις εστω για να τα κανεις κ δεν ετοιμαστεις πχ απο αθληματα τι θα γινει οταν σε καλεσουν; γιαυτο λεω κ ξαναλεω οσοι ειναι να τα κανετε ετοιμαστειτε απο τα παντα!!! ειτε εχετε 2000 ειτε 3000
Stou

Δημοσίευση από Stou »

Ρε παιδιά για εξηγειστε... πώς τα βγάζετε τα μόρια 2000 κ πάνω.. τι έχετε δλδ κ βγάζετε τόσο; Γτ εγώ μετράω λάθος μάλλον
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Λαθος αιτησεις δε νομιζω οτι μπορει να γινουν οπως στη προκυρηξη Σωφρονιστικων. Διοτι τα δικαιολογητικα τα ελεγχει την ωρα που τα καταθετεις στο τμημα ο Αξιωματικος! Οποτε δε μπορει να γινει λαθος!
Άβαταρ μέλους
GiannisDEA328
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Είμαι σε διαδικασία που βγάζω για Γ κατηγορία. Έχω ήδη και A2 και απλά πίστευα ότι το lower δίνει 200 και έλεγα ότι έχω καλές ελπίδες. Με τα νέα δεδομένα όσο να ναι απογοητεύομαι λίγο αλλά εντάξει κρατάω μέσα μου μια ελπίδα. Όπως σωστά είπες πεθαίνει τελευταία. Τι να πω.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ωραια καλα κανεις κ το βγαζεις κ κατα την αποψη μου θα παρεις και τα 100 μοριακια του γ.. γιατι θα πιασει μονο αυτο στην ουσια συνολο 200... τι σκας; θα προλαβεις να το παρεις. πας 2300 εισαι καλα.. εγω εχω ελπιδα εδω κ βγαζω το οκτωμβρη το proficiency κ. λεω αν προλαβω εχει καλος.. μπας κ τσιμπησω τιποτα απο εκει.. κ το. κανω μονο κ μονο γιαυτο.. αν κ αχρηστο δεν παει γιατι ποτε δεν ξερεις!!!
Άβαταρ μέλους
GiannisDEA328
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

2.200 δυστυχώς είμαι με το Γ κατηγορίας. Ο θεός μαζί μας. Τι να πω. Το εύχομαι πραγματικά σε όποιον το θέλει τόσο πολύ όσο εγώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες