Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Όλα καλά εντάξει ευχαριστώ
Καλημέρα χρόνια πολλά. Ρίξτε καμία ιδέα αύριο τι φοράμε; Κανένα παντελόνι με πουκάμισο, κοστούμι; Τι λέτε εσείς?
Ο. Π. Κ. Ε
Καλημέρα. Νομίζω παντελόνι πουκάμισο που λες είναι ότι πρέπει. Ακόμα και πουλόβερ εντάξει θα είναι.Το κοστούμι μου φαίνεται υπερβολικό
. Στο κάτω κάτω δεν πάμε για συνέντευξη για καμιά θέση διευθυντή.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Καλημέρα! Κι εγω νομίζω κοστούμι δε χρειάζεται, βέβαια αν θέλεις να βάλεις δε νομίζω να σε κοιτάνε και περίεργα. Γενικά οι υπάλληλοι στην τράπεζα είναι απλά ντυμένοι συντηρητικά. Δηλαδή απλά όχι τζιν. Τώρα αν ήθελαν κάτι συγκεκριμένο θα μας στέλνανε στο email.
Καλημέρα!Όσον αφορά τη Δευτέρα για την εκπαίδευση τι έχετε στο μυαλό σας να φορέσετε;
Φόρμα; Κανένα πολύτσεπο παντελόνι;
Φόρμα; Κανένα πολύτσεπο παντελόνι;
Κι εγώ φόρμα είχα στο μυαλό μου για την εκπαίδευση.Μήπως έχει επικοινωνήσει κάποιος για παραπάνω πληροφορίες;
Αν και δεν πιστεύω να κάνουμε κάτι την πρώτη μέρα εγώ λέω να βάλω φόρμα για σιγουριά. Άλλωστε σχολή είναι κ είναι απρόβλεπτο στο τι θα κάνεις
Ο. Π. Κ. Ε
Εγώ θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο στο τηλέφωνο που μας έδωσαν για τη σχολή ώστε να ρωτήσω σχετικά με τα ρούχα και ότι είναι θα το γράψω και εδώ.
Επίσης αύριο από όσο έχω καταλάβει έχουν δώσει διαφορετικές ώρες για να μην υπάρχει συνωστισμός. Εμένα για παράδειγμα μου είχαν γράψει 9 ενώ σε έναν άλλο γνωστό 11.
Επίσης αύριο από όσο έχω καταλάβει έχουν δώσει διαφορετικές ώρες για να μην υπάρχει συνωστισμός. Εμένα για παράδειγμα μου είχαν γράψει 9 ενώ σε έναν άλλο γνωστό 11.
Καλημέρα!Μίλησα με το τηλέφωνο της εκπαίδευσης, κάθε μέρα θα πηγαίνουμε 8-2 μου είπαν, εκτός ΣΚ, μόνο για μια μέρα μου είπαν ότι θα πάμε 4-10 (δεν την συγκράτησα όμως γιατί εντάξει μια μέρα είναι, μέσα στον Ιανουάριο πάντως). Όσον αφορά την ενδυμασία δεν μου είπαν κάτι συγκεκριμένο, απλά ευπρεπής ρουχισμό, για το ξύρισμα-κούρεμα που ρώτησα επίσης δεν μου είπαν κάτι.Αν μάθει κανείς άλλος κάτι ας μας ενημερώσει.
Ένας συνάδελφος ο οποίος ρώτησε (διότι και εγώ το είχα απορία αλλά δε ρώτησα) του είπαν ότι αυτά είναι χωρίς τα έξτρα επιδόματα (πτυχίων, ξένων γλωσσών κτλπ).
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας το γράψει να έχουμε ένα μπούσουλα.
Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας το γράψει να έχουμε ένα μπούσουλα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Και χωρίς έξτρα νυχτερς αργίες χρηματαποστολες Κλπινά σκυριακε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Προσοχή ρεμαλια... Πέντε βδομάδες να βγει η εκπαίδευση... Οποίος δε βγάλει εκπαίδευση ακυρώνετε...5 βδομάδες
Τόσο δύσκολη ρε είναι η εκπαίδευση; Τι έχει δηλαδή και είναι τόσο δύσκολη; Μα όπου και να είσαι για να κόπεις πρέπει η απο μονο σου να φυγεις η να σε κόψουν γιατί πραγματικά δεν κάνεις τίποτα η τραυματιστεί πολύ λογικά. Τώρα πόσο άλλο δύσκολα να είναι τι έχει όρια;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καλά δεν πάμε και στα ουκ χαχα Αλλά έχεις δίκιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: purosvestis και 1 επισκέπτης