Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα παιδιά, δεν προλαβα δυστυχώς να μπω στο σύστημα να δω αν πέρασα η όχι, πήραν τηλέφωνο στους αριθμούς που δίνουν κ λένε δε φαίνεται κάτι, συνέβει σε κανέναν άλλον;
Λίγο δύσκολο να τα σπάσουν τα αθλήματα μάλλον γκρούπ αλλά ποιος ξέρει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
Giorgossar21 έγραψε:Ναι αλλά με την ίδια λογικά δεν θα με έβαζε καθόλου αφού είναι 33. Θα καλούσε μόνο τους πρώτους 30 και τώρα λέει 60
πλήρωμα σκάφους ΕΔ ζητάει 30 άτομα θα καλέσει 90 για ΠΚΕ
πλήρωμα σκάφους ΜΧ ζητάει 10 άτομα θα καλέσει 30 για ΠΚΕ
Καλησπερα! Κανέναν μάγειρα έχουμε;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
XristosMP έγραψε:Καποιοι λενε οτι τα αθληματα θα κρατησουν 2 μερες.Ρωταω αν απλα θα ειναι γκρουπακια λογω covid Ή θα μοιραστουν τα αγωνισματα σε 2 μερες.
Βάσει πίνακα της αεροπορίας με το πρόγραμμα ώντος η διαδικασία είναι
ψυχοτεχνικά
υγειονομικά
αθλητικά 1
αθλητικά 2
πιθανά και τα δύο σενάρια που είπες γνώμη μου καθαρά ότι θα χωριστούν τ αθληματα σε δύο μέρες πιθανών
1η μέρα
100 μ.
μήκος
ύψος
μίλι
σφαίρα
2η μέρα
Έλξεις
Κάμψεις
Κοιλιακούς
Κάνιστρα
Κολύμπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Ιουν 05, 2021 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε παιδια πως γίνεται μέσα στο συστήμα με το taxis net να μην με έχουν καλέσει και μέσα στους πινακες της ΠΑ στους πινακες με όλα τα σώματα Να είναι και ο αριθμός πρωτοκ. Του στρατου ξηρας. Θα έπρεπε να ειναι μονο το ΠΝ γιατί μόνο εκεί φαίνεται ότι με έχουν καλέσει. Ξέρετε τι παίζει; Σας έχει τυχει και σε εσάς;
Κατι τετοιο μυριζομαι κι εγω αδερφε.re pate kala re έγραψε:XristosMP έγραψε:Καποιοι λενε οτι τα αθληματα θα κρατησουν 2 μερες.Ρωταω αν απλα θα ειναι γκρουπακια λογω covid Ή θα μοιραστουν τα αγωνισματα σε 2 μερες.
Βάσει πίνακα της αεροπορίας με το πρόγραμμα ώντος η διαδικασία είναι
ψυχοτεχνικά
υγειονομικά
αθλητικά 1
αθλητικά 2
πιθανά και τα δύο σενάρια που είπες γνώμη μου καθαρά ότι θα χωριστούν τ αθληματα σε δύο μέρες πιθανών
1η μέρα
100 μ.
μήκος
ύψος
μίλι
σφαίρα
2η μέρα
Έλξεις
Κάμψεις
Κοιλιακούς
Κάνιστρα
Κολύμπι
Θα δειξει.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
XristosMP έγραψε:Κατι τετοιο μυριζομαι κι εγω αδερφε.Θα δειξει.
εγώ προσωπικά επιθυμώ να γίνουν όλα τα αθλήματα σε 1 μέρα θα ανέβει αρκετά ο βαθμός δυσκολίας Και εκέι τότε είναι που θα φανούν αυτοί που πρέπει να μπουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 05, 2021 6:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν γινουν τα αθληματα σε 1 μερα ολα ειναι ακρως πιο δυσκολο απτο να μοιραστουν σε 2 μερες οποτε ειδικα οι επιλαχοντες θα πρεπει να ευχεστε να γινουν ολα σε 1
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:Αν γινουν τα αθληματα σε 1 μερα ολα ειναι ακρως πιο δυσκολο απτο να μοιραστουν σε 2 μερες οποτε ειδικα οι επιλαχοντες θα πρεπει να ευχεστε να γινουν ολα σε 1
επιλαχόντες η μη όλοι το ευχόμαστε γιατί μην ξεχνάς οτι η αρχαιωτητες θα βγυν απο τα μόρια
Συμφωνω απολυτα. Μακαρι να γινουν ολα σε 1 μερα.
Δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
anonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
Να σε διορθωσω λιγο φιλε, δεν πέρασε τον περασαν
εξαρταται και τι ειδικοττα εχει δηλωση, φυσικα και ειναι περιεργο δεν λεω γιατι και εγω κοπηκα ειδα ατομα που περασαν με λιγοτερα μορια και σοαριστικα αλλα οπως ειπα ισως να εξαρταται και απο την ειδικοτητα που ειχε διαλεξειanonymous19970 έγραψε:Παιδια οντως ατομο με 250 μορια εχει περασει σε αεροπορια μου φαινεται παρα πολυ υποπτο... Δεν γραφω αριθμο πρωτοκολου αλλα οποιοσδηποτε μπορει να το δει στην πρωτη σελιδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης