Kapetanios έγραψε:Καλη επιτυχία σε όλους, μια ερώτηση. Ξέρουμε περιπου μισθολόγιο για εσωτερικους κια εξωτερικους ;
Είναι αρχικά ο βασικός για ΔΕ καθαρά 717.89 (χωρίς τριετία και παιδιά) αυτά πάνε επιπλέον, συν το επίδομα επικινδυνότητας νομίζω ή κάτι τέτοιο κάπου στα 100-150 ευρώ επιπλέον συν Κυριακές και αργίες που πληρώνονται έξτρα
Kapetanios έγραψε:Καλη επιτυχία σε όλους, μια ερώτηση. Ξέρουμε περιπου μισθολόγιο για εσωτερικους κια εξωτερικους ;
Είναι αρχικά ο βασικός για ΔΕ καθαρά 717.89 (χωρίς τριετία και παιδιά) αυτά πάνε επιπλέον, συν το επίδομα επικινδυνότητας νομίζω ή κάτι τέτοιο κάπου στα 100-150 ευρώ επιπλέον συν Κυριακές και αργίες που πληρώνονται έξτρα
Ρε μεγάλε η μοριοδοτηση είναι γνωστή. Απολυτήριο λυκειου, αγγλικά και προυπηρεσια οποίος έχει για Β επικουρια.Που να ξέρουμε πόσο θα είναι η βάση; Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;
Player7 έγραψε:Ρε μεγάλε η μοριοδοτηση είναι γνωστή. Απολυτήριο λυκειου, αγγλικά και προυπηρεσια οποίος έχει για Β επικουρια.Που να ξέρουμε πόσο θα είναι η βάση; Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;
Μια χαρά ερώτηση είναι ψηλε ! Πού το βρίσκεις το περίεργο; Πχ στήν 6 κ ο τελευταίος Β επικουρικός με προϋπηρεσία μπήκε με 1140
Player7 έγραψε:Ρε μεγάλε η μοριοδοτηση είναι γνωστή. Απολυτήριο λυκειου, αγγλικά και προυπηρεσια οποίος έχει για Β επικουρια.Που να ξέρουμε πόσο θα είναι η βάση; Είναι σοβαρή ερώτηση αυτή;
Μια χαρά ερώτηση είναι ψηλε ! Πού το βρίσκεις το περίεργο; Πχ στήν 6 κ ο τελευταίος Β επικουρικός με προϋπηρεσία μπήκε με 1140
Πως είναι μια χαρά ρε φίλε ; Αυτό που σου γράφει για τα μόρια έγινε γνωστό όταν βγηκαν τα προσωρινά... Άμα θες υποθέσεις θα σου πω εγώ το σίγουρο.1250+ με προϋπηρεσία
Οι βάσεις διαμορφώνονται μετά τα αποτελέσματα, όπως είναι λογικό. Δεν μπορεί να πει κανείς εκ των προτέρων ποια θα είναι η βάση, μόνο υποθέσεις να κάνει. Για μένα προσωπικά όποιος έχει κάτω από 1150-1200 μόρια με β επικουρία ας μην μπει καλυτερα στον κόπο. Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμάσουν την τύχη τους είναι προφανές. Δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί.
Νέμεσις έγραψε:Οι βάσεις διαμορφώνονται μετά τα αποτελέσματα, όπως είναι λογικό. Δεν μπορεί να πει κανείς εκ των προτέρων ποια θα είναι η βάση, μόνο υποθέσεις να κάνει. Για μένα προσωπικά όποιος έχει κάτω από 1150-1200 μόρια με β επικουρία ας μην μπει καλυτερα στον κόπο. Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμάσουν την τύχη τους είναι προφανές. Δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί.
Μία ωραία και σαφής απάντηση έδωσες! Όχι σαν τον άλλον τον μπουρτζόβλαχο ***είναι ερώτηση αυτή που έκανες **και επειδή θα έχουν λιγότερα ΙΕΚ θα παίξουν πιο πολύ Β οπότε πιστεύω δεν θα είναι τόσο ψηλά τα μόρια
Νέμεσις έγραψε:Οι βάσεις διαμορφώνονται μετά τα αποτελέσματα, όπως είναι λογικό. Δεν μπορεί να πει κανείς εκ των προτέρων ποια θα είναι η βάση, μόνο υποθέσεις να κάνει. Για μένα προσωπικά όποιος έχει κάτω από 1150-1200 μόρια με β επικουρία ας μην μπει καλυτερα στον κόπο. Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα να δοκιμάσουν την τύχη τους είναι προφανές. Δεν ξέρει κανείς πως μπορεί να εξελιχθεί.
Κοίτα επειδή εγώ τσέκαρα τα αποτελέσματα Της 6κ βρήκα άτομο με εμπειρία με 1170 μόρια διοριστέος Εντάξει το ποσοστό ήταν 1.250 αλλά βρήκα και άτομα με λιγότερα μόρια
Αλλά Ναι έχεις δίκιο ! Πιστεύω και λίγο χαμηλότερα από 1100 έως 1200 πιστεύω Δεν έχει νόημα να κάνεις αίτηση αν έχεις λιγότερα από αυτά τα μόρια ! Σωστό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 01, 2021 1:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοίτα επειδή εγώ τσέκαρα τα αποτελέσματα Της 6κ βρήκα άτομο με εμπειρία με 1170 μόρια διοριστέος Εντάξει το ποσοστό ήταν 1.250 αλλά βρήκα και άτομα με λιγότερα μόρια
Δεν υπάρχει άτομο με 1170 ακριβώς στους διοριστέους... Δες ακριβώς τα μόρια κ τι λέει δίπλα. Κάποιοι είναι ειδικές κατηγορίες
Gekas55 έγραψε:Αλλά Ναι έχεις δίκιο ! Πιστεύω και λίγο χαμηλότερα από 1100 έως 1200 πιστεύω Δεν έχει νόημα να κάνεις αίτηση αν έχεις λιγότερα από αυτά τα μόρια ! Σωστό
Εγώ έχω έναν φίλο που έχει 825 μόρια β επικουρία αλλά ασχέτως αν έχει χαμηλά λέει μια αίτηση σιγά, οπότε φίλε μου ρίξε κ συ την αίτηση, εγώ πιστεύω από 1250 και πάνω η βαση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 01, 2021 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 825 μόρια φίλε μου β επικουρία σε γενική σειρά, ειλικρινά πες στο φιλαράκι σου πως το μόνο θετικό είναι ότι θα γεμίσει πάλι το ταμείο του ΑΣΕΠ με τα τα παράβολα των διαφόρων υποψηφίων. Μπορεί να είναι μόλις 3 ευρώ το παράβολο, αλλά σκεφτείτε πόσοι θα κάνουν αίτηση χωρίς καμία ελπίδα. Και ισχύει για όλες τις προκηρύξεις αυτό. Είναι σα να παίζεις τζόκερ, ειδικά ορισμένοι διαγωνισμοί. Δεν θα φτωχυνει κιόλας το παλικάρι, αλλά πραγματικά είναι δώρον αδωρον καλύτερα να πάει ΟΠΑΠ νομίζω.