Από χρήματα τι παίζει φίλε;Paris Volos13 έγραψε:Λογικά θα πληρώνεστε και στην σχολή! Ταυτότητες θα έχουμε και υπηρεσιακές και πολιτικές όλοι! Το ξέρω γιατί είναι και ο πατερας μου 30 χρόνια στην υπηρεσία εσωτερικός και έχει και τις 2
Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Paris Volos13 έγραψε:Εγώ θα οργανωθω από τώρα ρουχα κλπ γιατί έχω περασει μακριά και τελευταία στιγμή θα τρέχω για σπίτια και μλκιες
Μαζί είμαστε εμείς φίλε και όντως, τόσο μακριά που είμαστε καλά είναι να εφοδιαστουμε
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Τώρα εμείς γύρω στα 850 θα παίρνουμε καθαρά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Χωρίς νυχτερινά έτσι;Paris Volos13 έγραψε:Τώρα εμείς γύρω στα 850 θα παίρνουμε καθαρά
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
tsanspyr887 έγραψε:Χωρίς νυχτερινά έτσι;Paris Volos13 έγραψε:Τώρα εμείς γύρω στα 850 θα παίρνουμε καθαρά
Ναι τα νυχτερινά είναι ξεχωριστά. Δεν είναι στάνταρ. Με αυτά μπορεί να φτάνεις τα 930.
Στους ειδικούς φρουρούς στη σχολή τους κράτησαν 300 ευρώ για την σίτιση. Τώρα σε εμάς δεν ξέρω τι παίζει
Μακάρι να παρουμε όμως χλωμό το βλέπω για μισθό όσο θα ειμαστε στην σχολή παιδιά. Αν πληρωθούμε πιστεύω θα είναι ελάχιστα τα λεφτά που θα πάρουμε. Μιλώ για τους εξωτερικούς που μπαίνουμε στις 10 Ιανουαρίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Παρ Δεκ 31, 2021 3:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ μίλησα το πρωί με τον ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν τα καταστήματα μαζί μας για την επόμενη φάση. Και ότι τα καταστήματα θα στείλουν το ΟΚ στο υπουργείο για να βγει το ΦΕΚ. Εϊπε επίσης ότι αν θέλει κάποιος κάποιες πληροφορίες καλά είναι να μιλήσει με το κατάστημα που διορίστηκε.
Φιλε πρεπει να υπαρχει καποιος μισθος για εκει. Απο την στιγμη που σε αναγκαζουν να βρίσκεσαι σε ενα μέρος για την υπηρεσια πρεπει να αποζημιωνεσαι γι αυτο.Walas έγραψε:Μακάρι να παρουμε όμως χλωμό το βλέπω για μισθό όσο θα ειμαστε στην σχολή παιδιά. Αν πληρωθούμε πιστεύω θα είναι ελάχιστα τα λεφτά που θα πάρουμε.Μιλώ για τους εξωτερικούς που μπαίνουμε στις 10 Ιανουαρίου.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Κι εγώ πιστεύω ότι θα περνετε κάποια αποζημίωση. Εξάλλου και 500 να περνετε αν ήσασταν έξω θα σας έφευγε η διαφορά στο ενοίκιο
iMTR έγραψε:Φιλε πρεπει να υπαρχει καποιος μισθος για εκει. Απο την στιγμη που σε αναγκαζουν να βρίσκεσαι σε ενα μέρος για την υπηρεσια πρεπει να αποζημιωνεσαι γι αυτο.
Μακάρι φίλε γιατί τα έξοδα θα τρεχουν. Απλά επειδή δεν έχουμε υπογράψει σύμβαση το λεω. Εκτός και αν υπογράψουμε μπαίνοντας η αν προβλέπεται μια μικρή αποζημίωση λόγω και του ότι θα μας παρέχουν διαμονή και σίτιση δωρεάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 31, 2021 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Walas έγραψε:Μακάρι φίλε γιατί τα έξοδα θα τρεχουν. Απλά επειδή δεν έχουμε υπογράψει σύμβαση το λεω. Εκτός και αν υπογράψουμε μπαίνοντας η αν προβλέπεται μια μικρή αποζημίωση λόγω και του ότι θα μας παρέχουν διαμονή και σίτιση δωρεάν.
Ίσως να σας τα δώσουμε μετά αναδρομικά εφόσον υπογραψετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 31, 2021 6:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
8,70? όπως ο οπλίτης που μπαίνει στρατό 😂😂😂Πλάκα κάνω
Κανα 300-400 θα παίρνετε.
Κανα 300-400 θα παίρνετε.
Μες στις φυλακές που να εργάζεται κάποιος να μας πει τι παίζει γενικά; Τα καθήκοντα, οι αρμοδιότητες, μέρες εργασίας και ρεπό, αν είναι επικίνδυνο;
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
Καλη μας χρόνια παιδιά !
Ερώτηση : Είμαι πτυχιούχος ΤΕ ποτέ θα παίξει ρόλο στο μισθό μου και ποσό θα αυξηθεί ;
Ερώτηση : Είμαι πτυχιούχος ΤΕ ποτέ θα παίξει ρόλο στο μισθό μου και ποσό θα αυξηθεί ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες