Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Ας μας πει κάποιος π ξέρει σίγουρα την διαδικασία
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ρε παιδιά, η λογική δεν λέει πως :
1) Βγαίνουν οι προσωρινοί πίνακες...
2) Γίνονται Ενστάσεις
3) Και σε περίπτωση μετά τις ενστάσεις υπάρχουν ισοβαθμίες (με βάση τα όσα λέει η προκήρυξη δλδ πτυχίο, έγγαμος κλπ κλπ) καλούνται για κλήρωση.
4) Ανακοίνωση τελικών πινάκων
2) Γίνονται Ενστάσεις
3) Και σε περίπτωση μετά τις ενστάσεις υπάρχουν ισοβαθμίες (με βάση τα όσα λέει η προκήρυξη δλδ πτυχίο, έγγαμος κλπ κλπ) καλούνται για κλήρωση.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Μαλλον κανεναςδε δε ξερει τπτ... και συ ρε slade7 δε πετυχαινεις ουτε νεκρο, ειχες πει για σμρ, τωρα λες για Δευτερα! Λοιπον κανεις δε ξερει τιποτα, απλα περιμενετε να ανεβει στο σαιτ της Αστυνομιας ο πινακας!
Κυριακο και γω αυτο ξερω, οτι ετσι γινεται!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
ετσι ακριβως κυριακο αρα εχουμε ακομα δρομο ακομα για τα πκεkyriakos155 έγραψε: Ρε παιδιά, η λογική δεν λέει πως :
2) Γίνονται Ενστάσεις
Αρα δε γινονται κληρωσεις πριν τις ενστασεις!
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Νομίζω είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν ισοβαθμίες σε μόρια και να θέλουν χρόνο να τους βάλουν σε σειρά, λογικό είναι να καλέσουν και άτομα για κλήρο, οι ενστάσεις είναι άλλη διαδικασία...
Π. Φ 344
Το έγραψα κ πιο πάνω αλλά μερικοί λόγο άγχους ψάχνεται κ κρεμοσαστε από τ λόγια άλλων ατόμων.. οποίος γράφει εδώ το λέει μέσο γνωστού .. ξέρετε πως αλλοιώνεται μια προφορική πληροφορία μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδεκτή ; Απίστευτα !!! Καλά κανοιν όσοι μαθαίνουν νέα κ ας είναι αστοχίες... αλλά κρατήστε μικρό καλάθι... λένε από όσα ακούς μην πιστεύεις τπτ κ από όσα βλέπεις πίστεψε τ μισά .. γ αυτό .. υπομονή ..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Player7 έγραψε:Αρα δε γινονται κληρωσεις πριν τις ενστασεις!
Εσύ το βλέπεις λογικό φίλε ;
Να κάνεις κλήρωση για ποιον λόγο ; Αφού τα μόρια σου αν θες να κάνεις ένσταση δεν είναι τα τελικά ...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Player7 έγραψε:Αρα δε γινονται κληρωσεις πριν τις ενστασεις!
Και τοτε πως βγαινει η καταταξη σε περιπτωση που υπαρχει πληρη ισοβαθμια σε ολα; Ετσι στα κουτουρου;
Εκτος αμα ο πρωτος πινακας που βγαινει δεν εχει καταταξη/θεση αλλα μονο μορια
Και αμα σε καποιον δεν εχουν πιστωσει μορια και του τα βαλουν μετα την ενσταση πως θα μπει σε κληρωση πριν βγουν τα τελικα μορια;
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Player7 έγραψε:Και αμα σε καποιον δεν εχουν πιστωσει μορια και του τα βαλουν μετα την ενσταση πως θα μπει σε κληρωση πριν βγουν τα τελικα μορια;
Ααμμααα κάνει ένσταση και αν του την δεχτούν εξετάζεται εκ νεου
Π. Φ 344
Που ειναι ο Σωτηρης, ο strike και ο Anastasios123 που υποτιθεται ειναι στο σωμα να μας πουν?; Χαθηκαν ξαφνικα εσω και μερες! Ειδικα ο Σωτηρης που ελεγε σωστα πραγματα δε ξαναεγραψε!
Παιδιά αυτό με τις κληρώσεις δεν είναι λίγο κουλό; έχουν ισοβαθμία οκ κοιτάνε απολυτήριο λυκείου.. Μετά θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία!! Καλά για τον άλλον π είπε ότι τον πήραν προχθές τηλ να πάει την άλλη Δευτέρα για να κάνει κλήρωση επειδή ισοβαθμη, τρολια μεγάλη!! Θα με καλέσουν εμένα από Κρήτη να ανέβω Αθήνα με άλλα 5 άτομα να τραβήξω ένα κληρω λες κ είναι το Τζόκερ.. Ίσως αλλά κριτήρια είναι μετά το αν κάποιος ήταν δοκιμως η οχι, αν είναι πολύτεκνος η τριτεκνος.. Γράφει στην προκήρυξη για κλήροςυ;
lamdar92 έγραψε:Slade7 έγραψε:Παρασκευή Σάββατο θα γίνουν κληρώσεις Δευτέρα αποτελέσματα το νου σας στα τηλέφωνα
Ρε slade Παρασκευή έλεγες τώρα αλλάζεις.. εγώ επιμένω Πέμπτη- Παρασκευή θα βγουν.
Μακάρι να τα έβγαζα εγώ χαχα άλλαξα επειδή αυτό μου είπαν , ότι μου λένε μεταφέρω αν ήταν στο χέρι μου θα τα έβγαζα χτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες