Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Xanthos να σε ρωτήσω. Αν καποιος εχει τατουάζ σε μη εμφανή σημείο και εχει κατι το οποίο ισως αυτος που μας ελέγξει δε του αρέσει πιστεύεις οτι μπορεί να μας κόψει; Π. Χ. Αν ειχα τατου με την Χ. Α θα με έκοβαν;

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μη τρομαζετε τον κοσμο με τα τατουαζ αν ειναι δυνατον και μη λετε αερολογιες επειδη ο θειος ο αδελφος ο γιος η γκομενα ειναι αξιωματικος και δεν ξερω κ εγω τι. Αμα βγει η προκηρυξη και δεν λεει τιποτα για ταττοο δεν θα εχεις προβλημα , αμα βγει και λεει να μη γερεις ΓΕΝΙΚΑ πανω σου τατοο τοτε εχεις κοπει ηδη. Υπομονη ουαν βγει η προκηρυξη
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αλλα αμα η προκηρυξη δεν λεει κατι για τατοο δεν θα εχεις προβλημα αν το τατοο ειναι σε σημειο ποθ δεν φαινεται με τη καλοκαιρινη στη. Αμα ειναι σε σημειο απο αγκωνα και κατω η λαιμο κτλπ ξεχασε το απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Καπτεν αυτο που βγηκε απο το στε σε μη εμφανη σημειο οχι δεν σε κοβει.. κοιταξε να δεις οο γιατροι σε θεμα τατουαζ αν οντος ισχυσει αυτο π λενε κ που ειπα κ εγω θα ειναι πιο ελαστικοι του τυπου αφου θα δουνε λαιμο κ χερια καθαρα αν εχεις στον κολο η στη πλατη η στο μπουτι δεβ θα το κοιταξουν καν.. αν κ λεει ρητα να μην ειναι σε εμφανη σημειο και να μην εχει θρησκευτικες κ πολιτικες διακρισεις καπως ετσι το λεει.. τωρα σε εσενα που δεν ειναι σε εμφανη σημειο κ εχεις τατου με την χα δεν ξερω.. κανονικα ομως οχι γιατι το τατου σ ειναι σε μη εμφανη.. αλλα αναλογα κ π θα πεσεις φιλε.. μην λεμε χαζομαρες.. υπηρξαν πολλοι το 11 που πηγαν σε μακε απ αρτιστ κ τα εβαψαν.. καπιος πολυ καλα αλλος σαν τον *****.. αλλος επεσε σε καλο δεν του ειπε τπτ καν κ αλλος τον κοψανε.. παιζει μεγαλο ρολο το που θα πεσεις το ξανατονιζω.. γιαυτο ακους μερικους εδω για βυσματα κ ιστοριες.. το βυσμα πχ θα μπορουσε να σε βοηθησει εδω αλλα οχι στο υψο νομιζω.. θα επερβε ενα τηλ κ θα ελεγε ελα περασετον θα το εχει καλημενο με μακε απ κ κανε οως δεν το ειδες.. ετσι κανεις απο τους 3 δεν παιζει την θεση του!!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Proficiency 300 lower 100
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αντε ντε πεσ μου εσυ τι ειναι αυτος με το 9,5 απολυτηριο κ τι κανει μεσα. που για να παρεις απολυτηριο πρεπει να το τελειωσεις με 9,7 απο οτι ειπαν τα παιδια εδω μεσα.. πιον ειχε βυσμα ο αλλος τον θεο; ελα παναγια μου!!!
Άβαταρ μέλους
Dokimos dv
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Dokimos dv »

Παιδιά καλησπέρα σας είμαι 31 ετών έχω περάσει δηλαδή τα 28 έτη που έχει όριο η προκήρυξη. Έχω πάρει μέρος σε άλλες δύο προκηρύξεις στις οποίες δεν πέρασα και έτσι πήγα ξανά λύκειο και πλέον έχω 3200 μόρια. Όλα αυτά τα χρόνια που είχαμε σύριζα ο οποίος ξέραμε πως δεν θα βγάλει προκήρυξη για ειδικούς έχασα και το ηλικιακό όριο. Το οποίο όμως θα διεκδικήσω δικαστικά. Σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες το όριο είναι τα 35 έτη. Έτσι και εγώ θα πάω δικαστικά αν δεν αυξηθεί. Τι γνώμη έχετε ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Με 9 παίρνεις απολυτηριο λυκείου. Στην προκήρυξη του 11 είναι άτομο με 8,6 μέσα.

Στους ΕΦ δεν έχει μπει ποτέ κατώτατο αποδεκτό απολυτηριο όπως στο λιμενικο που ήταν 10 και πηγε 12 στο τελευταίο φεκ.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, αφού δεν είναι ασεπ, ο Κουλης και το υπουργείο μπορούν να αλλάξουν ότι θέλουν στην μοριοδότηση.

nikytheguy

Δημοσίευση από nikytheguy »

Καλή επιτυχία σε όλους. Μη τρελαίνεστε. Αφήστε να προκηρυχθεί πρώτα ο διαγωνισμός και θα τα δείτε όλα.Μην ακούτε τον ένα και τον άλλο. Κανείς δε ξέρει. Λογικά θα βγεί μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες...

Για να προλάβει να ολοκληρωθεί πριν τη λήξη τους έτους το λέω.

Φίλε που δε πιάνεις το ηλικιακό όριο αν μπορείς να το πάς δικαστικά κάντο.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κωστας μπορεις να μου στειλεις που ειδες εσυ να αναφερετε ακομη κ στους αξιωματικους για τατουαζ; εγω κ αστυφυλακων κ αξιωματικων που διαβασα τωρα δεν φερει πουθενα τον ορο τατουαζ.. καποτε ελεγε να εχει υγεια κ σωματικη διαπλαση κατι τετοια κ καπου εκει ελεγε να μην φερει δερματοστυξια.. πλεων πουθενα δεν το γραφει
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Σωστος διασωστης κ εγω κομπλαρα τωρα μολις ξυπνησα. Ναι ειναι αυτο που λεγαμε τοτε!!!

Bill 95

Δημοσίευση από Bill 95 »

Xanthos ξέρεις το δίπλωμα αμαξιού ποσό ;
Γιώργος 256

Δημοσίευση από Γιώργος 256 »

Εάν κάποιος δεν έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική θητεία του τον προσλαμβάνουν ως ειδικό φρουρό ; Κάνω την ερώτηση γτ μπήκα στο σάιτ της ΕΛ. ΑΣ και είδα άτομα από προκηρυξεις παλαιότερων ετών που δεν είχαν ολοκληρώσει την στρατιωτική θητεία τους και μάλιστα αυτοί ήταν πολλοί. Μπορειτε να μου πείτε τι συμβαίνει; Και τους προσέλαβαν βέβαια είχαν άλλα προσόντα π. χ διπλωμα, γνώση ξένης γλώσσας.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Να πας δικαστικα και να κανεις τι; Δεν σου ειχε υπογραψει κανεις συμβολαιο οτι θα βγαινουν προκυρηξεις συνεχεια. Το οτι αλες ευρωπαικες χωρες εχουν οριο τα 35 ετη δεν λεει κατι! Προσωπικα θεωρω παραλογο αυτο που θες να κανει, αλλα αν εχεις ρωτησει δικηγορο και σου ειπε " ναι ελα να το κανουμε εχεις ελπιδες", μαλλον θελει να σου φαει τα λεφτα!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

5

4. Επισημαίνεται ότι, οι επιτυχόντες/ούσες θα εγγραφούν στις οικείες Σχολές,

κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

ΙΙ. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ-ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, για κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία ως

Δόκιμοι Υπαστυνόμοι ή Δόκιμοι Αστυφύλακες, έχουν άνδρες και γυναίκες, Έλληνες

πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία. Οι

ομογενείς που κατατάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία, αποκτούν αυτοδίκαια την

Ελληνική Ιθαγένεια από την κατάταξή τους. Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να έχουν τα

ακόλουθα προσόντα:

1. Να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας τους, κατά την 31η Δεκεμβρίου

2019, δηλαδή όσοι/ες γεννήθηκαν από 01-01-1994 και μεταγενέστερα.

2. Να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών, που τους επιτρέπει τη συμμετοχή σε

εξετάσεις για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α. Ε. Ι.) της

Χώρας.

3. Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, διαπιστωμένη από την

αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις για τη

σωματική ικανότητα υποψηφίων των Σχολών Στρατού Ξηράς, κατά τα

οριζόμενα στο Π. Δ.11/2014 (Φ. Ε. Κ. Α΄-17), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Να έχουν σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα, ανταποκρινόμενα

στις απαιτήσεις του αστυνομικού έργου.

5. Να έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην Πατρίδα και να μην

πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες, ΑΥΤΟ ειναι φετος

ΑΘΗΝΑ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011

γ. Έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση διαπιστούμενη από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη σωματική ικανότητα των υποψηφίων Δοκίμων Αστυφυλάκων και να μην φέρουν δερματοστιξία «τατουάζ» στο σώμα τους.

Και αυτο του 2011

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες