Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Εγω μιλησα με μια τροχονομο σημερα που μου ειπε θα ρωτησει τον διοικητη της για τις προκυρηξεις και τις ειπε οτι εχουνε λεει ενημερωση και το πολυ σε 1 με 2 μηνες θα προχωρησει η προκυρηξη αλλα παιδες τι να σας πω κραταω και μια πισινη... Τοσα εχουμε ακουσει
Μακαρι DAV01αλλα ολο ετσι λενε και στο τελος παλι παγωνη.. Τι να πω μακαρι να βγει.. ευχαριστουμε παντως για την πληροφορια..
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά... Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και 2 χρόνια... Πιστεύω επιτέλους να ξυπνήσω μια μέρα και να ακούσω ότι επιτέλους εκδόθηκε η προκήρυξη.. Παντός για τώρα... Πάλι όλα ακούγονται όλα θετικά, το θέμα είναι ότι μην κολλήσει πάλι ξαφνικά για τον άλφα ή βήτα λόγο... Και τέλος ρε παιδιά κανένας μας δεν μπορεί να βρει μια σωστή πηγή, με θέση κλειδί... Όχι από αστυνομικούς και τέτοια, χωρίς ν θέλω να προσβάλω κανέναν για τις πηγές του... Αλλά κάτι αξιόπιστο επιτέλους... !!!
Η υπομονή είναι αρετή λένε αλλά, δεν έχω άλλη... Περιμένουμε κ όλο περιμένουμε... Πέρασαν μήνες από τον Απρίλιο που είχε γίνει αναφορά για τη προκήρυξη και χρόνια 3 μάλιστα από το Σεπτέμβριο του 2011 που είχε εκδοθεί η τελευταία... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένα μεγάλο γιατί; Τόσο δύσκολο είναι μιλάμε για 500 θέσεις δεν νομίζω ότι δε χρειάζονται 500 κ παραπάνω ειδικοί φρουροί χρειάζονται βγάζουν δουλεία ειδικά στην Αθήνα. Γίνονται προσλήψεις σε άλλες υπηρεσίες κ εδώ που χρειάζονται άτομα δεν, δεν, δεν... Και σιγά πια το υπέρογκο ποσό του μισθού του ειδικού φρουρού που θα χρεοκοπήσει το κράτος. Από τα κλεμμένα ΤΟΥΣ πάντως ακόμη ΔΕΝ. Απογοήτευση...
Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος...
περιμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα... 

Ποια υπομονη; Εξαντληθηκε η υπομονη. Εχουν σπασει τα νευρα μας απλα και λιτα. Εδω φτασαμε σε σημειο με καθε αναρτηση απο site η αγγελια εφημεριδας που μιλαει για ειδ. Φρουρους να τρεμει το φιλοκαρδι μας μπας και γραφει τπτ για τις προκυρηξεις αλλα παπατζες! Εγω ενα μπορω να προτεινω, οσο ασχολουμαστε με το θεμα κιοσο δε βλεπουμε ειδησεις περι αυτου, τοσο χαλιομαστε, ενω αν τα γραψουμε εκει που ξερουμε, θα περασει πιο γρηγορα και ανωδυνα ο καιρος!
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
pame_pali έγραψε:Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος...περιμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα...
Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/

Δε ριχνεις και συ καμια ματια ρε μικρε;observer έγραψε:Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/
Αντι να καθεσαι ολη μερα σε μυστικες ομαδες στο facebook και σε θρεντ που δε σε αφορουν, τραβα βγαλε κανα μεροκαματο.
Καλο θα σου κανει απο καθε αποψη.
Υ. Γ. Οσοι ειστε ανεργοι αυτο τον καιρο και περιμενετε να "σωθειτε" απο τις προκηρυξεις, θα σας προτεινα να ξεκινησετε να εργαζεστε παντως.
Υπαρχουν οντως καλες πιθανοτητες να βγει συντομα, αλλα μεχρι να βγει, τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Οι τελευταιοι μηνες μας εχουν "διδαξει" πολλα...
Προσωπικα ομπσοβερ εργαζομαι απο 14χρ πανω απο 10ετια δλδ χωρις να επιβαρυνω κανεναν. Τωρα αν εσυ με ειρωνευεσαι με την χρυση ευκαιρια τι να πω. Συνεχισε με τις σελιδες σου στο φεις οπως αναφερει ο κομπρα παραπανω. Δε περιμενω την καθε προκυρηξη να ζησω, ευχαριστω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Ούτε επιτυχών αστ. Ούτε τίποτα δεν είναι ο observer απλά ενα μαμόθρευτο που δεν κατάφερε να περάσει σε καμία προκήρυξη και ούτε θα περάσει ποτέ. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα λεφτά της μαμάκας του και τότε θα χρειαστεί την χρυσή ευκαιρία που τώρα περιφρονεί.
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
χαχαχα αστους συναδελφε , αργα η γρηγορα στην χρυση ευκαιρια θα καταληξουν θελοντας και μη! Επιτυχον αστυφυλακας 2013observer έγραψε:Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/pame_pali έγραψε:Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος...περιμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 116
Είστε αστυφύλακες και μπαίνετε και κράζετε σε φόρουμ για ειδικούς φρουρούς. Συμπέρασμα:1) ποιο κομπλεξικός πεθαίνεις 2) με κακία, ζήλια και φθόνο αδερφέ δεν προκόβεις στην ζωή σου να το ξέρεις...Αστυφυλαξ έγραψε:χαχαχα αστους συναδελφε, αργα η γρηγορα στην χρυση ευκαιρια θα καταληξουν θελοντας και μη! Επιτυχον αστυφυλακας 2013observer έγραψε:Για παν ενδεχομενο ριχνε μια ματια εδω:http://www.xe.gr/jobs/pame_pali έγραψε:Απο σημερα και εγω επισημα ανεργος...περιμενω την προκυρηξη να εχω κ γω δουλεια τωρα...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
Μην τσιμπάς john323 ο ίδιος είναι και δεν είναι αστυφύλακας.john323 έγραψε:Είστε αστυφύλακες και μπαίνετε και κράζετε σε φόρουμ για ειδικούς φρουρούς. Συμπέρασμα:1) ποιο κομπλεξικός πεθαίνεις 2) με κακία, ζήλια και φθόνο αδερφέ δεν προκόβεις στην ζωή σου να το ξέρεις...
(◣_◢)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ (╥﹏╥)
Καλα Ενταξει Ο observer Μας Ταχει Κανει Πλανητες Με Τις Φιφες Του. Εμεις Θαμαστε Ηδη Στο Σωμα Κιαυτος θα Περιμενει ακομη Να Μπει.
Αγορι μου ειδες κανεναν απο μας να μπαινει στα δικα σας θεματα να σχολιαζει;Αστυφυλαξ έγραψε: χαχαχα αστους συναδελφε, αργα η γρηγορα στην χρυση ευκαιρια θα καταληξουν θελοντας και μη! Επιτυχον αστυφυλακας 2013
ΟΧΙ!
Αντε στη μυστικη ομαδα σου να συνεχισεις τα βουντου λοιπον και ασε μας στο πονο μας.
Υ. Γ.
Προς DYK - Greek_Army και λοιπους αρμοδιους
Για ποιο λογο επιτρεπετε τη δημοσιευση τετοιων μηνυματων;
Φορουμ για ενημερωση ειναι εδω η για ξεκατινιασμα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες