Τι εννοείς ;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Αρχίζω να πιστεύω ότι τα βύσματα σας μάλλον δεν έχουν κάνει καλή δουλειά και λένε ότι ναναι... Και αυτό βγαίνει από συζητήσεις μεταξύ σας για την ίδια ειδικότητα
Ποιο βύσμα ρε αδερφέ σου λέω έχω 600 και ρωτάω αν είναι καποιος άλλος που να ξέρει αν είναι επιτυχών στην ίδια ειδικότητα και με πόσα μορια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Αυτός που λέει 9ος επιλαχών με 380 η λέει ψέματα η τον κορόιδεψαν τα αποτελέσματα έχουν βγει με περισσότερα μόρια είμαι 32 επιλαχών επίσης να περιμένετε ανακοίνωση αποτελεσμάτων Τρίτη με Πέμπτη
Ανέβηκαν αεροπορία, στο στρατό ξηράς δεν μπαίνει
gepapage
Τι ειδικότητα έχει εκείνος με τα 380 μόρια και είναι 9ος επιλαχών;AlexS3 έγραψε: Παρ Δεκ 01, 2023 6:37 pm Αυτός που λέει 9ος επιλαχών με 380 η λέει ψέματα η τον κορόιδεψαν τα αποτελέσματα έχουν βγει με περισσότερα μόρια είμαι 32 επιλαχών επίσης να περιμένετε ανακοίνωση αποτελεσμάτων Τρίτη με Πέμπτη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Πλήρωμα σκάφους ΕΔ
Αυτά δεν είναι τα αποτελέσματα των ΠΚΕ?
Μακάρι να βγει λάθος και να ισχύει αυτό που είπε ο γνωστός του παιδιού γιατί τότε θα είμαστε κατά 80% μέσα
Είναι έγκυρο αυτό ρε παιδιά; Γιατί ενας ΟΒΑ συνάδελφος μου που εχει βάλει για αεροπορία λέει τώρα που μπήκε αφου του έστειλα μήνυμα να τσεκαρει πως δεν εχει αλλάξει κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες