Παιδιά με συγχωρείτε, μια ερώτηση, μπαίνω στην εφαρμογή και λέει μόνο τον κωδικό αιτήσης μου δεν λέει τα μόρια ενώ είχα κριθεί κατάλληλος, τι συμβαίνει ;
Dmpa22 έγραψε:Παιδιά με συγχωρείτε, μια ερώτηση, μπαίνω στην εφαρμογή και λέει μόνο τον κωδικό αιτήσης μου δεν λέει τα μόρια ενώ είχα κριθεί κατάλληλος, τι συμβαίνει ;
προσπαθησε από άλλο τηλεφωνο αν έχεις iPhone κατά προτίμηση android ή μπες από υπολογιστή!Είχα το ίδιο θέμα χθες και εξακολουθώ να το έχω και μπήκε συνάδελφος με τους κωδικούς μου στο σάιτ και είδα κανονικά τα μόρια μου και όλα ενώ από το τηλ το δικό μου συνεχίζει να μου γράφει μόνο κωδικό αίτησης
Πως γίνεται να υπάρξει διαφορα 200 μόρια αναμεσα σε δυο ειδικότητες στην Π. Α και στο Στρατό Ξηράς; Με τα ιδια ακριβώς δικαιολογητικά και στις δυο. Ξέρει κανεις;
Tactical Nick έγραψε:Πως γίνεται να υπάρξει διαφορα 200 μόρια αναμεσα σε δυο ειδικότητες στην Π. Α και στο Στρατό Ξηράς; Με τα ιδια ακριβώς δικαιολογητικά και στις δυο. Ξέρει κανεις;
μπορει να μη σου δέχτηκαν την προϋπηρεσία που λογικά κατέθεσες στο ένα σώμα
Ισα ισα εκεί που είχε προϋπηρεσία εκεί πήρα παραπάνω μόρια!(Χωρίς καν να έχω κάποια προϋπηρεσία) Ειδικοτητα τεχνικού γραφεία υλικού πολέμου.689 μόρια εκείΣτην ειδικοτητα φρουρός άμυνας με σκύλο στην ΠΑ με τα ιδια ακριβώς δικαιολογητικά απολυτήριο θητεία δεα στο ΠΖ αγγλικα υπολογιστή δίπλωμα αυτοκινήτου κλπ 489
Και προφανως για αυτό είσαι -200 γιατί στη ξηρά ήσουν στην θητεία σου γραφέας και πήρε την προϋπηρεσία ενώ στη αεροπορία κατέθεσες κάτι χωρίς προϋπηρεσία και είσαι -200.