Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Παιδια εγω δινω στις 16 του μηνα Θεσ/νικη, στην πλατφορμα ελεγε μονο ψυχοτεχνικα, αλλα ειδα οτι γραψανε καποια παιδια οτι θα δωσουμε και αθληματα, τι ισχυει τελικα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Η συγκεκριμένη ειδικότητα Ο 36ος μπήκες Με 850 μόρια
Οσοι Ειναι επιλαχοντες ακομη και Αρκετα πισω Σε σειρα προτεραιτητας να κανουν ενα κοπο Και να πανε το 2009 μετα μισα αθληματα και κοπηκαν Πολλοι Ποσο μαλλον τωρα με τα διπλα με μιλι Και ελξεις
επιπελον Ακομα και τωρα καποιοι Θεωριτικα επιτυχοντες Δεν Εχουν βγαλει ακομα ολα τα αθληματα

επιπελον Ακομα και τωρα καποιοι Θεωριτικα επιτυχοντες Δεν Εχουν βγαλει ακομα ολα τα αθληματα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Defar2 την Σάβ Ιουν 05, 2021 12:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι δεν αξίζει να κάνεις εξετάσεις θα καλέσουν 12 θα πάρουν 4.Νικητας44 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους επιλαχοντες και μη! Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα παρα πολύ γιατι υπάρχει ενα δίλημμα και πολύ ελάχιστη εώς μηδαμινή ενημέρωση προς το θέμα της προκύρηξης
Ειδικότητα: Τυφεκιοφόρος ΕΔ (I1)
Απόφαση: Κατάλληλος
Βαθμολογία:506
Σειρά:155 / 297
Δεν έχω κάνει καμία απο τις 5 εξετάσεις (ιατρικές) οπου χρειάζεται να έχουμε έτοιμες και αναρωτιέμαι επειδη Αν υπάρχει κανένα νόημα να μπω στο κόπο να τις κανω σιγά σιγά από Δευτέρα, επίσης αν κάποιος θα μπορούσε να μου διευκρινήσει τι σημαίνει ο αριθμός της ((βαθμολογίας)) και τη παίζει/τι είναι η ((Σειρά))
Κάθε απάντηση είναι πραγματικά εκτιμητή, σας Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη προσοχή και το χρόνο σας και ελπίζω να έχετε ένα/μια ωραίο βράδυ/μέρα
506 είναι τα μόρια σου
Το 155 είναι η θέση σου με βάση τα μόρια στις 297 αιτήσεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Ψυχοτεχνικα υγειονομικά αθλήματα Με αυτήν την σειρά θα εξεταστούμε.
Και όχι δεν θα γίνουν την ίδια μέρα όλα
4 μέρες θα κρατήσει η όλη διαδικασία
Και όχι δεν θα γίνουν την ίδια μέρα όλα
4 μέρες θα κρατήσει η όλη διαδικασία
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 270
User212223 έγραψε:Ε/Μ οδηγός 202/1123. Είχα 780 μόρια δηλαδή που πήγε η βάση ; Ότι να ναι... Καλή συνέχεια σε όλους !
Οι θέσεις παίζονται στον βαθμό
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
xaderfos έγραψε:Akis1 έγραψε:Καλή επιτυχία σε αυτους που συνεχίζουν. Εγω είμαι στήν σειρά 73/557 για χειριστής μηχανημάτων και παίρνει 45 άτομα. Αξίζει τον κόπο λέτε να ξεσηκωθω από την σεζόν που είμαι;
Η άποψη μου να κάτσεις στην δουλίτσα σου μιας και είσαι και σεζόν
Έχουμε κάνει προετοιμασία ένα εξάμηνο για τα αθλήματα θα είναι πολύ περίεργο να κοπούν άτομα.
Τόσα πολλά τουλάχιστον ώστε να έρθει η σειρά σου.
Φιλικά πάντα στο λέω δεν έχουμε καν την ίδια ειδικότητα
Καλα ότι να ναι είσαι το παλικάρι είναι θέση 73 η ειδικότητα παίρνει 45 άτομα αυτός είναι 73 σείρα δηλαδή 73-45=28 επιλαχων εννοείτε να πάει να δώσει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Ntinos97 έγραψε:Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, τι κάνουμε όσοι θέλουμε να κάνουμε ένσταση; Μου έχουν κόψει 196 μόρια και ψάχνω όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους για να βρω από που αλλά τα νούμερα δεν βγαίνουν. Γνωρίζει κάποιος πως και που κάνουμε ένσταση ;
τι έχεις δηλώσει ακριβως απο χαρτια σε ποια ειδικότητα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Var έγραψε:Γενικα το να μην παιρνουν 100 μορια παντου τα ατομα των ειδικων δυναμεων ειναι αδικια γιατι να τα παιρνει ο πολυτεκνος και οχι ο ειδικο δυναμιτης
Και εγώ δεν τα παίρνω που ήμουν δόκιμος και οι σειρές μου που ήταν ΔΕΑ ειδικών πάλι δεν τα παίρνουν που η εκπαίδευση μας και του ΑΠΛΟΥ ΔΕΑ ΠΖ και του ΔΕΑ ΠΖ ΕΔ είναι σαφέστατα πιο δύσκολη και απαιτητική
και γενικά είναι σωστό είναι γιατί σου λέει υπηρέτησες ειδικές εγώ σου πετάω το δόλωμα των 100 για να τσιμπήσεις πάλι ειδικές
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
nikos521 έγραψε:Παιδια εγω δινω στις 16 του μηνα Θεσ/νικη, στην πλατφορμα ελεγε μονο ψυχοτεχνικα, αλλα ειδα οτι γραψανε καποια παιδια οτι θα δωσουμε και αθληματα, τι ισχυει τελικα;
ξεκινάς με ψυχοτεχνικά, την επόμενη μέρα υγειονομικά, και τις άλλες δύο αθλήματα
re pate kala re έγραψε:nikos521 έγραψε:Παιδια εγω δινω στις 16 του μηνα Θεσ/νικη, στην πλατφορμα ελεγε μονο ψυχοτεχνικα, αλλα ειδα οτι γραψανε καποια παιδια οτι θα δωσουμε και αθληματα, τι ισχυει τελικα;
ξεκινάς με ψυχοτεχνικά, την επόμενη μέρα υγειονομικά, και τις άλλες δύο αθλήματα
Σε ευχαριστω πολυ ! Μολις τους πηρα τηλ και δεν ειχανε εικονα και αυτοι, μου ειπανε τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Τι να πω.
Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν, Ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα έχω 274 μόρια και σειρά 731/1075 Και λεει οτι δεν περιλαμβάνομαι στους αρχικά κληθεντες υπάρχει περίπτωση Να με καλέσουν κάποια στιγμή;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
nikol23 έγραψε:Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν, Ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα έχω 274 μόρια και σειρά 731/1075 Και λεει οτι δεν περιλαμβάνομαι στους αρχικά κληθεντες υπάρχει περίπτωση Να με καλέσουν κάποια στιγμή;
αν υποθέσουμε οτι κοπούν 731 άτομα τότε ναι η προκήρυξη λέει 3πλασιο τουλάχιστον αριθμό
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορεί. Έχω δηλώσει πλήρωμα σκάφους και ειμαι 33 στους 60 αλλά η ειδικότητα έλεγε ότι θα πάρει 10 άτομα. Ήθελα να ρωτήσω αν είμαι επιλαχών ή θα μπω σίγουρα γιατι δεν μπορώ να το καταλάβω Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Giorgossar21 έγραψε:Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν μπορεί. Έχω δηλώσει πλήρωμα σκάφους και ειμαι 33 στους 60 αλλά η ειδικότητα έλεγε ότι θα πάρει 10 άτομα. Ήθελα να ρωτήσω αν είμαι επιλαχών ή θα μπω σίγουρα γιατι δεν μπορώ να το καταλάβω Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
η ειδικότητα ζητάει 10 επομένως θα κληθούν 3πλάσιος τουλαχιστον αριθμός δηλαδή 30 αν εσυ είσαι 33ος αν κοπούν 30 τοτε σιγουρα θα φωναξουν αλλους 30
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης