Krikrikras1 έγραψε:Συγγνωμη αν οι ερωτησεις μου απεχουν καθως δεν παρακολουθω. Πιανονται οι εδικες δυναμεις και οι ξενες γλωσσες καθως και ο βαθμος του απολυτηριου ποσο ειναι;
Γκουγκλαρε 6κ2018 κατεβασε την, εκεί ακριβώς πατάει κ η 9κ
Krikrikras1 έγραψε:Συγγνωμη αν οι ερωτησεις μου απεχουν καθως δεν παρακολουθω. Πιανονται οι εδικες δυναμεις και οι ξενες γλωσσες καθως και ο βαθμος του απολυτηριου ποσο ειναι;
Νομίζω οι ειδικές δυνάμεις δεν πιάνονται αλλά σίγουρα πιάνονται είχα δει, αν έχεις υπηρετήσει σαν εμθ οβα ΕΠΟΠ η σε σώματα ασφαλείας έλεγε δεν θυμάμαι να λεγε κάτι για ειδικές δυνάμεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Οκτ 29, 2021 8:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παιδιά τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει η προκήρυξη 6κ 2018 υπάρχει ελεύθερα να τη διαβάσει όποιος θέλει. Δεν λαμβάνονται υπόψιν οι ειδικές δυνάμεις, ούτε κάτι άλλο ως έξτρα μοριοδοτηση.
Καλησπέρα παιδιά εχω διαβάσει την 6κ 2018 και δεν καταλαβα τα μόρια! Εγω με πτυχίο Επαλ μπορώ να δηλώσω; Και αν ναι που α επικούρεια η β; Αν μπορει κάποιος που γνωρίζει ας γράψει τα μόρια να τα μάθουμε και εμεις!
ΟΥΚ7 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εχω διαβάσει την 6κ 2018 και δεν καταλαβα τα μόρια! Εγω με πτυχίο Επαλ μπορώ να δηλώσω; Και αν ναι που α επικούρεια η β; Αν μπορει κάποιος που γνωρίζει ας γράψει τα μόρια να τα μάθουμε και εμεις!
Είναι ξεκάθαρο αν όντως την διάβασες πως πας β επικουρία με οποιοδήποτε απολυτήριο Λυκείου. Κύριο προσόν και α επικουρία είναι μόνο τα ΙΕΚ ασφαλείας-φυλαξης. Τα πάντα ολα μοριοδοτηση κτλ αναλύονται μες την προκήρυξη.
Σήμερα ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες εξετάσεων πιστοποίησης που αρχίζουν 20 Νοεμβρίου και τελειώνουν Ιανουάριο σε 3 φάσεις. Πραγματικά ήρθαν έτσι τα πράγματα στο παρά πέντε κυριολεκτικά, ώστε να ευνοηθούν όσοι συμμετάσχουν με τα ΙΕΚ. Δεν θα προλάβουν αυτοί που δίνουν εξετάσεις τώρα να έχουν την πιστοποίηση για αυτήν την προκήρυξη.
Επειδή ανήκω στην Α επικουρία είχα το άγχος για το αν οι καινούργιοι πιστοποιημένοι προλάβουν, πλέον δε προλαβαίνουν οπότε πιστεύω όλοι που έχουμε κύριο προσόν η Α επικουρία θα μπούμε όλοι, αλλά επίσης ότι έχουν ελπίδες πολλές και οι της β επικουρίας
Player7 έγραψε:Περισσότερο ευνοούνται αυτοί της Β επικουριας από αυτό διότι θα μείνουν κενές θέσεις για αυτούς.
Έχεις δίκιο διότι όσοι ειδικά είχαν πιστοποίηση με καλό βαθμό και μια προϋπηρεσία 20-30 μήνες, άριστη γλώσσα κτλ δεν θα απειλούνταν ούτε από τους καινούργιους πιστοποιημένους
Player7 έγραψε:Περισσότερο ευνοούνται αυτοί της Β επικουριας από αυτό διότι θα μείνουν κενές θέσεις για αυτούς.
δυσκολο διοτι απο τις 416 θεσεις οι 245 ειναι με εντοπιοτητα... Μετα μενουν 171 θεσεις που θα χωριστουν παλι σε γενικης, πολυτεκνους, τριτεκνους, και ειδικες κατηγοριες
δυσκολο διοτι απο τις 416 θεσεις οι 245 ειναι με εντοπιοτητα... Μετα μενουν 171 θεσεις που θα χωριστουν παλι σε γενικης, πολυτεκνους, τριτεκνους, και ειδικες κατηγοριες
Εδώ να πούμε πως όποιος έχει κύριο προσόν ή α επικουρία προηγείται από αυτούς που έχουν β επικουρία με εντοπιότητα. Για να μη νομίζουν κάποιοι ότι η εντοπιότητα υπερισχύει των τυπικών προσόντων.
Αν δεν βρεθούν ΙΕΚ με εντοπιότητα πάλι οι θέσεις θα μοιραστούν σε ΙΕΚ στέλεχος η Α επικουρία. Λιγα τα ΙΕΚ, εδώ το 2018 είχαν βρεθεί 183 ατομα
fylaka το κυριο προσον ΙΕΚ υπερισχυει της εντοπιοτητας.Εγω που εχω ιεκ αλλα οχι εντοπιοτητα στη Δραμα, τρωω τη θεση απο τους Δραμινους που εχουν εντοπιοτητα διοτι εχω ιεκ. Μονο οι Δραμινοι με ιεκ με τρωνε!