Στέλιος44 έγραψε:Καλημέρα, ρε παιδιά εκεί δεν ήταν ή το είχαν βγάλει; Το κουτάκι δε λέτε στην πάνω μεριά; Μέχρι και χθες απ όσο θυμάμαι εκεί ήταν.
Καλημέρα! Χθες το βράδυ δεν ήταν όσο ήμουν μέσα και εγώ τουλάχιστον μέχρι την μια το ξημέρωμα που είδα. Γτ κοιτούσα τις υπηρεσίες κιόλας της αστυνομίας. Έκανα ζάπινγκ που λένε!
πριν καμια ωρα το ανεβασανε ξανα. Το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ γιατι και εμενα μου προξενεψε ανατύπωση να την ξανανεβασουν
Αρα θα γινουν απο τωρα κληρωσεις; Δε νομιζω ρε παιδια. Αν βγουν οι προσωρινοι και σε καποιον λειπουν μορια και μετα την ενσταση του τα βαλουν σημαινει οτι αλλαζει παλι θεση. Αρα δε γινεται να γινουν κληρωσεις πριν τις ενστασεις!
Σε άλλα νέα, έκανα ένα test drive με τα αθλήματα και αν και είχα αφήσει τη γυμναστική για κανα 2μηνο, τα είχα χωρίς να πεθάνω και ιδιαίτερα, και θεωρώ πως έχω μια νορμαλ φυσική κατάσταση/βάρος κλπ. Ανθρώπινα πράματα είναι.
Άντε τώρα να δούμε τι θα γίνει και με τα κωλομόρια...
Θα την μάθουμε την βάση αλλά μέχρι τότε θα σκάσουμε 😂 πάντως αν είναι κοντά στα 2350 η βάση δεν έχει διαφορα από το 11 και με εκπλήσσει να πω την αλήθεια, άρα αρχίζω να πιστεύω ότι οι αιτήσεις δεν ήταν τόσες όσες έγραφαν τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ..
Επέλεξαν λάθος αρχείο την ώρα που το ανέβασαν.. Ήθελαν να επιλέξουν την λίστα αποτελεσμάτων και επέλεξαν την προκήρυξη!! Χαχχαχα καλημέρα σε όλους.. δεκτά όλα τα σενάρια σας αλλά παραμένουν σενάρια.. Καλημεραααα
Κανείς δεν ξέρει τπτ έγκυρο κατά την άποψη μ... γιατί αν ήταν έγκυρο αυτό με την βάση εύκολα θα μάθαινε κ ποτέ θα βγουν οι πίνακες.. πιστεύω πως είναι απλά ικασιες