Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Την βαση εννοω δλδ ποια ειναι η ιδανικη βαση;
δεν την ξερουμε καν. Ουτε για την α ξερει κανεις μην ακους τι λενε. Για β που ενδιαφερεσαι, αδυνατει να ειναι η βαση στα 2500 (παραδειγμα) ... Ισως αδυνατει ακομα να ειναι η βαση και 2600... Αλλα και 2650 και 2700... Κανεις δεν γνωριζει ακομα...βασσιλης έγραψε:Την βαση εννοω δλδ ποια ειναι η ιδανικη βαση;
Η Βαση στη β κατηγτορια πιστευω πως θα ειναι φετος απο 2750 εως 2800.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
BMK λες ν ανεβηκε 400-500 μορια απο περσυ?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
αντε να δουμε... Στο τελος ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο; Εχουμε λαλησει...δημητρης25 έγραψε:BMK λες ν ανεβηκε 400-500 μορια απο περσυ;
Αν προσθεσουμε τα 100 μορια επιπλεον των ειδικων δυναμεων και τα αλλα 100 τις μοτοσυκλετας η λογικη λεει οτι η βαση θα ειναι γυρω στα 2700 στην β Αφου περισι ο εκατοστος περασε με 2470. Αλλα φετος εχουν γινει και πιο πολλες αιτισεις σε σχεση με περισι.
Διαβαζω εδω κ μερες τι γραφεται κ μιλατε ολοι χωρις να ξερετε! Επειδη τυχαινει να εχω κανει τα χαρτια μοθ κ σε αλλες προκυρηξεις κ το εχω ψαξει πολυ (αν κ δεν εχω παρα πολλα μορια) σε παιρνουν τηλ για ισοψηφια αν εισαι επιτυχων ή μεσα στους επιλαχοντες. Επιλαχων ειναι το 30% επιπλεον των θεσεων. Περυσι με ειχαν παρει κ μενα τηλ για ισοψηφια, πας στο α/τ υπογραφεις, σε ενημερωνουνε που θα γινει η κληρωση (αθηνα) κ αν θελεις να πας (μην νομιζεις οτι τα μαγειρευουνε δηλαδη!). Μετα βγαινουνε στο ιντερνετ τα αποτελεσματα, γιατι χωρις την κληρωση θα υπαρχουν ατομα στην ιδια θεση με αλλα! Κ μετα σε καλουνε για αθληματα! Μην λετε οτι θελετε κ μην παιρνετε τον αλλο απο τα μουτρα! Καλη επιτυχια σε ολουσ!
Γεια σας ρε παιδια!
Νομιζω οτι ειστε ολοι λιγο υπερβολικοι με τα μορια και τις προβλεψεις. Ακομη και ο αρχηγος της αστυνομιας δεν μπορει να ξερει ποιοι εχουνε κανει αιτησεις και τι μορια εχουν αυτοι. Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι υπομονη μεχρι να βγουνε γιατι σκεφτειτε το εξης απλο... Περυσι ειχαμε σχεδον τον ιδιο αριθμο αιτησεων καο ο 400ος μπηκε με 2060 μορια. Γιατι να μην συμβει το ιδιο και φετος; Αντε εγω σου λεω με μια μικρη αυξηση της ταξεως των 100 μοριων; Γιατι 15000 αιτησεις ειχαμε... Αλλα γω μπορω να σου βρω στην περσυνη ατομα που φτιαξαν τα χαρτια με 860 ΜΟΡΙΑ (απο θεση 3100 και κατω ειναι ολοι με κατω απο 1500 μορια, οποτε μιλαμε για 12000 αιτησεις κατω των 1500 μοριων) ! Ποιος μου λεει οτι δεν θα ειναι και φετος πολλοι ετσι;
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον !
Καλη τυχη σε ολους!
(Εχω 2050 μορια και να σας πω την αληθεια ακομη ελπιζω... )
Νομιζω οτι ειστε ολοι λιγο υπερβολικοι με τα μορια και τις προβλεψεις. Ακομη και ο αρχηγος της αστυνομιας δεν μπορει να ξερει ποιοι εχουνε κανει αιτησεις και τι μορια εχουν αυτοι. Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι υπομονη μεχρι να βγουνε γιατι σκεφτειτε το εξης απλο... Περυσι ειχαμε σχεδον τον ιδιο αριθμο αιτησεων καο ο 400ος μπηκε με 2060 μορια. Γιατι να μην συμβει το ιδιο και φετος; Αντε εγω σου λεω με μια μικρη αυξηση της ταξεως των 100 μοριων; Γιατι 15000 αιτησεις ειχαμε... Αλλα γω μπορω να σου βρω στην περσυνη ατομα που φτιαξαν τα χαρτια με 860 ΜΟΡΙΑ (απο θεση 3100 και κατω ειναι ολοι με κατω απο 1500 μορια, οποτε μιλαμε για 12000 αιτησεις κατω των 1500 μοριων) ! Ποιος μου λεει οτι δεν θα ειναι και φετος πολλοι ετσι;
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον !
Καλη τυχη σε ολους!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Σταθης έγραψε:Γεια σας ρε παιδια!
ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον !
Καλη τυχη σε ολους!
συμφωνώ σε όλα εκτός από ένα σημείο αυτό που λες για τα μόρια. Βάση λογικής αν ο 400ος είχε περσί 2060 μόρια. Φέτος αν αυτός έχει ειδικές δυνάμεις και δίπλωμα μηχανής πηγαίνει αυτόματα στα 2260.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 256
Bmk o 100oς οπως κ ο 200ος οπως κ ο 300ος μπηκαν με την περσυνη προκηρυξη. Οποτε ειναι εκτος συναγωνισμου... Μετρα απο εκει κ περα! Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη. Φετος παραπανω αιτησεις, λιγοτερες θεσεις! Σε λιγες ημερες θα δουμε καλυτερα τι αλλαξε απο περσυ!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δεν μπορεις να το υπλογισεις ετσι... Τυπου αν προσθεσουμε κ αν αφαιρεσουμε... Γιατι δεν ξερεις τι αιτησεις εγιναν και τι μορια εχουν... Περιμενουμε και βλεπουμε... Αποτελεσματα... Λογικα η βαση στην β θα ειναι υψηλη...BMK έγραψε:Αν προσθεσουμε τα 100 μορια επιπλεον των ειδικων δυναμεων και τα αλλα 100 τις μοτοσυκλετας η λογικη λεει οτι η βαση θα ειναι γυρω στα 2700 στην β Αφου περισι ο εκατοστος περασε με 2470. Αλλα φετος εχουν γινει και πιο πολλες αιτισεις σε σχεση με περισι.
και οχι απλως υψηλη... Αλλα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ... !nic007 έγραψε:δεν μπορεις να το υπλογισεις ετσι... Τυπου αν προσθεσουμε κ αν αφαιρεσουμε... Γιατι δεν ξερεις τι αιτησεις εγιναν και τι μορια εχουν... Περιμενουμε και βλεπουμε... Αποτελεσματα... Λογικα η βαση στην β θα ειναι υψηλη...BMK έγραψε:Αν προσθεσουμε τα 100 μορια επιπλεον των ειδικων δυναμεων και τα αλλα 100 τις μοτοσυκλετας η λογικη λεει οτι η βαση θα ειναι γυρω στα 2700 στην β Αφου περισι ο εκατοστος περασε με 2470. Αλλα φετος εχουν γινει και πιο πολλες αιτισεις σε σχεση με περισι.
Υπομονη σε λιγο καιρο θα βγουν τα αποτελεσματα και θα ξεκαθαρισει το τοπιο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Στην β δεν παιζει να ειναι 2770! Απο 2650 εως 2700 θα ειναι!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
me to na kanete προβλεψεις επειδη εχετε καποιοι γνωστο η βυσματα εκτος το οτι τους εκθετετε, γινετε και ρεζιλι οι ιδιοι γιατι δε πεφτετε ποτε μεσα... Ουτε αυτοι δε ξερουν απλα σας λενε ετσι για να τους αφησετε ησυχους. Σταματηστε και καντε υπομονη. Τοσο καιρο περιμεναμε την προκυρηξη δε μπορειτε να περιμενε περιπου μια εβδομαδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες