Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από mikeangel »

epoxikosbmk έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 6:40 pm 28 οριο φιλαράκι δεν παίζει για εποχικούς... Λογικά θα πάει σε 2 προκηρύξεις 500 εμοδε μέχρι 31. Και 500 γενικών 33-35. Προφανώς εννοεί μονιμοποίηση απευθείας χωρις διαγωνισμό ότι δεν υπάρχει για τους εποχικους όχι ότι θα τους αφήσει εξω.
Με σοβαρή πιθανότητα να μετράει το έτος που κάποιος μπήκε εποχικός.
Ethelontis

Δημοσίευση από Ethelontis »

Μπορεί να πει για εποχικούς 28+αντιπυρικες και να τον πιουν και οι περσινοι επιλαχόντες. Καλά για εθελοντές δεν έχω και ιδιαίτερες προσδοκίες για αύξηση ορίου ηλικίας. Απλή υπόθεση κάνω
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Καλά όλοι όνειρα κάνουμε. Δεν είπα το αντίθετο. Αλλά άμα πάρει 1000 άτομα όπως λένε υπάρχει πιθανότητα και για εμάς τους πολίτες έστω και μικρή.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Yank έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 5:52 pm Άρα με τα συμφραζόμενα όσοι προλάβουν και μπουν στα 1000 + άτομα οι υπόλοιποι καλές γιορτές.
ΟΛΑ θα κριθουν απ την ηλικια διοτι εαν εχει πολυ ανεβασμενο οριο ηλικιας Θα μπουν πρωτα με τα περισσοτερα μορια οι 1000 δλδ
Και μετα μπορει να τραβαει επιλαχοντες.
Κ ετσι να μην μεινει κανεις εποχικος εξω οπως εγινε με τους ππυ.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Είμαστε πρώτοι πάντως συνωμοσίολογοι
Υπάρχουν κάποιες εκδοχές στάνταρ

Η 31 οριο ηλικίας για εποχικούς και 28 πολίτες

Η 33 οριο ηλικιας και 28 πολίτες

Η 28 + αντιπυρικες

Αυτά έχουν γίνει μέχρι σήμερα,

Υπάρχει και το σενάριο που έχει ακουστεί εδώ μέσα 35 οριο ηλικίας.

Ακραία σενάρια 28 για εποχικούς και 28 πολίτες

Πιστεύω πάντως θα έχουν σε αυτήν την προκήρυξη προβάδισμα και οι εθελοντές έχω αυτήν την αίσθηση δεν είμαι εθελοντής απλα τ λέω.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Μας είπε τι θα πάρει, αλλά δεν μας είπε πότε θα πάρει!
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Πολύ γενικά μιλώντας και εγώ πιστεύω πως μέχρι ένα βαθμό τον πρώτο λόγο θα τον έχουν εθελοντές και εποχικοί. Δεν βλέπω λόγο να πάρει μεγάλο αριθμό πολιτών (ποσοστιαία πάντα) από την στιγμή που υπάρχουν 4.000 εθελοντές στο σώμα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μπει ποσοστωση στην προκήρυξη.
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

Ορίστε ο λόγος που ακυρώθηκε το προηγούμενο φεκ που είχε στα χέρια του ή πηγή μου και σας στο είχα πει βδομάδες πριν ότι ετοιμάζεται κάτι καινούργιο. Και ακυρώθηκε η παλιά τροπολογία. Πριν ακόμα βγούνε και πούνε 1000 άτομα κλπ για να συνεννοουμαστε.

Στα καινούρια πάμε τώρα: Θα μπουν το κατά δυναμό περισσότεροι εποχικοί ψάχνουν να κατασταλαξουν με βάση τους νομους να πατήσουν πάνω σε νόμους για να μπούνε οι συμβασιούχοι. Περισσότερα νέα αναμένουμε. Θα το τραβήξουν όσο μπορούν. Αυτά!
Neos321

Δημοσίευση από Neos321 »

Litelite2 ποίο πιστεύεις θα είναι το όριο ηλικίας για τούς εποχικούς.; Έχεις κάποια πληροφορία σχετικά με αυτό με τα τωρινά δεδομένα...
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

Αν και εχω αλλεργία στην συνωμοσία όταν πρόκειται για το μέλλον του καθενός.

Αλλά αφού ρωτάς θα σ απάντησω πιστεύω 33 με 35 εκεί θα παίξει πιστεύω.
powersource
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από powersource »

Αυτο που καταλαβα εγω παιδια οπως τα μαγειρεψε αυτη η κυβερνηση και φαινεται ειναι οτι θελει να παρει τους μικρους (ας πω 35 πανω-κατω) ηλικιακα σε εμοδε και αυτο με τους 1000 πυροσβεστες. Παιρνοντας τωρα αυτους το καλυπτει με προκυρηξη 1200 εποχικων. Μακαρι να κανω λαθος αλλα αυτα δειχνουν τα δεδομενα μεχρι στιγμης.
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Για μα θέλουν να πάρουν 1200 εποχικούς άρα έχουν στο μυαλό τους ότι στην επερχόμενη προκήρυξη θα μπούν 1000 εποχικοί άρα θα σχεδιάσουν όρια ηλικίας μαξ 35 όπως είπε ο λιτε κάπου τοσοι είμαστε κάτω των 35 απλά μαθηματικά.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Φίλε lite, επειδή είναι η μερα σου σήμερα, ρίξε μία ματιά και στο νήμμα των εποχικών, για να μην μπερδεύουμε εδώ τον κόσμο, μιας και είχαμε ανακοινώσεις και για εποχ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 31, 2023 8:16 pm Ορίστε ο λόγος που ακυρώθηκε το προηγούμενο φεκ που είχε στα χέρια του ή πηγή μου και σας στο είχα πει βδομάδες πριν ότι ετοιμάζεται κάτι καινούργιο. Και ακυρώθηκε η παλιά τροπολογία. Πριν ακόμα βγούνε και πούνε 1000 άτομα κλπ για να συνεννοουμαστε.

Στα καινούρια πάμε τώρα: Θα μπουν το κατά δυναμό περισσότεροι εποχικοί ψάχνουν να κατασταλαξουν με βάση τους νομους να πατήσουν πάνω σε νόμους για να μπούνε οι συμβασιούχοι. Περισσότερα νέα αναμένουμε. Θα το τραβήξουν όσο μπορούν. Αυτά!
Φιλε μιας που λες οτι εχεις μια προσβαση, εχεις ακουσει κατι για τους ειδικών καθηκόντων;
Neos321

Δημοσίευση από Neos321 »

Να σας κάνω μια διευκρίνιση για τα παραπάνω... Όπως καταλαβαίνω εγώ... Ανακοίνωσε 1200 εποχικούς... Άρα η λογική λέει ότι αυτό το νούμερο θα φτάσει συνολικά γύρο στης 2000 χιλιάδες γιατί θα απορροφηθούν εποχικοί στους 1000 νέους πυροσβέστες... Αυτά τα κενά δεν χάνονται θα αναπληρωθούν από νέα άτομα... Αυτό πιστεύω θα γίνει... Οπότε πολλά άτομα πολίτες θα έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εποχικοί...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες