Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Ρε παιδιά μια χαρά με τη μοριοδοτηση, άλλο λέμε τώρα. Λέμε στη περίπτωση που θέλουν να τους πάνε στα τμήματα κατευθείαν, είναι παράνομο λόγω προεδρικού διατάγματος.
Κι αν πιστεύετε ότι εμείς λέμε μλκιες, τηλεφωνήστε στον Αγγελάκη που ήδη τρίβει τα χέρια του αν γίνει αυτό.
Η μοριοδοτηση για την οππι ως οππι μια χαρά ήταν, τώρα εξετάζουμε άλλο θέμα.
Κι αν πιστεύετε ότι εμείς λέμε μλκιες, τηλεφωνήστε στον Αγγελάκη που ήδη τρίβει τα χέρια του αν γίνει αυτό.
Η μοριοδοτηση για την οππι ως οππι μια χαρά ήταν, τώρα εξετάζουμε άλλο θέμα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Παιδιά, εάν πάρει και τους 1,000, στον β πινακα είμαι 231 θέση ! Θα καλέσουν και εμένα για αθλήματα ; Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει σε αυτή την απορία.
Αδερφέ καλά τα λες αλλά όχι άλλο Αγγελάκη. Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου
Ε αφού αυτός τους ξεβρακωνει όλους όσον αφορά τις προκηρύξεις. Αυτό δεν αφορά εσάς τους επιτυχόντες, εσείς αφού είχατε τα μορια που ζήταγε καλά κάνατε και μπήκατε και συγχαρητήρια.
Αφορά το Υπουργείο που τα γυρίζει όπως θέλει.
Αφορά το Υπουργείο που τα γυρίζει όπως θέλει.
Πολλά ακούγονται. Ας βγούνε οι οριστικοί πίνακες (εδώ γελάμε) ας περάσουμε ΠΚΕ και βλέπουμε. Για άλλους δύο μήνες τα ίδια θα συζητάμε κάθε μέρα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Θα βγουν κ στο τέλος δεν θα το πιστεύουμε... ! Κρατάτε μικρο καλαθι μην πάμε με την νέα χρονιά για πκε... Και δεν κάνω πλάκα...
Averoff13_1908 έγραψε:ΕΦ21 έχεις αριστες πηγές. Στο policenet αναφέρεται η σκέψη οι 400 ή και οι 600 μσζι να πάνε κατευθείαν στα τμήματα που είναι υποστελεχωμενα. Πριν λίγο το είδα.
Χαχαχ είμαι ο Μπαμπας τους; Γίνονται ήδη κάποιες τροποποιήσεις! Κατά 95% Δίας δράση οπκε και πάει λέγοντας οι πρώτοι 400
Δίας και Δραση οι 158 γυναίκες που υπάρχουν στους 400; Τρομερό υπουργείο!
Δεν είδα κάποιον να λέει γιατί μοριοδοτειται ο βαθμός απολυτηρίου... Το ίδιο αντικείμενικος είναι ο βαθμός από δημόσιο σχολείο και ο ίδιος είναι από ιδιωτικό;
Το απολυτήριο λυκείου θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο και όχι μοριοδοτούμενο. Είμαστε 2021 και όχι 1971.
Τέλος πάντων, αυτή ήταν η προκήρυξη και με αυτά τα κριτήρια έγινε η μοριοδοτηση. Περιμένουμε μπας και βγάλει ο ΑΣΕΠ άσπρο καπνό τον Σεπτέμβρη.
Το απολυτήριο λυκείου θα έπρεπε να είναι προαπαιτούμενο και όχι μοριοδοτούμενο. Είμαστε 2021 και όχι 1971.
Τέλος πάντων, αυτή ήταν η προκήρυξη και με αυτά τα κριτήρια έγινε η μοριοδοτηση. Περιμένουμε μπας και βγάλει ο ΑΣΕΠ άσπρο καπνό τον Σεπτέμβρη.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν Σεπτεμβριο μα καμία... ! Γνώμη μου Οκτώβριο και ΑΝ! Μακάρι να βγω λάθος!
ΕΦ21 Ευχαριστουμε που βοηθάς μην ακούς τα τρολ και τους πικραμένους ότι μπορείς μετέφερε μας είναι σημαντικό. Για τους υπόλοιπους 600 υπάρχει καμία κινητικότητα;
Εcomike, οι γυναίκες και οι άντρες Δίας κτλπ τουλάχιστον θα έχουν προστασία (οπλοφορία, αλεξίσφαιρα κτλπ). Εκεί στην ΟΠΠΙ που θα φοράνε ένα μπλουζάκι και σπρει, δεν θα κινδυνεύουν;
Θέλω να πω ότι η ΟΠΠΙ δεν θα είναι πιο χαλαρή υπηρεσία.
Ε. Φ. Θα γίνουν, όχι αξιωματικοί. Ε. Φ. Σημαίνει πρώτη γραμμή δράσης. Οποιος-α νομίζει ότι θα πίνει καφεδάκι σε γραφειο, είναι γελασμενος-η.
Θέλω να πω ότι η ΟΠΠΙ δεν θα είναι πιο χαλαρή υπηρεσία.
Ε. Φ. Θα γίνουν, όχι αξιωματικοί. Ε. Φ. Σημαίνει πρώτη γραμμή δράσης. Οποιος-α νομίζει ότι θα πίνει καφεδάκι σε γραφειο, είναι γελασμενος-η.
EcoMike έγραψε:Δίας και Δραση οι 158 γυναίκες που υπάρχουν στους 400;Τρομερό υπουργείο!
Eco τα έχουμε ξανά πει και στην προηγούμενη περάσανε αλλά κοπήκανε πολλές στα αθλήματα ζήτημα να περάσανε 20 γυναίκες τα ξέρεις!
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Οι 600 οππι η τμήματα ;
Νίκο τίποτα δεν έχει βγει ακόμη, σκέψεις κάνουν στο υπουργείο. Όταν βγει κάτι επίσημα θα το διαβάσεις και σε ανακοινώσεις επίσημες.
Πιστεύω ότι θα τους πάρουν και τους 600, αλλά δεν ξέρω που και πότε. Εδώ δεν έχουν βγει ούτε καν οριστικά αποτελέσματα.
Πιστεύω ότι θα τους πάρουν και τους 600, αλλά δεν ξέρω που και πότε. Εδώ δεν έχουν βγει ούτε καν οριστικά αποτελέσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες