Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Καλημέρα και χρόνια πολλά.2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Την αίτηση την κάνουμε στο Ίντερνετ μέσω ΑΣΕΠ η στο αστυνομικό τμήμα ; Και επίσης η άδεια σεκιουριτι πιάνετε για μόρια ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
kostaspapa95 έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά.2 ερωτήσεις θέλω να κάνω. Την αίτηση την κάνουμε στο Ίντερνετ μέσω ΑΣΕΠ η στο αστυνομικό τμήμα ; Και επίσης η άδεια σεκιουριτι πιάνετε για μόρια ;
Πας ΑΣΕΠ κάνεις ηλεκτρονικό μητρώο και από κει τη κάνεις, το Νοέμβριο οι αιτήσεις θα βγούνε, η άδεια σεκιούριτι δε μετράει μόνο το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας με. Πιστοποηση, εσύ πας με απολυτήριο λυκείου β επικουρία δηλαδή και βάζεις φυσικά τη προϋπηρεσία σου ως φύλακας
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
geomp έγραψε:Πας ΑΣΕΠ κάνεις ηλεκτρονικό μητρώο και από κει τη κάνεις, το Νοέμβριο οι αιτήσεις θα βγούνε, η άδεια σεκιούριτι δε μετράει μόνο το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας με. Πιστοποηση, εσύ πας με απολυτήριο λυκείου β επικουρία δηλαδή και βάζεις φυσικά τη προϋπηρεσία σου ως φύλακας
Μα άμα δεν μετράει πως θα την δικαιολογήσεις την προϋπηρεσία σου σαν φύλακας αν σου ζητηθουν δικαιολογητικά από τον ΑΣΕΠ είναι σαν να μου λες δεν μετράει το πτυχίο που είναι παρόμοιο με αυτό που ζητάει αλλά μετράει η προϋπηρεσία σαν φύλακας με το συγκεκριμένο πτυχίο που δεν μοριοδοτητε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 28, 2021 2:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μα άμα δεν μετράει λ θα την δικαιολογήσεις την πΝεροϋπηρεσία σου σαν φύλακας αν σου ζητηθουν δικαιολογητικά από τον ΑΣΕΠ είναι σαν να μου λες δεν μετράει το πτυχίο που είναι παρόμοιο με αυτό που ζητάει αλλά μετράει η προϋπηρεσία σαν φύλακας με το συγκεκριμένο πτυχίο που δεν μοριοδοτητε
Απ' τα ένσημα φύλαξης τα δικαιολογεί, καταθέτει απολυτήριο λυκείου, ένσημα φύλαξης που τα παίρνεις μέσω εφκα.
Η άδεια αυτή δε μετράει πουθενά στο δημόσιο.
Καλησπερα παιδια. Καινουριος στο foroum.Hθελα να ρωτησω η πιστοποιηση security αλλα η συντομη με τις 105 ωρες παρακολουθηση που ειναι κρατική πιστοποίση (εοππεπ - κεμεα) ξερετε αν πιανεται ; Η μονο το ιεκ που ειναι 2.5 χρονια;
SOKIN65 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Καινουριος στο foroum.Hθελα να ρωτησω η πιστοποιηση security αλλα η συντομη με τις 105 ωρες παρακολουθηση που ειναι κρατική πιστοποίση (εοππεπ - κεμεα) ξερετε αν πιανεται ; Η μονο το ιεκ που ειναι 2.5 χρονια;
Δεν μετράει φίλε τα έχουμε πει και παραπάνω.
Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν τις διαδικασίες των αθλητικών δοκιμασιών τις αναλάβει το υπουργείο αντί του ΑΣΕΠ σε αυτή την προκήρυξη αφού με την 6κ ακόμα δεν έχουν ξεμπερδεψει.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Που θα έχει πιο πολλή απήχηση εσωτερικούς η εξωτερικούς ;
Εξωτερικοί με διαφορά
Νέμεσις έγραψε:Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν τις διαδικασίες των αθλητικών δοκιμασιών τις αναλάβει το υπουργείο αντί του ΑΣΕΠ σε αυτή την προκήρυξη αφού με την 6κ ακόμα δεν έχουν ξεμπερδεψει.
Το υπουργείο θα αναλάβει τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικα, όπως συμβαίνει και στην αστυνομία. Τα υπόλοιπα θα είναι εξ ολοκλήρου από τον ασεπ
-
- Αντισυνταγματάρχης
ARN έγραψε:[Το υπουργείο θα αναλάβει τα αθλήματα και τα ψυχοτεχνικα, όπως συμβαίνει και στην αστυνομία. Τα υπόλοιπα θα είναι εξ ολοκλήρου από τον ασεπ
Τουλάχιστον δε θα έχει τη κατάληξη της 6κ διότι όπως είπες το υπουργείο θα τα αναλάβει, πιστεύω Νοέμβριο που θα βγεί, μέχρι καλοκαίρι να έχουμε αποτελέσματα προσωρινά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Οκτ 28, 2021 7:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Καλημερα σε όλους. Μια ερώτηση, στον ΑΣΕΠ για τις ειδικές κατηγορίες τριτεκνου/πολύτεκνου πρέπει να έχεις ηλικία κάτω από 25 ετών για να τις δηλώσεις;
Για τους πολύτεκνους δεν υπάρχει ηλικιακος περιορισμός. Για τα τέκνα τριτεκνων ή μέχρι 25 ή μέχρι 30 αν σπουδάζεις - υπηρετείς τη στρατιωτική θητεία.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Συγγνωμη αν οι ερωτησεις μου απεχουν καθως δεν παρακολουθω. Πιανονται οι εδικες δυναμεις και οι ξενες γλωσσες καθως και ο βαθμος του απολυτηριου ποσο ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες