Διασωστης31 έγραψε:Ο ίδιος ο Αραβαντινος απάντησε στο YouTube και λέει ότι ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με Security και δε πήρε κανένα μόριο απ αυτά. Θαύμα!!
7 χρόνια προϋπηρεσίας ξεφυτρωσαν έτσι.
Το οτι ειναι αστυνομικος ο ανθρωπος σου λεει κατι ή εισαι κολλημενος οποτε να μην μπω καν στην συζητηση?
Διασωστης31 έγραψε:Ο ίδιος ο Αραβαντινος απάντησε στο YouTube και λέει ότι ο γιος του δεν έχει καμία σχέση με Security και δε πήρε κανένα μόριο απ αυτά. Θαύμα!!
7 χρόνια προϋπηρεσίας ξεφυτρωσαν έτσι.
Το οτι ειναι αστυνομικος ο ανθρωπος σου λεει κατι ή εισαι κολλημενος οποτε να μην μπω καν στην συζητηση?
Το ξέρεις εσύ ότι είναι αστυνομικός?
Στις προκηρύξεις ειδικών φρουρων 2009 και 2011 δεν υπάρχει το όνομα του.
Ο ανθρωπος μπηκε στον κοπο να απαντησει σε καποιον στο καναλι του στο γιουτουμπ σε αυτο το ερωτημα πως γινεται να υπαρχει ονομα αραβαντινος στους διοριστεους στην 6κ 2018; Και απανταει μπηκε με την αξια του! Αυτο τα λεει ολα γτ ασχολειστε ακομα απορω
Ο Υπουργός κ. Μιχ. Καλογήρου στο συνέδριο των Εξωτερικών Φρουρών
Χαιρετισμό απηύθυνε χθες,12.4.2019, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχ. Καλογήρου στο ετήσιο συνέδριο της ΠΟΥΕΦ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Καταστημάτων Κράτησης). Ο κ. Υπουργός αναφέρθηκε στον εξέχοντα ρόλο των εξωτερικών φρουρών για το σωφρονιστικό σύστημα και στους σχεδιασμούς του Υπουργείου για το μέλλον, με την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα. Στη συνέχεια ο Γ. Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτ. Φυτράκης έκανε ένα απολογισμό των δράσεων που αναλήφθησαν τα προηγούμενα 4 χρόνια για την εξωτερικά φρουρά, σημείωσε την συνεργασία με διακριτούς ρόλους που αναπτύχθηκε και αναφέρθηκε ειδικότερα στα επόμενα βήματα για καίρια θέματα των εργαζομένων (προσλήψεις, ανάδειξη ιεραρχίας, μετατάξεις, οχήματα-κλούβες, εξοπλισμός, στολές).
Λοιπον φιλοι μου εγώ θα πω καθαρά την άποψη μου Και πιστεύω οτι όλα θα πανε με κανονικό ρυθμο όπως πρέπει να γίνουν δεν πανε να θέλουν να φυγουν οι δημοτικοί.
Υπολογηστε μέσα Μαϊου πως θα δώσουμε αθλήματα και έπειτα οι εξωτερικοί αμέσως θα πάνε για εκπαίδευση. Τζαμπα ασχουλουμαστε με το θέμα αυτό αφού νωρίτερα δεν υπάρχει περίπτωση να μας καλέσουν.
Ασχετα με τα θέλω του καθενός, για τους δικούς του λογους. Το να παρεις με Σοχ σε θέσεις με τέτοια σοβαρότητα και επικινδυνότητα αντικειμενικα πιστεύω είναι λάθος. Γνώμη μου είναι ότι στην επιλογή του προσωπικού πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος σε όλα τα σταδια.
sakalom έγραψε:Ασχετα με τα θέλω του καθενός, για τους δικούς του λογους. Το να παρεις με Σοχ σε θέσεις με τέτοια σοβαρότητα και επικινδυνότητα αντικειμενικα πιστεύω είναι λάθος. Γνώμη μου είναι ότι στην επιλογή του προσωπικού πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος σε όλα τα σταδια.
Ετσι όπως πάει το πραγμα πολυ πιθανο να γίνει αυτό που είχα πει αρχικα. Να τοποθετηθουν ολοι μετα τα οριστικα από φθινοπωρο προς αρχες του 20.
sakalom έγραψε:Ασχετα με τα θέλω του καθενός, για τους δικούς του λογους. Το να παρεις με Σοχ σε θέσεις με τέτοια σοβαρότητα και επικινδυνότητα αντικειμενικα πιστεύω είναι λάθος. Γνώμη μου είναι ότι στην επιλογή του προσωπικού πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος σε όλα τα σταδια.
Ετσι όπως πάει το πραγμα πολυ πιθανο να γίνει αυτό που είχα πει αρχικα. Να τοποθετηθουν ολοι μετα τα οριστικα από φθινοπωρο προς αρχες του 20.
Ε βεβαια γιατι το γεγονος οτι περασε 1 επιπλεον εβδομαδα χωρις να υπαρξει νεο σημαινει οτι η προσληψη θα γίνει 8 μηνες μετα. Απολυτα λογικο συμπερασμα.
Προφανώς Χριστιανε σ'αρέσει να ειρωνεύεσαι, αλλά δε με ενοχλεί διότι κι εγώ μπορώ να γίνω ιδιαίτερα κυνικός. Εγώ λοιπόν έχω εκφράσει απο την αρχή τη προσωπική μου και μόνο άποψη πως ίσως τελικά να μη γίνουν καθόλου ΣΟΧ απο τη στιγμή μάλιστα που έχει περάσει 1.5 μηνας σχεδόν απο την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
Πάντως επι τη βάση των τελικών(άσχετα με το αν θα γίνουν τελικα οι ΣΟΧ ή οχι) οι κανονικές μονιμες τοποθετήσεις των οριστικά επιτυχόντων , ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνουν το νωρίτερο πριν το φθινόπωρο του 19 με αρχές του 20 και εδώ θα είμαστε να το δούμε..
Thanos888 έγραψε:Προφανώς Χριστιανε σ'αρέσει να ειρωνεύεσαι, αλλά δε με ενοχλεί διότι κι εγώ μπορώ να γίνω ιδιαίτερα κυνικός. Εγώ λοιπόν έχω εκφράσει απο την αρχή τη προσωπική μου και μόνο άποψη πως ίσως τελικά να μη γίνουν καθόλου ΣΟΧ απο τη στιγμή μάλιστα που έχει περάσει 1.5 μηνας σχεδόν απο την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.
Πάντως επι τη βάση των τελικών(άσχετα με το αν θα γίνουν τελικα οι ΣΟΧ ή οχι) οι κανονικές μονιμες τοποθετήσεις των οριστικά επιτυχόντων , ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνουν το νωρίτερο πριν το φθινόπωρο του 19 με αρχές του 20 και εδώ θα είμαστε να το δούμε..
Καταλαβαινετε οτι σαυτο δεν διαφωνησε κανεις ε; Η διαφωνια ηταν στο λογικο αλμα οτι παρα τις υπογραφες του υπουργού και το φεκ για σοχ, καποιοι θεωρουν οτι επιβεβαιώνονται στην υποθεση πως δεν θα γινουν σοχ, απλως επειδή δεν υπηρχαν νεα την περασμενη εμδομαδα.
Είπα πως είναι προσωπική μου άποψη αυτό . Δε σημαίνει ότι δε θα γίνουν. Μίλησα μαλιστα με μέλος του ΔΣ πριν λίγο απο τη ΠΟΥΕΦ και μου είπε πως η ενημέρωση που τους έδωσε υπουργός στο συνέδριο που έγινε είναι πως θα προχωρήσουν οι ΣΟΧ. Για τους εσωτερικούς είναι πιο εύκολο, αλλά υποτίθεται θα κληθούν και οι εξωτερικοί. Να δούμε όμως πως και πότε.. Γενικά κι αυτοί βλέπουν πως εχει γίνει μια μπακαλο-μπαχαλοκατασταση.