Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Ακου PRIST απ'οτι ακουγετε 45-50 στους 225 ειναι ππυ. Τπτ παραπανω δεν ξερουμε για το αν ειναι ιδιωτες ή συμβασιουχοι ή απο γελ και τελ. Αν μαθουμε κατι θα ενημερωσουμε, μακαρι φιλε να μπειτε και εσεις και να αναπληρωσουνε τα κενα των ππυ με τους επιλαχοντες οπως εισαι εσυ και περιμενεις ξερουμε το τι περνας. Να δωσεις πολλα χαιρετισματα στον φιλο μας των TESTPASWORD που γραφει στο θεμα σας, ξερει αυτος, βλεπε σελιδα 116-117. Μας το επαιζε και επιτυχον στους 725. Οσο για τους υπολοιπους ππυ, καλη επιτυχια!
Σε ευχαριστω ΑΕΚ21. Μακαρι τι να πω ρε φιλε! Αν μαθεις κατι αλλο ξερεις εσυ...
Καλήμερα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί που θα τοποθετηθούν τα 225 μετά την σχολή! Είμαι πενταετής και μέσα και στα 225! Ρώτησα στο αρχηγείο και μου είπαν οτι και οι 225 θα μείνουν αθήνα γιατί έχει πολλά οργανικά κενά!
είσαι μέσΑ στά κόλπα και τρως δούλεμα χοντρό απ. τουΣ συνσυνδικαλιστές σου, φαντάσου να μη. Ησουν! Όσο ενστερνίζεσαι αυτά που θέλουν να σας πλασαρουν τότε θα παραμένετε πρόβατα. Δεν χρειάζεσαι συνδικαλισμό για να πετυχεις το αυτονόητο αλλά μαζικη και συνττονισμένη ππροσπάθεια από άτομα που μάχονται για κοινό σκοπό. Αυτή είναι η δύναμη των 725 κύριοι πολυξεροιgood4you έγραψε:Οχι αλλα ειμαι μες στα κολπα ας πουμε και ξερω 2 πραγματα παραπανω εγκυρα κιολας και τα γραφω
Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε pani23. Τα μεγαλυτερα λαμογια ειναι οι συνδικαλιστες, οι πολιτικοι. Και οι δημοσιογραφοι!
φιλε Γιώργο κι εγώ αυτό εχω ακούσει οτι θα μας κρατήσουν Αθηνα γιατί τα κενά ειναι πάνω απο 700, απευχομαι να γίνει γιατί θα ναι καταστροφικό για μένα ή θα φέρω την οικογενεια πάνω ή θα πληρώνω 2 σπίτια.giwrgos5 έγραψε:Καλήμερα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί που θα τοποθετηθούν τα 225 μετά την σχολή! Είμαι πενταετής και μέσα και στα 225! Ρώτησα στο αρχηγείο και μου είπαν οτι και οι 225 θα μείνουν αθήνα γιατί έχει πολλά οργανικά κενά!
- panieras23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Ανακοινωση επιτυχοντων δοκιμων πυροσβεστων,
παρασκευη 15/11/2013
οι 725 δοκιμοι πυροσβεστες μπηκαν αξιοκρατικα και με το σπαθι τους στο σωμα.
μετα απο νομιμο αγωνα και μονο (ουτε ρουσφετια ουτε κυκλωματα κλπ) καταφεραμε να εισελθουν εφετος 225 ατομα.
για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις η πυροσβεστικη σχολη δεν εχει ακαδημαικα ετη και η αποφαση του
κου μητσοτακη ειναι απολυτως νομιμη. δεν ειμαστε παραγωγικη σχολη οπως η ελας πχ. για αυτο η εισαγωγη μας ουδεμια
σχεση εχει με αστυνομους ή 5ετεις και δεν δημιουργει ανισοτητες. εξαλλου οσοι καταφερονται εναντιον μας ειδικα οι
συναδελφοι 5ετεις μας πικραινουν γιατι ξεχνουν οτι αν δεν ανοιγε φετος η στροφιγγα διορισμων, του χρονου κανεις δεν
θα μπορουσε να μπει απο εμας γιατι ο πινακας μας δεν ισχυει εσαει.
θελουμε να ευχαριστησουμε οσους μας βοηθησαν στο δικαιο αγωνα μας και να ξερουν ολοι οτι θα συνεχισουμε να στηριζουμε
και τους 500 αδιοριστους συναδελφους μας.
παρασκευη 15/11/2013
οι 725 δοκιμοι πυροσβεστες μπηκαν αξιοκρατικα και με το σπαθι τους στο σωμα.
μετα απο νομιμο αγωνα και μονο (ουτε ρουσφετια ουτε κυκλωματα κλπ) καταφεραμε να εισελθουν εφετος 225 ατομα.
για να μην δημιουργουνται παρεξηγησεις η πυροσβεστικη σχολη δεν εχει ακαδημαικα ετη και η αποφαση του
κου μητσοτακη ειναι απολυτως νομιμη. δεν ειμαστε παραγωγικη σχολη οπως η ελας πχ. για αυτο η εισαγωγη μας ουδεμια
σχεση εχει με αστυνομους ή 5ετεις και δεν δημιουργει ανισοτητες. εξαλλου οσοι καταφερονται εναντιον μας ειδικα οι
συναδελφοι 5ετεις μας πικραινουν γιατι ξεχνουν οτι αν δεν ανοιγε φετος η στροφιγγα διορισμων, του χρονου κανεις δεν
θα μπορουσε να μπει απο εμας γιατι ο πινακας μας δεν ισχυει εσαει.
θελουμε να ευχαριστησουμε οσους μας βοηθησαν στο δικαιο αγωνα μας και να ξερουν ολοι οτι θα συνεχισουμε να στηριζουμε
και τους 500 αδιοριστους συναδελφους μας.
ας τα να πάνε σείρα! Και εγώ είμαι στο τόπο μου τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω αν τελικά είναι για αθήνα! Σε 2,5 χρόνια μονιμοποιούμαστε έτσι και αλλιώς και μπορεί και πιο μπροστά αν γίνει τίποτα άλλο! Αν ξέρει κανείς τίποτα να μου απαντήσει γιατί σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω γιατί δεν θα βγαίνω αν μείνω αθήνα! Κάτι είχαν πεί ότι δέν θα ξαναπερνούσαμε σχολή; Αυτό θα ήταν το καλύτερο για μένα!Vatoslokos έγραψε:φιλε Γιώργο κι εγώ αυτό εχω ακούσει οτι θα μας κρατήσουν Αθηνα γιατί τα κενά ειναι πάνω απο 700, απευχομαι να γίνει γιατί θα ναι καταστροφικό για μένα ή θα φέρω την οικογενεια πάνω ή θα πληρώνω 2 σπίτια.giwrgos5 έγραψε:Καλήμερα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί που θα τοποθετηθούν τα 225 μετά την σχολή! Είμαι πενταετής και μέσα και στα 225! Ρώτησα στο αρχηγείο και μου είπαν οτι και οι 225 θα μείνουν αθήνα γιατί έχει πολλά οργανικά κενά!
Εμεις παντως οι ιδιωτες επιλαχοντες ΠΠΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το θελαμε να σας παρουν μπας και παρουν και εμας! και εμεις οπως γνωριζεις αξιοκρατικα ειμαστε επιλαχον, τωρα για τους αλους επιλαχον αστα να πανε!
το ξέρω φίλε πως είστε αξιοκρατικά στον ίδιο διαγωνισμό ήμασταν άλλωστε! Εγώ έχω ένα πρόβλημα τώρα στο τι θα κάνω! Στη σχολή ππυ παίρναμε κανονικά μηνιάτικο τώρα θα είναι πιο δύσκολα γιατί θα μας δίνουν 200 ευρώ το μήνα και μετά που θα βγούμε δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μας δίνουν κάπου στα 500 ευρώ, και καλά να με γυρίσουν πάλι εδώ αλλά άμα μείνω Αθήνα δεν θα βγαίνω! Και από ότι μου είπαν τους 225 θα τους κρατήσει όλους Αθήνα γιατί έχει πολλά κενά!PRIST έγραψε:Εμεις παντως οι ιδιωτες επιλαχοντες ΠΠΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το θελαμε να σας παρουν μπας και παρουν και εμας! Και εμεις οπως γνωριζεις αξιοκρατικα ειμαστε επιλαχον, τωρα για τους αλους επιλαχον αστα να πανε!
- panieras23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Οσοι πενταετεις εχουν επιτυχει και στην προκηρυξη των 725 δοκιμων πυροσβεστων θα περασουν κανονικα τετραμηνη εκπαιδευση. Δεν συσχετιζονται οι 2 προκηρυξεις μεταξυ τους οποτε πρεπει να κανετε επιλογη. Ρισκαρετε και ερχεστε στους 725 περνωντας ξανα εκπαιδευση με αγνωστη την μεταθεση σας και με χαμηλο αρχικα μισθο αλλα γινεστε αυτοματως μονιμοι ή επισης ρισκαρετε και παραμενετε πενταετεις και αν ολα πανε καλα θα μονομοποιηθειτε σε 3 χρονια αν μεχρι τοτε δεν εχει προκυψει κατι αλλο. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη για σας. Διαλεγετε και παιρνετεgiwrgos5 έγραψε:ας τα να πάνε σείρα! Και εγώ είμαι στο τόπο μου τώρα και δεν ξέρω τι να κάνω αν τελικά είναι για αθήνα! Σε 2,5 χρόνια μονιμοποιούμαστε έτσι και αλλιώς και μπορεί και πιο μπροστά αν γίνει τίποτα άλλο! Αν ξέρει κανείς τίποτα να μου απαντήσει γιατί σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω γιατί δεν θα βγαίνω αν μείνω αθήνα! Κάτι είχαν πεί ότι δέν θα ξαναπερνούσαμε σχολή; Αυτό θα ήταν το καλύτερο για μένα!Vatoslokos έγραψε:φιλε Γιώργο κι εγώ αυτό εχω ακούσει οτι θα μας κρατήσουν Αθηνα γιατί τα κενά ειναι πάνω απο 700, απευχομαι να γίνει γιατί θα ναι καταστροφικό για μένα ή θα φέρω την οικογενεια πάνω ή θα πληρώνω 2 σπίτια.giwrgos5 έγραψε:Καλήμερα παιδιά! Μήπως ξέρει κανείς σίγουρα να μου πεί που θα τοποθετηθούν τα 225 μετά την σχολή! Είμαι πενταετής και μέσα και στα 225! Ρώτησα στο αρχηγείο και μου είπαν οτι και οι 225 θα μείνουν αθήνα γιατί έχει πολλά οργανικά κενά!
οι δικες σας διαδικασιες ηταν ακριβως ιδιες με τις δικες μας. Η λογικη λεει οτι οσο πιο γρηγορα απορροφηθουν οι 725, μεσα στους οποιους θα υπαρχουν και ππυ που θα μετακινηθουν σε αυτους, τοσο πιο γρηγορα θα μπειτε και οι επιλαχοντες ιδιωτες ως ππυ. Οποτε λογικο ειναι να χαιρεστε για μας και να χαρειτε ακομη περισσοτερο οταν απορροφηθουμε και οι 725.PRIST έγραψε:Εμεις παντως οι ιδιωτες επιλαχοντες ΠΠΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το θελαμε να σας παρουν μπας και παρουν και εμας! Και εμεις οπως γνωριζεις αξιοκρατικα ειμαστε επιλαχον, τωρα για τους αλους επιλαχον αστα να πανε!
Ρε παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά! Όταν έδινα τα αγωνίσματα το σκεφτόμουν και έλεγα να είμαι μέσα μέχρι την τελευταία στιγμή και μετά βλέπω τι θα κάνω! Άλλοι που ήμασταν μαζί στη σχολή δεν πήγαν να δώσουν ή δεν έκαναν καθόλου χαρτιά γιατί φοβότανε την μετάθεση! Και ναι γίνομαι μόνιμος αμέσως αλλά για κανένα χρόνο θα παίρνω κοντά στα 500, έτσι μου είπε ένας συνάδερφος που είχε μπεί το 2009. Πόσα λεφτά θα φάω σε νοίκι κ. Α! Εδώ δεν πληρώνω τίποτα και δεν βγαίνω όχι να πληρώνω και νοίκι!
- aek21..menidi
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Φιλε giwgos5 μην τρελαινεσαι, ψαξ'το λιγο καλυτερα με τα λεφτα που θα παιρνεις, λες πολυ λιγα. Σαν μονιμος θα κανεις και νυχτερινα και ολα τα σχετικα, αν δεν κανω λαθος περιπου (μετα την σχολη) 650-750 καθαρα (εχω αφαιρεσει τις κρατησεις λογω στολων κλπ) για κανενα χρονο και μετα γυρω στα 850-950 εννοω με νυχτερινα, επιδοματα κ. Λ. Π σαν ππυ χανεις πολλα, οχι μονο απο χρηματικης πλευρας. Φιλικα παντα μην χανεις την ευκαιρια που σου δινετε σε τετοια εποχη.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Οι θεσεις είναι για Αθήνα να το ξερεις... Σε 3 χρόνια θα είσαι μόνιμος και σπίτι σου...
- panieras23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εισαι σιγουρος οτι αμεσως μετα την σχολη ο μισθος μας ειναι γυρω στα 650-750 ευρω; Καπου διαβασα οτι θα παιρνουμε 280 για οσο καιρο ειμαστε δοκιμοι (ενα χρονο συνολικα). Οποτε οι αποριες μου ειναι οι εξης: Για ποσο καιρο ειμαστε δοκιμοι μετα το περας της σχολης και ποσο ειναι ο μισθος μετα το περας της σχολης;aek21.menidi έγραψε:Φιλε giwgos5 μην τρελαινεσαι, ψαξ'το λιγο καλυτερα με τα λεφτα που θα παιρνεις, λες πολυ λιγα. Σαν μονιμος θα κανεις και νυχτερινα και ολα τα σχετικα, αν δεν κανω λαθος περιπου (μετα την σχολη) 650-750 καθαρα (εχω αφαιρεσει τις κρατησεις λογω στολων κλπ) για κανενα χρονο και μετα γυρω στα 850-950 εννοω με νυχτερινα, επιδοματα κ. Λ. Π σαν ππυ χανεις πολλα, οχι μονο απο χρηματικης πλευρας. Φιλικα παντα μην χανεις την ευκαιρια που σου δινετε σε τετοια εποχη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες