Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Φέτος έδωσαν φίλοι μου. Ναι καλύτερα να λένε εξαρχής ότι θα τους απορροφήσουν όλους, ώστε να μην αγχώνονται οι επιλαχόντες. Τρίμηνη εκπαίδευση λφ είχε γίνει σε σειρά πριν το 1990. Να ξέρετε ότι τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και ας υπάρχει ο Νόμος 4256/2014. Αυτό το αποφασίζει ο υπουργός και μόνο.Μην ξεχνάτε, τα παιδιά τους έμειναν εκτός. Λέτε να τα αφήσουν έτσι, και να μην βγάλουν νέα προκήρυξη; Σωστή πληροφορία λαμβάνουμε από άτομα που είναι στο υπουργείο και στο σωστό πόστο.
*ότι είναι να γίνει θα γίνει
*ότι είναι να γίνει θα γίνει
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Υπάρχει και ο πίνακας μη καλουμένων, μπορούν να καλέσουν από εκεί κι άλλα άτομα για ΠΚΕ για νέα σειρά! Δεν είναι ανάγκη καινούργια προκυρηξη
-
- Υπολοχαγός
Στους ειδικούς φρουρούς μετά την κατάταξη και νομίζω μετά την αποφοίτησή τους από την σχολή κάλεσαν από τον πίνακα κι άλλα άτομα για κάλυψη κενών στην β κατηγορία
-
- Υπολοχαγός
Όσον αφορά αυτό που λες αν βγεί νέα προκυρηξη, το πολυνομοσχέδιο που είχε περάσει πράγματι προβλέπει νέα προκυρηξη αν υπάρχουν κενά.Αλλά από την στιγμή που δεν είχαν καλά μόρια τα παιδιά των βουλευτών πως θα μπουν πάλι; Ειδικά τώρα που εκτοξεύτηκε η ανεργία, μόνο με μοριοδοτηση θα είναι ο διαγωνισμός, ότι κριτήρια και να βάλουν πάλι δεν μπαίνουν.
Τα παιδιά των βουλευτών γίνονται γιατροί, καθηγητές, δικαστές και διορίζονται αντιστοίχως, ή πολύ απλά βουλευτές κι αυτοί. Γιατί να θέλουν να γίνουν καραβανάδες;
Δεν υπάρχει λόγος να βγάλουν νέα προκήρυξη στα κοντά ενώ έχουν τους επιλαχόντες από αυτή. Μονος λόγος είναι αυτός που αναφέρει ο coastVegeta1993 έγραψε:Όσον αφορά αυτό που λες αν βγεί νέα προκυρηξη, το πολυνομοσχέδιο που είχε περάσει πράγματι προβλέπει νέα προκυρηξη αν υπάρχουν κενά.Αλλά από την στιγμή που δεν είχαν καλά μόρια τα παιδιά των βουλευτών πως θα μπουν πάλι; Ειδικά τώρα που εκτοξεύτηκε η ανεργία, μόνο με μοριοδοτηση θα είναι ο διαγωνισμός, ότι κριτήρια και να βάλουν πάλι δεν μπαίνουν.
-
- Υπολοχαγός
johny2 ο γιος του μπαλντακου εγινε λιμενικός.
-
- Υπολοχαγός
Ptg ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει; Τα παιδιά των πολιτικών;
-
- Υπολοχαγός
Όπως προανέφερα από την στιγμή που δεν είχαν μόρια και ήταν στον πίνακα μη καλουμένων τα παιδιά πολιτικών που λένε, έστω ότι ξαναβγαίνει προκυρηξη πως θα μπουν πάλι χωρίς μόρια;
Όχι μόνο των πολιτικών αλλά γενικά δικών τους. Τέλος πάντων εμένα ούτως ή άλλως δε με συμφέρει αυτό επειδή είμαι στους πρώτους επιλαχόντες.Vegeta1993 έγραψε:Ptg ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει; Τα παιδιά των πολιτικών;
Οι πρώτοι επιλαχόντες λες να μπούνε; η θα υπάρξουν ανατροπές;
Είναι απλό παιδιά. Στην επόμενη θα βάλουν κριτήρια στα μέτρα τους και νόμιμα, όπως με τη προκήρυξη 2011 (ειδικότητες στρατού πεζικού). Συνήθως οι πρώτοι επιλαχόντες μπαίνουν. Στις ειδικές δυνάμεις (63 άτομα + 18 από πίνακα επιλαχόντων), όλοι τους επιτυχόντες. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να παιχτεί με τους πολύτεκνους, τρίτεκνους, γιατί οι περισσότεροι έχουν καταλάβει θέση επιτυχόντα μαζί με το ευεργέτημα.
Δηλαδη τι κριτηρια θα βαλουν στην επομενη για να ειναι μεσα τα "βυσματα"; Θα μοριοδοτει στρατο, ταχυπλοο, ξενες γλωσσες και;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 143
Η κάθε άποψη σεβαστή, μη τρελαίνεστε. Θεωρώ πως οι 8 τελευταίοι σε κάθε κατηγορία κινδυνεύουν σε περίπτωση έγκρισης των ενστάσεων.
Άντε να δούμε τι θα γίνει με εμάς, κοντά αλλά ταυτόχρονα μακριαPtg έγραψε:Όχι μόνο των πολιτικών αλλά γενικά δικών τους. Τέλος πάντων εμένα ούτως ή άλλως δε με συμφέρει αυτό επειδή είμαι στους πρώτους επιλαχόντες.Vegeta1993 έγραψε:Ptg ποιος είναι ο λόγος που αναφέρει; Τα παιδιά των πολιτικών;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες