Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Μην ξεχνάς όμως πως ένστολοι δεν είναι μόνο στρατιωτικοι, αεροπόροι, η κάποιος στο ναυτικό. Υπάρχουν κ οι αστυνομικοι
(είναι λίγο πιο περίπλοκα εκεί τα θέματα της μετάθεσης αλλά δεν έχουν τις μεταθέσεις που έχουν στον στρατό αν πχ υπηρετεί ο αστυνομικός Αθηνα, όπως κ εξαιρέσεις που κ γω ξέρω προσωπικά για συνηπηρετηση πχ αεροπόρος με στρατιωτικό, βέβαια όλα αυτά για ανθρώπους που έχουν ήδη σχέση, γτ δεν είναι να μπει κάποιος κ να σκέφτεται απλά πως θα πάρει ενστολο για λιγότερες μεταθέσεις)
Αλλά ας μην τα αναλύσουμε γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα εδω✌️
(είναι λίγο πιο περίπλοκα εκεί τα θέματα της μετάθεσης αλλά δεν έχουν τις μεταθέσεις που έχουν στον στρατό αν πχ υπηρετεί ο αστυνομικός Αθηνα, όπως κ εξαιρέσεις που κ γω ξέρω προσωπικά για συνηπηρετηση πχ αεροπόρος με στρατιωτικό, βέβαια όλα αυτά για ανθρώπους που έχουν ήδη σχέση, γτ δεν είναι να μπει κάποιος κ να σκέφτεται απλά πως θα πάρει ενστολο για λιγότερες μεταθέσεις)
Αλλά ας μην τα αναλύσουμε γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα εδω✌️
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Νομίζω τους. Συμφέρει για ΕΠΟΠ. Περισσότερα έξοδα το να βγαζεις καθε 3 χρόνια ας πουμε προκηρύξεις για οβα και σίγουρα έτσι δεν υπάρχει ουσιαστική αναβάθμιση στα ηλικιακά όρια. Επίσης, εκτός απο τις ηλικίες, ουτε το προσωπικό αναβαθμίζεται αν σε κάθε προκήρυξη οβα μπαίνει αλλος καινούριος, αρα παλι απο την αρχή. Δεν ξέρω περίεργο το θέμα.
Άντε ας αποφασίσουν κάποια στιγμή τι θα κάνουν γτ μας έχουν κουρασει!
- Mpell13
- Posts in topic: 17
Μα γι'αυτό στην ουσία είπανε πως θα αυξηθούν οι εισακτεοι των πρωαγωγικων σχολών.George_Trls έγραψε: Νομίζω τους. Συμφέρει για ΕΠΟΠ. Περισσότερα έξοδα το να βγαζεις καθε 3 χρόνια ας πουμε προκηρύξεις για οβα και σίγουρα έτσι δεν υπάρχει ουσιαστική αναβάθμιση στα ηλικιακά όρια. Επίσης, εκτός απο τις ηλικίες, ουτε το προσωπικό αναβαθμίζεται αν σε κάθε προκήρυξη οβα μπαίνει αλλος καινούριος, αρα παλι απο την αρχή. Δεν ξέρω περίεργο το θέμα.
«Είς Οίωνὸ ς Άριστος Αμύνεσθαι περὶ πάτρης.»
Ο άλλος (Παναγιωτόπουλος) λέει ότι όσοι μπούνε τώρα θα πάνε στον Έβρο.
Λες και οι προηγούμενοι διασκορπίστηκαν στις μεγάλες πρωτεύουσες των Νομών.
ΥΓ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει κόσμο (ΕΠΟΠ) μέσα στο '21 το ΓΕΑ. Το ίδιο το ΓΕΑ βέβαια ασκεί πιέσεις για το αντίθετο. Για να δούμε.
ΥΓ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρει κόσμο (ΕΠΟΠ) μέσα στο '21 το ΓΕΑ. Το ίδιο το ΓΕΑ βέβαια ασκεί πιέσεις για το αντίθετο. Για να δούμε.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αρα εστω οτι δεν παίρνει το ΓΕΑ, ίσως συμφέρει εμας που θέλουμε να μπούμε ξηρά γτ θα μοιραστούν στα 2 (π. Ν. Και ς. Ξ.). Εκτός κι αν μειώσουν τα άτομα και εν τέλει δεν ειναι 1500 ας πούμε.D.Y.K έγραψε:Ο άλλος (Παναγιωτόπουλος) λέει ότι όσοι μπούνε τώρα θα πάνε στον Έβρο.
Υποθετικα παντα.1500 ΣΞ για ΠΝ άραγε ποσους;Χρήζει άμεσης ανάγκης κάλυψης κενών.
- Mpell13
Θα είναι σίγουρα η πιο δύσκολη προκήρυξη (αν βγει). Για να δούμε πως θα εξελιχθεί.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Να ξέρεις μόνο που αναφέρει οτι οι περισσότεροι θα πάνε Έβρο λόγω των συνθηκών κυρίως, θα λιγοστεψουν λίγο τα άτομα, θα το ξανα σκεφτούν κάποιοι. Καλύτερα για μας.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Ρε παιδια ασχετα με το τι ειπε ο υποργος ετσι και αλλιως τα πρωτα χρονια οι εποπ δεν τα βγαζουν παραμεθοριο;Ο υπουργος ειπε οτι οι περισσοτεροι θα πανε στον Εβρο αλλα εχει σημασια και σε ποιους το ειπε. Σε Εβριτες που ηταν εκει για να εκφρασουν τα παραπονα τους για το ενδεχομενο να κλεισει/αποδυναμωθει η 7η Ταξιαρχια. Δεν αποκλειεται να το ειπε και για να τους καθυσηχασει δηλαδη, πολιτικος ειναι εξαλλου.
Αν και προσωπικα προτιμω χιλιες Εβρο παρα Λεσβο και Χιο πχ.
Αν και προσωπικα προτιμω χιλιες Εβρο παρα Λεσβο και Χιο πχ.
- Mpell13
Η ανεργία είναι τεράστια και οι θέσεις λίγες...
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
Ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν τους ήδη υπηρετούντες ΟΒΑ, θα τους κάνει ΕΠΟΠ κατευθείαν. Γιατί αν είναι έτσι, οι θέσεις θα είναι πολύ λιγότερες.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Γιατί ποιός έχει καταλάβει; Το μόνο σίγουρο Είναι οτι στα 15.000 άτομα που είχε πει για στρατό, δεν είναι μόνο ΕΠΟΠ. Είναι όλοι μαζί.greenalexyo έγραψε:Ακόμα δεν έχω καταλάβει εάν τους ήδη υπηρετούντες ΟΒΑ, θα τους κάνει ΕΠΟΠ κατευθείαν. Γιατί αν είναι έτσι, οι θέσεις θα είναι πολύ λιγότερες.
- Mpell13
Ούτε οι ΟΒΑ είναι σίγουροι απλά θα πάρουν 100μορια εν ολίγοις έχουν ένα μισθό αυτή στην στιγμή αλλά το μέλλον τους είναι αβέβαιο για το τι μέλλει γενέσθαι στο στράτευμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες