Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλημερααα... ! να ρωτησω κατι. εγω που εχω μονο απολυτηριο λυκειου... διπλωμα οδηγησης αλλα πολυ καλη σωματικη κατασταση... , δηλαδη τα αθληματα δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα περασω... ποσα μορια εχω... ; τιποτα... ;
Καλημερα θα ηθελα να σας ρωτησω εχω
12.2 ενιαιο λυκειο
δοκιμος μηχανικου
διπλωμα αυτοκηνιτου
διπλωμα μηχανης απεριοριστο
διπλωμα φορτηγου. Πωςτα βλεπετε; Ευχαριστω
12.2 ενιαιο λυκειο
δοκιμος μηχανικου
διπλωμα αυτοκηνιτου
διπλωμα μηχανης απεριοριστο
διπλωμα φορτηγου. Πωςτα βλεπετε; Ευχαριστω
Να προσθεσω επισησ πωσ αυτα που λεει για να υπηρετησαμε αξιωματικοι στο στρατο και και και... πωσ... ; ακομα, δεν μετραει και το πτυχιο πανεπιστημιου ουτε οτιδηποτε εχουμε τετοιο... δεν τουσ νοιαζει. ειμαι κοπελα και για αυτο θα ηθελα αν ξερει καποιοσ να μου πει με τα κριτηρια των γυναικων τι παιζει... ευχαριστω πολυ.
Καλημερα παιδια.
διας νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα μορια.
φιλε σιμο συγκεντρωνεις περι τα 1700 μορια και οι θεσεις ειναι λιγοστες.
διας νομιζω οτι ειναι πολυ λιγα μορια.
φιλε σιμο συγκεντρωνεις περι τα 1700 μορια και οι θεσεις ειναι λιγοστες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Χαχαχαχαχαχαχαχα εεεε ενταξει ρε συ δεν ξερει ο ανθρωπος γ'αυτο ρωταει!
επειδη δεν ξερεις σε ποιον απευθυνεσαι...
επειδη το νεος αφορα το φορυμ
κ επειδη τελος δεν ξερεις τι βιογραφικο εχει ο καθενας κ τι μορια ειδικα για τετοιες προκηρυξεις... Χαλαρωσε...
η ερωτηση ηταν συγκεκριμενη κ αφορουσε συγκεκριμενο σημειο της προκηρυξης
γιατι προσωπικα εχω δουλεψει πολυ πριν τιν θητεια μου στο ε. Σ κατα τη διαρκεια των σπουδων ως σεκιουριτυ κ τοτε δεν υπηρχε ιεκ αναλογο... Το πιασες λοχια;
Φιλε νικο νομιζω οτι κανεις λαθος ΡωτησΑ αλλον και μου ειπε οτι εχω 2220
Φιλε κωστα δεν θα σου πω ψεμματα... Οχι το πηρα με το σπαθι μου. Πλακα κανεις ξερεις δεν ξερεις αν δεν λαδωσεις δεν περνας...
Τα κριτηρια οσον αφορα τις γυναικες ειναι τρομακτικα σκληρα. Το γεγονος οτι αυξηθηκαν τα μορια επιπλεον στις Ειδικες Δυναμεις αλλα και στο διπλωμα μοτοσυκλετας μας δειχνει απλουστατα οτι προβαινουν σε μια κινηση αποκλεισμου αρκετων γυναικων και προσθεση επιπλεον ανδρων... Κ εδω που τα λεμε δεν ειναι αδικο αυτο... Διοτι ειναι μια δουλεια που σαφως ενας ανδρας μπορει να την κανει καλυτερα. Σε ολους τους τομεις σαν ε. Φ ενας ανδρας εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο μια γυναικα για να κριθει περισσοτερο καταλληλος βαριεμαι να τα αναφερω ενα προς ενα. Μπορει να νομιζεις οτι σου αρεσει αλλα οταν μπεις τα πραγματα δεν ειναι ροδινα. Ειναι αρκετα δυσκολα.
Ποσο πηγε το μαλλι?vag μαλλον θα τα χωσω κι εγω να παει να τελειωνει το ζητημα παρολο που οδηγω αψογα φορτηγο. Τι να κανω απτη στιγμη που απο μερα σε μερα βγαινει η προκηρυξη κ το διπλωμα φορτηγου το χρειαζομαι... Να σε ρωτησω κατι μου πε ο εκπαιδευτης οτι η επανεξεταση φορτηγου αν κοπεις ειναι 250 ευρω! Απιστευτη ταριφα πεφτει. Ισχυει αυτο;
Καταλαβαινω απολυτα... Μπορει να μη ξεχωριζεται το ποσοστο γυναικων-ανδρων αλλα μονο με τα κριτηρια Ειναι πολυ εμφανη. Ευχαριστω πολυ.
Φιλε το πηρα την προηγουμενη τριτη! Περασα τα σηματα 7:45 και 3:00 εδωσα οδηγηση! Τεταρτη πρωι πηρα βεβαιωση! Τα σηματα ευκολα ειναι, μονο τα βαρη να προσεξεις παρα πολυ! Μου πηγε 680 συνολο. Για τα 80 οποιος καταλαβε-καταλαβε! Αξιζει ομως. Πατησα τα 2610 στην β κατηγορια και τολμω να πω οτι αισ8ανομαι λιγο ανετος αλλα δυστιχος ποτε δεν ξερεις κ παντα υπαρχει λιγο φοβος! Μακαρι να το παρεις κ εσυ με την πρωτη κ να σε βοηθησει!
Καλησπερα σε ολους, εχω 2030 μορια, μπορω να ελπισω η΄ ειναι πολυ λιγα; Ευχαριστω
700 πληρωσα φιλε. Καλο ειναι να τα δωσεις και να τελειωνεις. Οσο για την επανεξεταση δεν ξερω να σου απαντησω. Καλη επιτυχια αν δωσεις...
Δημητρη + vag στην τιμη που αναφερατε ειναι μεσα ι μιζα και τα παραβολα; Τα σηματα τα περασα μεθαυριο δινω την πρακτικη μου εξεταση. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Εγω εδωσα 650 για παραβολα κ μαθηματα αλλα δν ειναι μεσα κ λεφτα για μιζα. Αρα κ πολλα μου πειρε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες