Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Το απολυτηριο λυκειου και να εισαι εως 32 χρονωνthemkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Μετράνε καθόλου οι ειδικές δυνάμεις τα αγγλικά, το πανεπιστήμιο ;Με καλό απολυτήριο και proficiency θεωρείς αδερφέ ότι έχω πιθανότητες;(Και με εντοπιότητα)
Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Εγώ β επικουρία και είμαι κοπέλα. Αλλη κοπέλα εδώ μέσα;
Και θα μπορείς να δηλώσεις μόνο για εξωτερικός φρουρός;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Walas έγραψε:Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Πάντως περίμενα παραπάνω θέσεις για εξωτερικούς,110 είναι εκεί θα φανούν τα ΙΕΚ. Αλλα για μέσα σίγουρα θα μπούνε κ από β επικουρία.
Kostas_91 έγραψε:Εγώ β επικουρία και είμαι κοπέλα. Αλλη κοπέλα εδώ μέσα;
Εσενα 1η και καλυτερη θα σε παρουν. Κωστα κωνσταντινα ο, τι εισαι. Εσενα περιμενουν απ οτι μ ειπαν.
Καλησπέρα παιδιά. Μπορώ να κάνω αίτηση για παραπάνω από μια θέση; . Και η εντοπιότητα πως πιανετε; Πόσο χρόνια πρέπει να κατοικεις; Και ισχύει για όλη την περιφερειακή ενότητα η μόνο της περιοχής που είναι οι φυλακές; ... Ευχαριστω πολύ.
geomp έγραψε:Walas έγραψε:Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Πάντως περίμενα παραπάνω θέσεις για εξωτερικούς,110 είναι εκεί θα φανούν τα ΙΕΚ. Αλλα για μέσα σίγουρα θα μπούνε κ από β επικουρία.
Καλά εάν ισχύουν αυτά που λένε ότι είναι το πολύ 60-70 άτομα από ΙΕΚ σίγουρα θα καλυφθούν και μετά θα πάρουν από επικουρία
-
- Αντισυνταγματάρχης
PetG έγραψε:geomp έγραψε:Walas έγραψε:Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Καλά εάν ισχύουν αυτά που λένε ότι είναι το πολύ 60-70 άτομα από ΙΕΚ σίγουρα θα καλυφθούν και μετά θα πάρουν από επικουρία
60-70 προσωπικά μου φαίνεται χαμηλό νούμερο για στελέχη, πιστεύω 100+άνετα θα είναι τώρα, καλά κ 60 να ναι δε με χαλαγε εγώ εξάλλου Α είμαι
geomp έγραψε:PetG έγραψε:geomp έγραψε:Walas έγραψε:Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
60-70 προσωπικά μου φαίνεται χαμηλό νούμερο για στελέχη, πιστεύω 100+άνετα θα είναι τώρα, καλά κ 60 να ναι δε με χαλαγε εγώ εξάλλου Α είμαι
Θα δηλώσεις μέσα-εξω;
Το θέμα δεν είναι πόσα είναι τα πιστοποιημένα ΙΕΚ. Το θέμα είναι πόσοι είναι έως 32, που και τι θα δηλώσουν. Μετά πάμε στα υπόλοιπα. Καλησπέρα κύριοι.
D.Y.K έγραψε:Το θέμα δεν είναι πόσα είναι τα πιστοποιημένα ΙΕΚ. Το θέμα είναι πόσοι είναι έως 32, που και τι θα δηλώσουν. Μετά πάμε στα υπόλοιπα. Καλησπέρα κύριοι.
Κοίτα... Εγώ είμαι 31 αλλά θα δηλώσω όλες τις περιοχές μέσα-εξω Έτσι ώστε άμα αποκλειστω από κάποια πόλη να πάω για την Επομενη ώσπου να βρεθεί κενή θέση... Δεν με απασχολεί το που θα πάω αν και έχω μια προτίμηση για Εξ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
PetG έγραψε:geomp έγραψε:PetG έγραψε:geomp έγραψε:Walas έγραψε:Άν περιμένεις λίγο θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η προκηρηξη και θα γράφει ακριβώς τι ζητάει.themkarl έγραψε:Για να καταλάβω, αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει. Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα σε αυτή την προκήρυξη για να κάνει κάποιος αίτηση;
Θα δηλώσεις μέσα-εξω;
Πρώτα δηλώσω όλες τις θέσεις για εξωτερικός και μετά τις μέσα, αλλά εγώ για έξω θα πάω αν με πάρουν, μέσα θα δείξει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες