Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΛΟΚ_sniper
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΛΟΚ_sniper »

Αν η ΣΜΥ ανέβει πάνω από χίλια μόρια με βάση τις φετινές επιδώσεις της τεχνολογικής κατεύθηνσης κατά την γνώμη μου θα είναι θαύμα. Δίνω 2η χρονιά και ελπίζω πως με 10500 και ειδική κατηγορία τρίτεκνων θα μπώ και θα κάνω το ονειρό μου πραγματικότητα. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
σπυρος

Δημοσίευση από σπυρος »

Παιδια τ σκεπτικο οτι οι σχολες αν ανεβουν 3000 μορια 8 μεινει αδεια η σχολη εμενα προσωπικα δν μ καλυπτει... Απο οτι βλεπω η σχολη εχει αρκετα μεγαλη ζητηση κ επισης εχω παρατηρησει πως πολλα παιδια Που δινουν σε σχολες οπως ΣΣΕ ΣΜΥΝ ισως κ ΣΤΥΑ εχουν τη ΣΜΥ ως μια εναλλακτκη λυση... Προσωπικη εκτιμηση η σχολη 8 παιξει απο 12 500-13 000. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Με την ζητηση που υπαρχει η σχολη δεν μενει αδεια... Οσους θελει να παρει θα τους παρει αλλα με σειρα προτερεοτητας. Ετσι θα διαμορφωθουν οι βασεις.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Η ζητηση ειναι μεγαλη για το χρημα... Αλλα στην συγκεκριμενη σχολη τα πραγματα ειναι δυσκολα. Επρεπε να δινεται μεγαλη βαση στα αθληματα. Δυστυχως ομως κατι τετοιο δεν γινεται. Εγω με 11000 πιστευω οτι ειμαι εκτος. Καλη μας τυχη παντως αδερφια!

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από lefterisg »

Ίσως να μην μπορέσεις να τη πιάσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Φέτος μπορεί να ήταν μεγάλη η ζήτηση, ωστόσο κόπηκαν και πάρα πολλά άτομα στις ΠΚΕ και πολλά άλλα δεν εμφανίστηκαν καθόλου λόγω χαμηλής βαθμολογίας. Για παράδειγμα στη ΣΜΥΝ που έδεινα εγώ απο τα 900+ άτομα που είχαν δηλώσει αρχικά στο τέλος μείναμε μονο 300+ και φαντάσου πόσοι από αυτούς δεν βγάλανε και τη βαθμολογία. Επίσησης μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις όταν ελπίζεις να μην ανέβουν πολύ, παρά στο να πέσουν... Καλή επιτυχία!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δημοσίευση από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ »

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΜΥ;Εικόνα ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ... ΕικόναΕικόναΕικόνα
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Από πόσα άτομα δηλώθηκε τελικός η ΣΜΥ στα μηχανογραφικά δεν μπορούμαι να ξέρουμε αυτή τη στιγμή...
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

exv bgalei 6.500. υπαρχει περιπτωση να μπω στ ΣΜΥ κ ως επιλαχων;Εικόνα
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καταρχήν πλέον επιλαχών δεν υπάρχουν στις στρατιωτικές σχολές, μόνο στην αστυνομία. Με 6500 μόρια το βλέπω ακατόρθωτο...
nikos_1992
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikos_1992 »

Παντως παιδια εγω που ρωτησα δυο φιλους μου που εδιναν πκε στην σμυ ρωτουσαν τα αλλα παιδια ποσα μορια εχουν και ολοι ειχαν απο 9 εως 10...

niwnia

Δημοσίευση από niwnia »

Παιδια να ξερετε ολοι τηα περασουν σμυ πανς απο 9000 μορια
N,IWNIA

Δημοσίευση από N,IWNIA »

Λοιπον το οτι δηλωσαν πολυ ΣΜΥ δεν σημαινει κατι... εγω παντως οταν πηγα στις πκε ειδα να μενουν οι κουτες με τις καρτελες υποψηφιων ανεπαφες πολλοι ουτε που πηγαν να δωσουν πκε και ηταν υπερβολικα πολλοι! μν αγχωνεστε!
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

nikos_1992 αυτοι ειναι οσοι εχουν βαλει πρωτη επιλογη τη σμυ... Εγω και παρα πολοι αλλοι εχουμε βαλεει αλλη στρατιωτικη πρωτη πχ ευελπιδων. Και δεν εχουμε ουτε 9000 ουτε 16500. Ειμαστε καπου ενδιαμεσα. Υπολογισε και ολα αυτα τα ατομα που θα πανε επιδη δεν εποιασαν την πρωτη επιλογη
dimitris n.iwnia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από dimitris n.iwnia »

Ναι αλλα οχι οτι θα ανεβει και 3000 μοριαποθ λενε αλλοι

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από dimitris mak »

Με 9000 και 6000 μορια δεν πας πουθενα... Για να εισαι σιγουρα μεσα επρεπε να ειχατε γραψει το λιγοτερο ενα 13...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης