Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Anonymous »

Ακροδεξιο η εθνικοσοσσιαλιστικο εννωεις
Anonymous

Χρυσή Αυγή

Δυστηχως ειμαι της αποψης οτι τα λαμογια ειναι τοσο χωμενα που και ακροδεξιοι να ανεβουνε στην εξουσια, παλι σε λαμογια θα πεσουμε...
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Snakeshit »

Και αυτά τα κολόπαιδα οι μαθητές Που Η μόνη τους ένοια ήταν πως θα χάσουν μάθημα και τάχα μου έκαναν πορείες κατά της βίας γιατί το βουλώσανε; Μ@@@@@@μενα!
dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

yersinia pestis έγραψε:Ακροδεξιο η εθνικοσοσσιαλιστικο εννωεις
καλητερα να το πουμε ακροδεξιο... Γιατι αν το μεταφρασουμε το αλλο στα αγγλικα βγενει ναζιΕικόνα
Anonymous

Χρυσή Αυγή

πηγαινε ιδιωτικο αυτο το νοημα βγαζω εγω απο τα σχολεια που δεν γινεται μαθημα αυτος που χανει μαθημα ειναι οχαμενος η ιδιωτικη εκπαιδευση ο πραγματικος κερδισμενος. Αν το παιδι σου θελει να μαθει 5 πραματα και να ειναι ασφαλες γονεα πληρωσε

εχει σχεση με εθνικοσοσσιαλισμο η χ. Α.

Anonymous

Χρυσή Αυγή

ξερω τη σημαινει ο εθνικοσοσσιαλισμος και μια και μεγαλωσες στην γερμανια ελεγα μηπως ελεγες αυτο

dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

yersinia pestis έγραψε: πηγαινε ιδιωτικο αυτο το νοημα βγαζω εγω απο τα σχολεια που δεν γινεται μαθημα αυτος που χανει μαθημα ειναι οχαμενος η ιδιωτικη εκπαιδευση ο πραγματικος κερδισμενος. Αν το παιδι σου θελει να μαθει 5 πραματα και να ειναι ασφαλες γονεα πληρωσε

εχει σχεση με εθνικοσοσσιαλισμο η χ. Α. ;

πολυ σωστα... αλλα καλητερα δεν ειναι να στα μαθενη το κρατος... Θα μου πεις ποιο κρατος... Δηλαδη στην γερμανια πως μπορουνε και τα ελεχουνε σχεδον ολα... Δεν λεω δεν ειναι τελειη αλλα στο εκπεδευτικο Ειναι απιαστοι
Anonymous

Χρυσή Αυγή

ερωτηση. Στην γερμανια υπαρχουν φροντηστηρια και ιδιαιτερα οπως την ελλαδα;

dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

Εγω ειμαι της απωψης... Ας μην ειμασταν στην ε. Ε... Και ας γινωντουσαν ολα αυτα που εγιναν... !
dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

yersinia pestis έγραψε: ερωτηση. Στην γερμανια υπαρχουν φροντηστηρια και ιδιαιτερα οπως την ελλαδα;

οχι φροντιστιρια δεν υπαρχουν... Αλλα αγγλικα η γαλικα κανεις Μεσα στο σχολειο ειναι μερικες ωρες την εβδομαδα... (να ξερετε δεν εχω την νοτροπια του ευρωπαιου η του γερμανου... Μεχρι τα 11 ειμουν εκει και πιγενω ακομη)
Anonymous

Χρυσή Αυγή

εδω ειναι μεγαλη μπιζνα [και μια απο της μεγαλυτερες φοροδιαφυγες] αν δεν πας φροντηστηριο δεν μπαινεις πουθενα. Ξεκιναει απο τον καθηγητη που δεν κανει επιτηδες σωστα το μαθημα για να τα παρει απο το ιδιαιτερο και παει λεγοντας

dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

yersinia pestis έγραψε: εδω ειναι μεγαλη μπιζνα [και μια απο της μεγαλυτερες φοροδιαφυγες] αν δεν πας φροντηστηριο δεν μπαινεις πουθενα. Ξεκιναει απο τον καθηγητη που δεν κανει επιτηδες σωστα το μαθημα για να τα παρει απο το ιδιαιτερο και παει λεγοντας

γυμνασιο και λυκιο εδω ειμαι... Δυστιχως τα ειδα ολα αυτα
Helistas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Helistas »

@ GenerX Δε μου λες ρε φιλαρακι, να σε ρωτησω κατι. Στο εξωτερικο οταν πηγαν οι Ελληνες ειχε γινει τοσος πανικος για ληστειες, φονους βιασμους και γενικοτερα, ακουσες ποτε να φωναζουν ολοκληρες χωρες < < Ααα, οι Ελληνες οι εγκληματιες και οι φονιαδες> > Ακουσες ποτε στην Ελλαδα να υπαρχει ποτε προβλημα με οποιαδηποτε αλλη καταγωγη ξενων πλην των Αλβανων; Τοσα χρονια ειχαμε Πολωνους, Ινδους, Πακιστανους, Φιλιπινεζους, Μπαγκλαντεσιανους και ενα καρο ξενους ακομα. Ακουσες ποτε τιποτα για ολους αυτους; Και μην μου πεις την καραμελα οτι αυτοι ακουστηκαν γιατι ηταν ποιο πολλοι, γιατι ειναι μουφα ως δικαιολογια. Εχεις δει εσυ αλλον ξενο με το που ερχεται στην Ελλαδα αφου ψωμολυσαει, μετα απο 1 το πολυ 2 χρονια να εχει αγορασει μαγαζι, σπιτι, αυτοκινητο, κινητο τελευταιας τεχνολογιας, ρουχα τηλεωρασεις και μου λες οτι τα βγαζει με τον ιδρωτα του και με σκληρη οικονομια; Δουλευομαστε τελειως δηλαδη; Ελεος ποια. Δεν τρωμε τοσο κουτοχωρτο ποια. Ας ειναι καλα ο Αλβανικος μπαφος και ο UCK/MAFIA... Και ελα εσυ πες μου οτι θες να τους δικαιολογησεις. Δεν τα λεω εγω, αυτοι που τους εκαναν μαγκες στα Βαλκανια τα λενε, οι φιλοι τους οι Αμερικλανοι τα λενε στα επισημα sites για την τρομοκρατια (Ναι, ο UCK για τους Αμερικλανους ειναι τρομοκρατικη ομαδα εδω και χρονια) Οσο για την Χρυση Αυγη, δεν θα μπορουσα να ειμαι οπαδος μιας ιδεολογιας που κατεσφαξε την Χωρα μου το '40 - '44 και να λεω οτι αγαπαω την Πατριδα μου, θα ηταν τουλαχιστον γελοιο.

dodo_21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dodo_21 »

Helistas έγραψε:@ GenerX Δε μου λες ρε φιλαρακι, να σε ρωτησω κατι. Στο εξωτερικο οταν πηγαν οι Ελληνες ειχε γινει τοσος πανικος για ληστειες, φονους βιασμους και γενικοτερα, ακουσες ποτε να φωναζουν ολοκληρες χωρες < < Ααα, οι Ελληνες οι εγκληματιες και οι φονιαδες> > Ακουσες ποτε στην Ελλαδα να υπαρχει ποτε προβλημα με οποιαδηποτε αλλη καταγωγη ξενων πλην των Αλβανων; Τοσα χρονια ειχαμε Πολωνους, Ινδους, Πακιστανους, Φιλιπινεζους, Μπαγκλαντεσιανους και ενα καρο ξενους ακομα. Ακουσες ποτε τιποτα για ολους αυτους; Και μην μου πεις την καραμελα οτι αυτοι ακουστηκαν γιατι ηταν ποιο πολλοι, γιατι ειναι μουφα ως δικαιολογια. Εχεις δει εσυ αλλον ξενο με το που ερχεται στην Ελλαδα αφου ψωμολυσαει, μετα απο 1 το πολυ 2 χρονια να εχει αγορασει μαγαζι, σπιτι, αυτοκινητο, κινητο τελευταιας τεχνολογιας, ρουχα τηλεωρασεις και μου λες οτι τα βγαζει με τον ιδρωτα του και με σκληρη οικονομια; Δουλευομαστε τελειως δηλαδη; Ελεος ποια. Δεν τρωμε τοσο κουτοχωρτο ποια. Ας ειναι καλα ο Αλβανικος μπαφος και ο UCK/MAFIA... Και ελα εσυ πες μου οτι θες να τους δικαιολογησεις. Δεν τα λεω εγω, αυτοι που τους εκαναν μαγκες στα Βαλκανια τα λενε, οι φιλοι τους οι Αμερικλανοι τα λενε στα επισημα sites για την τρομοκρατια (Ναι, ο UCK για τους Αμερικλανους ειναι τρομοκρατικη ομαδα εδω και χρονια)
φιλε μου μαλλων με καταλαβες λαθως... Πρωσοπικα τους κατακρινω και τους κινηγαω... Μενω σε ενα χωριο που ειναι γεματο αλβανους... Το αλλο που μου τιν εσπασε Ειναι οτι βλεπεις στην γερμανια κατι τουρκαλαδες που τους βοηθαει το κρατος... Δηλαδη νικια νερα ρευματα ολα πληρομενα και 400 ευρω απο πανο καθε μηνα για να τρωνε... και με κηκλωφορουνε με κατι μ5 μ6 αμαξια που κοστιζουνε 100.000 χιλιαρικα και βαλε... Δηλαδη αυτοι με των ιδροτα τους τα βγαλανε... Φυσικα και οχι... !
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Helistas πολυ σωστο αυτο που λες(περι μαυρου χρηματος)! Εδω στον πειραια ολα τα προπο ειναι γεματα αλβανους οι οποιοι καθονται ολοι την ημερα και ξοδευουν 400-500 ευρω! Δε νομιζω να ειναι απο την οικοδομη! Απλα τα τυχερα παιχνιδια-τζογος ειναι ενας τροπος για "ξεπλυμα" μαυρου Χρηματος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης