Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Μακαρι ολοι οσοι θελουν να καταταγουν να εχουν τη δικη σου θεληση και ορεξη και της μικρης τζοβανας. Μονο με δουλεια θα γινετε αποδεκτοι και ισοτιμοι με τα μονιμα στελεχη. Α, και που ειστε παιδια, μπειτε και κανενας στην αεροπορια, μπορει να με εχετε και εκπαιδευτη [; ) illy τι λες;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Μακάρι Φόντη μου
Πραγματικά τιμή μου θα είναι... Όμως στην ειδικότητα σου γυναίκες παίρνουν;
Σε σένα χίλια μπράβο που κατάφερες να κερδίσεις το σεβασμό των "ανωτέρων" σου και να γίνεις αποδεκτός! Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκες να τα παρατήσεις; αν ναι, τελικά τί ήταν αυτό που σε έκανε να παραμείνεις;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
Η βασικη εκπαιδευση των εποπ της πα γινεται σε ενα κεντρο εκπιαιδευσης την 124 πβε στην τριπολη. Ειναι κοινη για ολες τις ειδικοτητες. Οποτε ετσι και αλλιως μακαρι να ειμαι εκπαιδευτης σε καποιους απο εσας. Στο δευτερο ερωτημα σου τωρα. Οχι δε σκεφτηκα ποτε να τα παρατησω, οσο δυσκολα και αν ηταν στην αρχη γιατι ηξερα οτι οσο περναει ο καιρος τα πραγματα θα καλυτερευουν. Ευτηχησα και σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα να εκπαιδευτω σε ενα απο τα πιο εξελιγμενα οπλικα συστηματα και αυτο μου εδωσε κινητρο για περισσοτερη επιμονη και υπομονη. Τωρα μετα απο 7 χρονια μπορω να δηλωσω οτι αγαπαω τη δουλεια μου και την κανω με πραγματικη χαρα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων

Παιδια μηπως εχετε κανα νεο απο τους επιτυχοντες; ξερετε αν υπαρχουν παραιτησεις;
Καποιος που ξερει σχετικα με τους επιτυχοντες ας επικοινωνισει μαζι τους να μαθουμε τ γινετε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
kaliroi δεν ξερω πως εννοει η φιλη σου Την λεξη ζωαρα στις ΕΔ αλλα εγω που ειμαι εποπ 3 χρονια δεν την εχω δει καθολου. Μαλλον σαν γυναικα εποπ κατι παραπανω θα ξερει... Μαλλον ακομη δεν εχει συνηδειτοποιησει που βρισκετε και μαλλον το εχει δει χαβαλε... ναι ετσι κανεις ζωαρα! Αλλα οταν θα ερθει το ζορι και η πιεση τοτε θα δει τι παει να πει ζωη στον ελληνικο στρατο
Μπραβο εποπ δνεα... Εχεις δικιο, σιγα μην κανουν ζωαρα μεσα στο στρατο... Ειδικα οι εποπ...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
το ζωαρα το ειπα μεταφορικα βρε παιδια... Π. Χ οταην την πηρα τηλ το πρωι επιναν καφε στο κψμ... Μ ειπε οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λενε εξω... Τοσο τραγικα... ασε που πιστευω πως ειναι οπως το βλεπει καθενασ... Αν καποιος τρελενεται για τον στρατο τοτε τα καψωνια του φαινονται ψιλα γραμματα... Μεταφορικα παλι μη πεσετε πανω μ... Και αυτο που λετε για τις γυναικες στον στρατο ειναι λαθοσ... υπαρχουν πολλοι μ**νοδουλει εκει μεσα που μας κανους ετσι... μετα τα βλεπεται εσεις οι ανδρες και βγαζεται τις βρωμεσ... οχι οτι δεν υπαρχουν καποιες π...
αλλα τι να κανεισ; μπορει να κατσουν και σε κανεναν τουρκαλα...
... Αυτη η φιλη μ ειναι οδηγος ερπιστριοφορου... εγω δηλωσα χειριστης ελαφρου οπλισμου!!!

-
- Στρατιώτης
3 παιρετηθηκαν απο οδηγοι ερπ...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Παιδια μηπως ξερετε απο ποια ημερομινια θα αρχησουν να φωναζουν τους επιλαχων

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Καλημέρα. Παιδιά είμαι επιλαχούσα στην ειδικοτητά μου. Μάθατε τίποτα κανένα νέο; Αν δεν πάμε στην ειδικοτητά μας θα μας πάνε σε άλλη; Εσείς που είστε στην ειδικοτητά σας μάθατε τίποτα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Κι εγω ειμαι επιλαχων στην ειδικοτητα μου και εχω σειρα 15 αλλα δεν εχω μαθει τιποτα για αποχωρησεις. Σε αλλες ειδικοτητες σε παιρνουν μονο αν τελειωσουν και οι επιλαχωντες των ειδικοτητων αυτων.
-
- Στρατιώτης
Και εγω ειμαι επιλαχουσα... Με σειρα 119... Εσενα (με σειρα 15)σιγουρα θα σε παρουν αν εχεις και κανενα Δοντι πιο ευκολα... Δεν θελω να σε παρασειρο αλλα μαλλον... Το πιο σιγουρο... Σ ευχομαι καλη επιτυχια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες