Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Στους 9 μήνες η στρατιωτική θητεία Μείωση θητείας και προσλήψεις 4.000 ΕΠΟΠ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λουκάς Δημάκας (ΠΗΓΗ:TA NEA)
Ρε παιδια ποτε θα βγουν οι προκυρηξεις για ποπ; γωριζει καποιος να μου πει;
Γνωριζετε ποτε θα βγει η καινουρια προκυρηξη του στρατου για εποπ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Αν εννοεις αεροποριας, μεσα στο Μαιο θα βγει. Αν εννοεις για στρατο ξηρας, θα αργησει... Σε κανενα χρονο περιπου.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Παιδιά καλημερα απο ένα φίλο μόνιμα που έχω μου ειπε οτι το 2009 για στρατό ξηράς δεν παίζει τιποτα !!! Αλλα με της πληροφορίες που έχω πάρει απο στρατολογία και ΓΕΣ την περιμένουν το ΜΑΙΟ τορα τι να πω δεν ξέρω με εχουν μπερδέψει κάπος αυτο είναι αλήθεια !!!
Καλησπερα παρεα. Ειμαι ο Σπυρος απο κερκυρα και θελω να ρωτησω το εξης-σκεφτομαι να κανω τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ τελικα θα παρουν ατομα στον Στρατο Ξηρας η οχι για φετος; και κατι αλλο θελω οταν τα κανω να παω στους Πεζοναυτες μπορω να το επιλεξω η θα με ριξουν οπου να'ναι; Ευχαριστω εκ των προταιρων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Είπες ότι έχεις βύσμα... Καλα κανεις και εχεις αλλα σημασια εχει να ειναι "μεγαλο κεφαλι", να κοβει και να ραβει, να ειναι χωμενος μες τα πραγματα διοτι να ξερεις πως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο... Πλεον ειναι αποδεδειγμενο πως μπαινεις αν εχεις κανενα υπουργο ή καποιον που να ειναι πολυ διεφθαρμενος, που να εχει τα καταλληλα κονε δηλαδη και να μπορει να σου κανει τη δουλεια
Καλη επιτυχια και αν το θελεις πολυ κυνηγησε το!

Dum spiro spero
Ενταξει τωρα ''διεφθαρμενος'' μην το λες ετσι ρε συ... ειναι ακομψο. Απλα εχω βισμα Το δηλωνω δν ειμαι σιγανοπαπαδια. 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Ε, αφου καταλαβες πως το εννοω!!! Να ειναι στα μεσα και στα εξω... να ειναι μεσα σε ολα!!! 
Απλα εχε το νου σου οταν θα βγει η καινουργια προκηρυξη και κανε την αιτησουλα σου

Να δουμε και ποτε θα βγει... Αντε να την κανουμε για τις καταδρομες...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αντε να βγεί γιατι θα σκασουμε τελιος !!!
Αμα βγει εννοειται πως θα δηλωσω παλι για καταδρομεας δν υπαρχει περιπτωση απλα πρεπει να περιμενουμε αντε να μπω και εγω ειδικες δυναμεις αντεεεεεε!

ειδικες δυναμεις λεμεεεεεεεε lok 4ever παραλαγη και ασκησεις τσιμπα 50καμψεις ετσι για ζεσταμα!

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Ααααααααααααααααααααααααααααααμανννννννννννννννννννννννννν
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τελια ΛΟΚ και ξερώ ψωμί ! Παραλαγή και έτσι αντε έχοθμε λι΄ώσει στις προπονίσεις ποτε με το καλό θα βγεί;
Θα σκάσω στο τέλος
Θα σκάσω στο τέλος
Δηλαδη αν με το καλο μας παρουν στις καταδρομες μπορει να τυχω με καμια απο εσας στην ιδια μοιρα; Αντε γιατι αν μας ριξουνε π. Χ στην Ι ΜΑΚ στην ΚΩ η στο ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ στην ΣΑΜΟ να εχω και παρεα στο λιωσιμο...
αλλα νε ξερετε δεσποινηδες οτι οι καταδρομες θελουν αντοχες και αναισθησια... Ημουν κληρωτος και ξερω...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης