Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Μηπως ξερει κανεις ποσα πορια παιρνρι καποιος που εχει υπηρετησει 12μηνο;
Γεια σας παιδια και καλη επιτυχια σε ολους!
Θελω να σας κανω δυο ερωρησεις.
Ξερει κανεις ποσα μορια ειχε περυση ο τελευτεος που περασε, πεζικο πληρωμμα ερπιστριοφορων;
Και φετος με την καταργηση της συνεντευξης, ουσιαστηκα την διαφορα στα μορια θα την κανει η προεπιρεσια;
Θελω να σας κανω δυο ερωρησεις.
Ξερει κανεις ποσα μορια ειχε περυση ο τελευτεος που περασε, πεζικο πληρωμμα ερπιστριοφορων;
Και φετος με την καταργηση της συνεντευξης, ουσιαστηκα την διαφορα στα μορια θα την κανει η προεπιρεσια;
Καλησπερα, να κανω μια ερωτηση κ αν ξερει κανεις να μου απαντησει η ειδικοτητα βοηθου μικροβιολογου ξερεις κανεις ποσα μορια ειχε το 2005 να εχω μια εικονα
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
Φιλε Κωνσταντινε τα μορια που ζητας ειναι :
9001 ΠΖ Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1) 810-306
. Απλα αφαιρεσε τα 200 μορια τωρα τι προσοντα εχει ο καθενας δεν μπορεις να το ξερεις μπορει η προυπηρεσια, μπορει τα πτυχια ξενων γλωσσων μπορει ΟΒΑ, Δοκιμοι, Ειδικες Δυναμεις κτλ.
9001 ΠΖ Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1) 810-306
. Απλα αφαιρεσε τα 200 μορια τωρα τι προσοντα εχει ο καθενας δεν μπορεις να το ξερεις μπορει η προυπηρεσια, μπορει τα πτυχια ξενων γλωσσων μπορει ΟΒΑ, Δοκιμοι, Ειδικες Δυναμεις κτλ.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Αγαπητη Μαρια αν αναφερεσαι στην Προκηρυξη της ΠΑ Αεροποριας οφειλω να σε πληροφορησω οτι οι μονες ειδικοτητες υγειονομικου που προκηρυχθηκαν ηταν του Βοηθου Νοσηλευτη και του Βοηθου ΦυσικοΘεραπευτη.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα ξερεις μηπως ποτε ειχε βγει προκηρυξη για την ειδικοτητα που εχω δηλωσει τελευταια φορα ; δεν μπορω να βρω πουθενα καμια πληροφορια.
Σε ευχαριστω για την πληροφορια, φιλε DinosV.
Εγω ξεπερναω τα 300 χωρις την συνεντευξη, ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!
Καλη τυχη σε ολους που αναμενουμε!
Εγω ξεπερναω τα 300 χωρις την συνεντευξη, ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!
Καλη τυχη σε ολους που αναμενουμε!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Καλημερα... Εγω δηλωσα ΑΜΦΣ (αμυνας φρουρος μετα σκυλου) και εχω περιπου 420 μορια, να εχω ελπιδες;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Λογικα οι βασεις θα πεσουν σε σχεση με τις προηγουμενες προκυρηξεις αλλα αυτο ειναι τελειος υποκειμενικο, γιατι σημαντικο ρολο παιζει η ζητηση που εχει η καθε ειδικοτητα. Ναι οκ η συνεντευξη ειναι εκτος οπως και τα 200 μορια που εδινε αλλα και παλι αναλογα με τις αιτησεις σε καθε ειδικοτητα θα διαμορφοθουν και οι βασεις.
Αλλωστε ειπαν οτι τα μορια με βαση τις γραμματικες γνωσεις θα αυξηθουν αλλα δεν ξερω εαν αυτο εχει γινει.
Αλλωστε ειπαν οτι τα μορια με βαση τις γραμματικες γνωσεις θα αυξηθουν αλλα δεν ξερω εαν αυτο εχει γινει.
Καλημερα παιδια, θέλω να ρωτησω με ποσα μορια περασε ο τελευταίος εποπ, αμυνης αεροδρομιων, στους εποπ του 2005. Να ειστε καλα καλημερα!
paulos έγραψε:Καλημερα παιδια, θέλω να ρωτησω με ποσα μορια περασε ο τελευταίος εποπ, αμυνης αεροδρομιων, στους εποπ του 2005. Να ειστε καλα καλημερα!
Καλημέρα! Λοιπόν, στην προηγούμενη σελίδα αυτού του θέματος υπάρχει ένα post από μέλος του φορουμ που έχει αναρτήσει ένα link για τα μόρια της κάθε ειδικότητας! Είναι άκρως κατατοπιστηκό και θα βρείς αυτό που ζητάς!

eleni έγραψε:paulos έγραψε:Καλημερα παιδια, θέλω να ρωτησω με ποσα μορια περασε ο τελευταίος εποπ, αμυνης αεροδρομιων, στους εποπ του 2005. Να ειστε καλα καλημερα!
Καλημέρα! Λοιπόν, στην προηγούμενη σελίδα αυτού του θέματος υπάρχει ένα post από μέλος του φορουμ που έχει αναρτήσει ένα link για τα μόρια της κάθε ειδικότητας! Είναι άκρως κατατοπιστηκό και θα βρείς αυτό που ζητάς!
Δεν το καταλαβαινω ετσι οπως ειναι γραμμενο, ευχαριστω.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Παιδες το αρχειο εγω το εφτιαξα αλλα το προγραμμα της σελιδας που το εχω ανεβασει κ το φιλοξενει μου το διαφοροποιησε λιγο.
Τεσπα για Αμυνης Αεροδρομιων (ΑΑΔ) ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 1062 μορια (+200 μορια συνεντευξης) και ο τελευταιος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 564, μετα σας παραθετω και τα μορια των Επιλαχοντων κατα τα οποια ο 1ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ ειχε 564 μορια και 541 ο τελευταιος.
Οσον αφορα τους Αμυνης μετα Σκυλου (ΑΦΜΣ) , αν και σχεδον ποτε δεν θα εχεις σκυλο παρα μονο στην εκπαιδευση, ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 887 μορια και ο τελευταιος 622 και στους ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ο 1ος ειχε 622 και 590 ο τελευταιος.
Τεσπα για Αμυνης Αεροδρομιων (ΑΑΔ) ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 1062 μορια (+200 μορια συνεντευξης) και ο τελευταιος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 564, μετα σας παραθετω και τα μορια των Επιλαχοντων κατα τα οποια ο 1ος ΕΠΙΛΑΧΩΝ ειχε 564 μορια και 541 ο τελευταιος.
Οσον αφορα τους Αμυνης μετα Σκυλου (ΑΦΜΣ) , αν και σχεδον ποτε δεν θα εχεις σκυλο παρα μονο στην εκπαιδευση, ο 1ος ΕΠΙΤΥΧΩΝ ειχε 887 μορια και ο τελευταιος 622 και στους ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ο 1ος ειχε 622 και 590 ο τελευταιος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης