Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Δηλαδη thanasaki πιστευεις οτι πρεπει να παρω δυο μαθηματα γ. Π.(ιστορια και μαθηματικα) πως γινεται αυτο?
Άβαταρ μέλους
thanasakis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από thanasakis »

Οχι φιλε μου ενα απο τα δυο θα παρεις. Ιστορια νομιζω αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος... Ρωτα καποιον καθηγητη καλυτερα... Θα χασεις ομως κ μορια κ δεν σε συμφερει γιατι η Νομικη εχει παει στα υψη... Παιζει στα 18.000-19.000 μορια... Σκεψου το καλα...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Οκ παιδια αν μπορει καποιος ας μου πει με σιγουρια αν μπορω
biou tsiou

Δημοσίευση από biou tsiou »

Όχι Νίκο δεν μπορείς Νομική από καμμία άλλη κατεύθυνση εκτός θεωρητικής γιατί τα μόρια κυμαίνονται 18100-18900 πού σημαίνει ότι και μάθημα επιλογής να μπορούσες να πάρεις θα έπρεπε να γράψεις σε όλα τα μαθήματα 19-20 (σπάνιο έως ακατόρθωτο) για να πιάσεις τα μόρια της πιο χαμολόβαθμης Νομικής της Θράκης, αφού θα την επέλεγες από διαφορετικό πεδίο από το οποίο ανήκει! Πέρασα φέτος στρατιωτική νομική και στα γράφω με σιγουριά τα παραπάνω! Μην κάνεις λάθος κίνηση! !
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

rafael διαβασα καπου μεσα στο φορουμ οτι ησουν θεωριτικη και τωρα ξαναδινεις μεσω τεχνολογικης! Επειδη δινω και εγω φετος απο θεωριτικη για σσε Και αν δεν περασω λεω να αλλαξω και του χρονου να δωσω σαν και εσενα για πες λιγο πως ειναι τα μαθηματα τελειως αγνωστο αντικειμενο (για καποιον που δεν εχει κενα) ευκολα βατα; Πως το βλεπεις περνας ικαρων?
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Δημοσίευση από Rafael »

Φιλος καταρχην καλησπερα. Ναι οντως καλα διαβασες... Ειχα κανει το μεγα λαθος και ημουν στην θεωρητικη δινοντας για την σχολη ικαρων. Οταν καταλαβα το λαθος μου ηταν αργα. Τωρα εχουν περασει μηνες απο τοτε που πηγα τεχνολογικη. Ειμαι οκ Πια με τα μαθηματα. Δεν εχω κανενα προβλημα εχω προσαρμοστει πληρως. Κανω ομως φυσικη και μαθηματικα κατευθυνσης και απο βδομαδα τον προγραμματισμο Ιδιαιτερα οποτε οπως καταλαβαινεις τα χρεη τρεχουν... Οσο που ρωτας αν ειναι τελειος διαφορετικο αντικειμενο, ναι οντως ειναι Αλλα ειχα μαθηματικα γενικης περισυ τα οποια εχω φετος Και δεν διαφορουν σε καποια σημεια με τα μαθηματικα κατευθυνσης. Εκει ειναι σε πολυ πιο δυσκολο επιπεδο και εχουν και καπια εχtra πραματα. Τωρα για την ικαρων που ρωτησες θα δειξει... Βασιζομαι στο Α. Ο. Δ. Ε στα μαθηματικα γενικης την εκθεση και τον προγραμματισμο για να βγαλω τα μορια. Πρεπει να γραψω πολυ καλα σε ολα αυτα και μετα στα αλλα 2 τουλαχιστον 13 με 14. Με τον προγραμματισμο δεν τα παω καλα γιατι εχω εναν ηλιθιο καθηγητη και τωρα παλευω να ξεκινησω ιδιαιτερα μηπως και στρωσω. Εσυ να κοιταξεις να δωσεις φετος να ξεμπερδευεις. Μην σκεφτεσαι ''δωσω του χρονου''. Κοιτα μονο για φετος να τελειωνεις. Αυτα απο εμενα. Αν θες να ρωτησεις και τπτ αλλο πες
Παντος να ξερεις επειδη δεν εχω προφορικους βαθμους οσο γραψω τοσο θα παρω. Δεν εχω τους προφοτικους να με βοηθησουν. Και αυτη την κινηση την εκανα μετα απο αρκετη σκεψη και με το παθος μου για την πολεμικη αεροπορια... Ειναι μεγαλη αλλαγη
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Ο προγραμματισμος που κανετε στο λυκειο γινεται απο καθηγητες που δεν εχουν ιδεα, εκτος αυτου ειναι προσαρμοσμενος στην Ελληνικη γλωσσα, απαραδεκτο, κανετε προγραμματισμο χωρις να εχετε Η/Υ... Ο στρατος εχει σχολη προγραμματισμου Η/Υ και αν δηλωσεις να πας θα δεις ποσο πιο ευκολο ειναι, απλα στο σχολειο εχεις το αγχος και οι πικανες που ειναι και το ζουμι του προγραμματισμου δε γινονται στα ελληνικα ουτε χωρις χρηση Η/Υ

good luck

TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ξερεις κατι; Οσο και αν σου φαινεται περιεργο ενω ειμαι πολυ καλος μαθητς Μισω!! Την θεωριτικη κατευθηνση ! Οχι για τις γνωσεις που παρεχει αλλα γιατι κατα πολυ μεγαλο ποσοστο την Μαθητες του Πως να στο πω εγς αυτα τα παιδακια που ολη μερα καθονται μεσα και αποστηθιζουν σχολια απο τα κειμενα π. Χ δεν τα παω! Τωρα το πως πηγα θεωριτικη... Μην το ψαχνεις! Τωρα για αλλαγη κατευθηνσης αν δεν περασω θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα!! Πρωτον γιατι (χωρις εγωισμο) ειμαι πιο πολυ μαθηματικο μυαλο και δευτερον οπως και εσυ, την σσε την εχω απο παρα πολυ μικρος ως στοχο! Απλα οι ενδιασμοι μου ειναι πιο πολυ για τον χρονο (αν δηλαδη θα προλαβω να βγαλω την υλη και τετοια.)
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rafael »

roverr24 το ξερω φιλε. Ειναι αθλια τα πραματα. Πρεπει αναγκαστικα να παρω πολλα μορια απο εκει. Τασο κ εγω στην πραγματικοτητα την μισουσα την κατευθυνση. Μονο τα αρχαια μου αρεζαν παρα πολυ. Με την τεχνολογικη κανω πολυ πιο ενδιαφεροντα πραματα (ειδικα με την Φυσικη τρελενομαι, μου αρεσει παρα πολυ). Τωρα δικια σου επιλογη ειναι. Καλη επιτυχια να εχουμε και οι δυο στις εξετασεις :)
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Καλη μας επιτυχια !Εικόνα
κωστασς

Δημοσίευση από κωστασς »

Ποσα μορια χρειαζομαι για να παω στρατιωτικες σχολες ;
ntora ntiri

Δημοσίευση από ntora ntiri »

Εξαρταται ποια στρατιωτικη σχολη θελεις. Οι βασεις ειναι διαφορετικες.
παπαγαλοσ

Δημοσίευση από παπαγαλοσ »

Δηλαδη κι εγω που θελω να περασω στην ΣΤΥΑ και θα δωσω απο θεωρητικη κατευθυνση, κανω λαθοσ?
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Rafael »

Μεγα λαθος...
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Κάθρυν »

παπαγαλοσ έγραψε:Δηλαδη κι εγω που θελω να περασω στην ΣΤΥΑ και θα δωσω απο θεωρητικη κατευθυνση, κανω λαθοσ;

δυσκολα να περάσεις, θα εχεις μεγαλη απωλεια μοριων.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες