Δελτίο απογραφής στρατευσίμων (περιοδεύων)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Για να μπω στην μοναδα του αερομεταφερουμενου πεζικου (ελικοπτερα) πρεπει να δηλωσω ειδικες δυμαμεις η πεζικο;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

giannis

Δημοσίευση από giannis »

Παιδια γινετε να κανω επανεκδοση της βεβαιωσης οτι περασα περιοδευον απο ενα κεπ?
nikosgr8
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikosgr8 »

Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ. Ειμαι νεο μελος μολις εκανα εγραφη... παρακαλω συνγχωρηστεμε αν το ερωτημα μου ειναι σε λαθος κατηγορια... Εψαξα ολο το φορουμ και δεν βρηκα κατηγορια στην οποια μπορω να κανω την εξης ερωτηση :

επιδει δεν παω λυκειο παω σε μια εππαγελματικι σχολη (Ο. Α. Ε. Δ) μου ειπαν οτι δεν αναρτουν την περιοδο για να περασεις περιοδευων... Και δεν ξερω που μπορω να παρω πληροφοριες...

μηπως καποιος ξερει ποτε θα περασω περιοδευων; Διαβασα στο φορουμ οτι περνας μετα τα 18. Αλλλα σε αλλα σιτε βρισκω οτι περνας στα 17... Σας παρακαλω κατατοπιστε με...

ειμαι 17 ετων και 5 μηνων. Και ακομα δεν εχω περασει περιοδευων! Ειμε γεννημενος 25/5/1994...

σας παρακαλω αν μπορειτε βοηθηστε με. Και ξανα συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος κατηγορια...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του έτους που συμπληρώνεις το 18ο έτος της ηλικίας σου (πχ οι γεννηθέντες το έτος 1992, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2010, οι γεννηθέντες το 1993, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του 2011 κ.o. Κ).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ99 »

Γεια σας, λοιπόν η μητέρα μου είπε ότι πρέπει να πάω να υπογράψω ένα χαρτί στο κοντινότερο ΚΕΠ που λέγεται κάτι για Περιοδεύων και μου είπε ότι αν δεν το υπογράψω θα με ψάχνουν η αστυνομία η θα πληρώσω 500 ευρώ και ρωτώ αυτό χαρτί που υπέγραψα τι ήταν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εμάς ρωτάς σε τι χαρτί έβαλες την υπογραφή σου; Εικόνα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ99
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ99 »

Όχι απλά αυτό το χαρτί τι ήταν που υπέγραψα τι ήταν ρωτώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν πέρασες περιοδεύων απλά θα υπόγραψες το χαρτί που είπες τα στοιχεία σου...
greek93

Δημοσίευση από greek93 »

Ειμαι γεννημενος το '93 αλλά δεν έκανα δελτίο απογραφής τον Ιανουαριο-Φεβρουάριο 2011 απο αμέλεια... Τωρα αναγκαστηκά θα το κάνω Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2012 μαζί με αυτούς του '94... Είμαι πρωτοετής φοιτητης στο αριστοτέλειο πανεπιστήμειο και αναγκαστηκα πρεπει να πάρω και αναβολή... Τι κυρώσεις θα έχω που θα κάνω δελτίο απογραφής το 2012 ενώ εγώ είμαι του '93;
DimitrisG

Δημοσίευση από DimitrisG »

Καλημέρα. Έμαθα από κάποιους φίλους πως στα Σχολεία, τα Παιδιά Που γεννήθηκαν το 1994 ζητούνται να συμπληρώσουν αυτό το έγγραφο.
Δυστυχώς εγώ για οικονομικούς λόγους αναγκάστηκα να σταματήσω το σχολείο και Αυτή τη στιγμή Εργάζομαι. Οπότε εγώ δεν έχω ενημερωθεί σχετικά με το τι είναι όλο αυτό και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω σε αυτήν τη περίπτωση, τι πρέπει να αναζητήσω και πώς πρέπει να κινηθώ! Μπορείτε να βοηθήσετε; Εικόνα
αλεξης

Δημοσίευση από αλεξης »

Για να περασω περιοδευον απο κεπ πρεπει να παω με τον κηδεμονα μου αμμα ειμαι ανηλικος;

myrmidonas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από myrmidonas »

Παιδια ειμαι 18 σημερα πηγα και εκανα τα χαρτια για το δελτιοαπογραφης στρατευσιμου. δηλωσα αεροπορια διοτι θεωρω οτι ισως εκει ειναι καλυτερα και εχει υπηρετησει εκει και ο πατερας μου αερονομος. θα ηθελα να με ενημερωσετε αν θα με στειλουν αεροπορια η αν θα επιλεξει το επιτελειο σε πιο σωμα στρατου θα με στειλει. επισης μηπως γνωριζει κανεις αν η αεροπορια εχει καποιο σωμα αντιστοιχο των ειδικων δυναμεων και αν οντως θα γινει υποχρεωτικη η στρατευση στα 18. ευχαριστω προκαταβολικα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

myrmidonas έγραψε:Παιδια ειμαι 18 σημερα πηγα και εκανα τα χαρτια για το δελτιοαπογραφης στρατευσιμου. Δηλωσα αεροπορια διοτι θεωρω οτι ισως εκει ειναι καλυτερα και εχει υπηρετησει εκει και ο πατερας μου αερονομος. Θα ηθελα να με ενημερωσετε αν θα με στειλουν αεροπορια η αν θα επιλεξει το επιτελειο σε πιο σωμα στρατου θα με στειλει. Επισης μηπως γνωριζει κανεις αν η αεροπορια εχει καποιο σωμα αντιστοιχο των ειδικων δυναμεων και αν οντως θα γινει υποχρεωτικη η στρατευση στα 18. Ευχαριστω προκαταβολικα.

1.To επιτελείο θα αποφασίσει που θα σε στείλει, εκτός και αν βάλεις βύσμα

2. Όχι δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σε ειδικές δυνάμεις της αεροπορίας

3. Με τα σημερινά δεδομένα τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες