Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Οι οβα παιρνουν 100 μορια για καθε χρονο υπιρεσιας; Η γενικα 100 μορια;
Γεια σας! ειμαι πολυτεκνος! τ μορια παιρνω παραπανω; ευχαριστω!
Παιδιά είμαι αθλητής κ εχω πάρει μέρος ς πανευρωπαϊκό με 2η θέση! Ξέρει κανείς αν κερδίζω μόρια;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
κερδιζεις μορια εαν εχεις παρει μεταλλιο. Το γραφει και η προκυρηξη. Ομως φιλε πρεπει νομιζω να εχεις και βεβαιωση μεταλλιου. Αυτην καταθετης μαζι με τα χαρτια.Γιάννης έγραψε:Παιδιά είμαι αθλητής κ εχω πάρει μέρος ς πανευρωπαϊκό με 2η θέση! Ξέρει κανείς αν κερδίζω μόρια;
-
- Επικοινωνία:
100 μορια περνουν. Ειτε εισαι 3 χρονια, ειτε εισαι 10 ημερες.Σ. Π. έγραψε:Οι οβα παιρνουν 100 μορια για καθε χρονο υπιρεσιας; Η γενικα 100 μορια;
Ναι γράφει η βεβαίωση ότι εχω πάρει μέρος γράφει το αγώνισμα την θέση που πήρα 2ος που βγήκα δηλαδή κ τον χρόνο!
Γιαννη εφοσον εχεις δευτερι θεση πανευρωπαικο μπαινεις οπου θες στο δημοσιο και με βαθμο-οποτε μαλλον ψεμματα λες. Δεν χρειαζεσαι μορια εσυ-μπαινεις δημοσιο ετσι και αλλιως εαν εχεις διακριθει σε αγωνισμα ολυμπιακο
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για το στρατό! Εκεί μπορεί να μην μετρήσει!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημερα παιδια το ecdl μετραει; Στην προκηρυξη το αναφερει αλλα στην αιτηση οχι... Κ κατι αλλο οταν εισαι απο Τρυτεκνη οικογενεια βαζεις καποιο χαρτη γιατι μονο για τους πολυτεκτους αναφερουν
Εγω να σου πω την αληθεια δεν προσεξα κατι στην προκυρηξη για ecdl αλλα πιθανολογω πως σε καποιες ειδικοτητες του στυλ 'ερευνα πληροφορικης' ισως παιρνει καποια μορια, αλλα θα σε γελασω.
Ρωτα σε καποιο Στρατολογικο Γραφειο καλυτερα!
Ρωτα σε καποιο Στρατολογικο Γραφειο καλυτερα!
Εχω κ εγώ πτυχίο πληροφορικής αλλά δεν πιάνει βάσω μου! Γιατί το ecdl είναι που ξέρεις να χειρίζεσαι η προκήρυξη λέει γ προγραμματισμό! Αλλά εσυ στείλ το! Γιατί πάλι στην προκήρυξη λέει να στείλουμε ότι άλλο έχουμε από γραμματικές γνώσεις!
Ναι λέει να στειλετε αλλα δεν θα παρετε μόρια, οπως γινεται και με το ecdl.
Ναι ναι έτσι είναι δεν παίρνεις μόρια! Αλλά όπως μου είπαν και στο γες ότι στέλνεις καλό είναι! Κανείς δεν θα ς πειράξει το φάκελο! Γιάννη αν έχεις βεβαίωση ότι έχεις πάρει μέρος ς πανευρωπαϊκό κ πήρες 2η θέση τότε σίγουρα θα πάρεις τα 200μόρια! Έτσι πιστεύω.
-
- Επικοινωνία:
δεν το αναφερει. Μαλλον οχι. Μου αρεσει οτι πολυ πανε και δινουν λεφτα για να το βγαλουν μονο και μονο για μορια και δεν μετραει τελικα. Τι να πω. Θα επρεπε να μετραει κανονικα. Τελος παντων. Ελλαδα ειναι αυτη...vasso έγραψε:Καλημερα παιδια το ecdl μετραει; Στην προκηρυξη το αναφερει αλλα στην αιτηση οχι... Κ κατι αλλο οταν εισαι απο Τρυτεκνη οικογενεια βαζεις καποιο χαρτη γιατι μονο για τους πολυτεκτους αναφερουν
-
- Επικοινωνία:
Παιδια εγω εχω μια βεβαιωση απο προταθλημα πολο που διοργανωνε η κατασκηνωση καποτε. ισχυει; συγνωμη εαν η ερωτηση μου ειναι χαζη. απλα θελω να μου φυγει η απορια. και παλι συγνωμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης