ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Ρε παιδια δε ζητανε στη ΣΣΑΣ τον υπερανθρωπο του Νιτσε, αυτα που ρωτατε ειναι υπερβολικα, θα σας πιεσουν λιγο για να γινετε στρατιωτες, δε θα σας βγαλουν το λαδι, δε πατε για πεζοναυτες, κανεις μας δεν ειναι ο επικουρειος Απολλωνας και ο δισκοβολος του Μυρωνος, ολοι εχουμε ατελειες, κοιταξτε να γραψτε καλα και δε θα εχετε κανενα προβλημα μεσα. Δε προκειται να διωξουν κανεναν για μυωπια η αν δε την παλευει στο μονοζυγο, θα κανεις κανα δυο πανω κατω και τελος.
Ακομα και στο πεδιο της μαχης να πατε οπως πανε πολλοι γιατροι πχ Αφγανισταν κτλ, θα ειστε προφυλαγμενοι μεσα σε στρατοπεδο και απλα θα φερετε 2 πιστολια για αυτοαμυνα, ειναι σχεδον αδυνατο να καταφυγουν αποφοιτοι ΣΣΑΣ σε οπλοχρησια.
Ακομα και στο πεδιο της μαχης να πατε οπως πανε πολλοι γιατροι πχ Αφγανισταν κτλ, θα ειστε προφυλαγμενοι μεσα σε στρατοπεδο και απλα θα φερετε 2 πιστολια για αυτοαμυνα, ειναι σχεδον αδυνατο να καταφυγουν αποφοιτοι ΣΣΑΣ σε οπλοχρησια.
Συμφωνω Με τον ρ σε αυτα που λεει. Αυτες οι σχολες δινουν βαρυτητα στην ακαδημαικη εκπαιδευση κ οχι στη στρατιωτικη, γιατι ο σκοπος τους δεν ειναι να υπηρετησουν στη πρωτη γραμμη. Οσο για σενα παναγιωτη, θα ς δουσουν οπλο οπως κ σε ολους τους πρωτοετεις που μπαινουν στη σχολη.
Θελουν να κανουν στρατιωτη καποιον στη συμπεριφορα στον τροπο σκεψης και αντιληψης των πραγματων και στις αντιδρασεις ς αυτες τις σχολες, μια φυσιολογικη φυσικη κατασταση αρκει για ΣΣΑΣιτη, αλλωστε με την παροδο των χρονων ολοι κανουν κοιλιτσες
Και οι γυναικες μπουτακια...
Φανταστειτε ποσο δυσκολα ηταν παλαιοτερα στον πολεμο του 40 οπου οι αξιωματικοι γιατροι μεσα σε μια σκηνη χειρουργουσαν τραυματισμενους και εκαναν δυσκολα πραγματα, σημερα αυτα δεν υπαρχουν, υπαρχει κινητο οργανωμενο χειρουργειο του στρατου στα μετ'οπισθεν του πεδιου της μαχης...

Φανταστειτε ποσο δυσκολα ηταν παλαιοτερα στον πολεμο του 40 οπου οι αξιωματικοι γιατροι μεσα σε μια σκηνη χειρουργουσαν τραυματισμενους και εκαναν δυσκολα πραγματα, σημερα αυτα δεν υπαρχουν, υπαρχει κινητο οργανωμενο χειρουργειο του στρατου στα μετ'οπισθεν του πεδιου της μαχης...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ειμαι 15 χρονων εχω επιλεξει απο περυσι πως θελω να παω στρατιωτικες σχολες και συγκεκριμενα σσασ! Ομως μου λενε πως ειναι πολυ σκληρα για μια γυναικα αυτο ισχυει; 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
Απο σσας στρατολογικο μετα γινεται να ασχοληθεις με την διπλωματια με καποιον τροπο; Ξερει κανεις;
Οχι απαγορευεται οποιαδηποτε δραστηριοτητα εκτος στρατου, οι στρατολογοι ειναι απλα δικηγοροι που ασχολουνται με στρατολογικα θεματα, δεν εχουν καμια σχεση με διπλωματια. Μετα την αποστρατεια αφου οι στρατολογοι ειναι δικηγοροι αν θελουν μπορουν να δωσουν στο διπλωματικο σωμα εξετασεις οπως οποιοσδηποτε πτυχιουχος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Οκ ευχαριστωω :)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Σε περιοδο καταληψεων τι γινεται; Υπαρχει ελευθερος χρονος η γινονται ασκησεις;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Πες μου οτι κανεις πλάκαBasil έγραψε: Σε περιοδο καταληψεων τι γινεται; Υπαρχει ελευθερος χρονος η γινονται ασκησεις;
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Δεν το ξερες. Τωρα υπαρχουν και κουκουλοφοροι στο στρατο (μαυροσκουφηδες :P:P) , ερχονται και τα σπανε ολα εκει μεσα και τους καλυπτει το στρατιωτικο ασυλο :p... Χαχαχαχα 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Ρ σοβαρα τωρα, αν το αριστοτελειο εχει καταληψη, ε και δεν γινονται μαθηματα, οσοι ειναι σσας μενουν μεσα ε (μεσα, εννοωντας στην σσασ, οχι στην καταληψη χαχα);
Λες να ερχεται ελικοπτερο του στρατου, να προσγειωνεται στην ταρατσα του Αριστοτελειου και να τους παιρνει, οεο :p;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Φαση που θα χε εεε...
αρα εγω μπορω να αραζω στην καταληψη χωρις προβληματα, δεν υποτιθεται οτι πας στην σχολη μονο για τα μαθηματα;(οχι εγω εγω, τροπος του λεγειν... )
αρα εγω μπορω να αραζω στην καταληψη χωρις προβληματα, δεν υποτιθεται οτι πας στην σχολη μονο για τα μαθηματα;(οχι εγω εγω, τροπος του λεγειν... )
Ιατρικη θες να πας Αλεξ?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Επικοινωνία:
Στρατολογικο... (σε προλαβα στο αλλο θεμα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης