Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
δεν μου αρεσει που ρωτατε τα ιδια ολοι δεν ειναι σωστο να σας ενημερωνουν και να λετε παλι τα ιδια και αν θελετε να μαθενετε νεα να μπαινετε στην σελιδα του στρατου αρμυ τελεια τζι αρ. εκει βγαινουν ολες η προκηρυξης.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΪΟ , ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΉΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

η προκηρυξη της αεροποριας ειχα διαβαση οτι θα βγει μεσα ιουνιου το διαβασα στο εθνος και μετα θα βγει για ναυτικο. να δουμε τι θα γινει και φετος ποσες χιλιαδες ατομα θα πανε, και τι μεσων θα εχουν...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ. ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ 200. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ.
ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΝ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
ναι ομως παιζει καποιο ρολο και το μεσων στην υποθεση...
μονο και μονο που σου δινει 200 μορια ειναι κατι καλο και μην ξεχνασ οτι ειναι και οι διαπροσωπικες σχεσεις που παιζουν σπουδαιο ρολο...
μονο και μονο που σου δινει 200 μορια ειναι κατι καλο και μην ξεχνασ οτι ειναι και οι διαπροσωπικες σχεσεις που παιζουν σπουδαιο ρολο...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ... ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ... Κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!
συμφωνω απολυτα με το leon. αυτη δηστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα στην (νεο)Ελλαδα.GENERAL μαλλον τα μεσα που εβαλες ειχαν πολυ πελατια

και εγω επισης εχω ακουση για ατομα που δεν κανα`ναι τα αθληματα ηταν εκει και ξεραν οτι θα περασουν. μια φορα εκανα τα χαρτια μου για το στρατο και εμαθα πολλα τι γινετε, και στο θεμα μεσων μετρα βουλευτης οχι ατομα του στρατου. αυτη ειναι η αληθεια και οποιος θελει την πιστευει...
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ. ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ. ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΜΠΗΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 90%ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΟΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕΣΟΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΣΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ. ΤΟ ΜΕΣΙΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
Απ'οσο γνωριζο για το ναυτικο θα βγουν τελη του μαιου σε αεροπορια εχει δοθει το σημα αλλα δεν 3ερουν ποτε ακριβος.. τορα για το στρατο δεν 3ερω...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
leon έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ... ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ... Κ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ!!!
κοιταξε δεν μιλαμε και για τοσο χονδρο βισμα !!!
απο και περα εγω πιστευω πως παιζει καποιο ρολο και το μεσων...
εννωειτε θελει μεγαλο κεφαλι βουλευτει οχι οποιον να`ναι και εγω αυτο ειπα. πρεπει να ξερεις ποιον βαζεις μεσων. αυτα που λετε τα ξερω.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΕΝΙΑ.. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ [ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ] ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ;
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
Πολυ σωστος ο φιλαρας!GENERAL έγραψε: ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

αλλα για λιγα ατομα.
Ρε μαγκες απο το Μαρτη βγαινει η προκυρηξη και... μαπα το καρπουζι! Εχω συγγενικο προσωπο στο επιτελειο και αυτο, το προσωπο, θυμα του ιδιου ραδιο-αρβυλα εχει πεσει,"βγαινει-βγαινει!!!" μου λεει εδω και 2 μηνες.. Μου φαινεται ουτε αυτοι ξερουν τι θα κανουν! Λοιπον κανω μια πονηρη ερωτηση: μηπως παμε σε προωρες εκλογες κανενα οκτωβρη-Νοεμβρη και βγει τοτε για ευννοητους λογους;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες