Καλησπέρα. Εχω αναβολή μέχρι το 2014 λόγω σπουδών, αλλά επειδή τελείωσα και με το μεταπτυχιακό μου θέλω να την κόψω. Στο site της στρατολογιας, βάζοντας τον στρατιωτικό μου αριθμό στις πληροφορίες για την αναβολή μου, λέει τις ημερομηνίες που πρέπει να κόψω την αναβολή για να καταταχτώ σε στρατό ξηράς, και αντίστοιχα σε Π. Α./Π. Ν. Στις πληροφορίες για την κατανομή μου, μου γράφει ότι έχω κατανεμηθεί στρατό ξηράς. Αυτό σημαίνει ότι πάω στρατό ξηρας; Η όταν κόψω την αναβολή μπορεί να πάω και Π. Α. Πχ αν το ζητήσω; Είναι αυτό που αναφέρεται σε άλλα θέματα ότι χρειάζεται υπουργική απόφαση για να αλλάξω ή η υπουργική απόφαση θα χρειαζόταν αν είχα καταταχθει στον στρατό ξηράς και ήθελα να πάω Π. Α. Ευχαριστώ προκαταβολικά
athens_k έγραψε:Καλησπέρα. Εχω αναβολή μέχρι το 2014 λόγω σπουδών, αλλά επειδή τελείωσα και με το μεταπτυχιακό μου θέλω να την κόψω. Στο site της στρατολογιας, βάζοντας τον στρατιωτικό μου αριθμό στις πληροφορίες για την αναβολή μου, λέει τις ημερομηνίες που πρέπει να κόψω την αναβολή για να καταταχτώ σε στρατό ξηράς, και αντίστοιχα σε Π. Α./Π. Ν. Στις πληροφορίες για την κατανομή μου, μου γράφει ότι έχω κατανεμηθεί στρατό ξηράς. Αυτό σημαίνει ότι πάω στρατό ξηρας; Η όταν κόψω την αναβολή μπορεί να πάω και Π. Α. Πχ αν το ζητήσω; Είναι αυτό που αναφέρεται σε άλλα θέματα ότι χρειάζεται υπουργική απόφαση για να αλλάξω ή η υπουργική απόφαση θα χρειαζόταν αν είχα καταταχθει στον στρατό ξηράς και ήθελα να πάω Π. Α. Ευχαριστώ προκαταβολικά
πήγαινε αγόρασε χακί γιατί μετατάξεις γιοκ, το έχουμε γράψει αρκετές φορές, αλλά από την στιγμή που δεν διαβάζετε τα σωστά θέματα θα το γράψουμε άλλες τόσες
αυτό με την υπουργική απόφαση ίσχυε όταν γινόντουσαν μετατάξεις τώρα όμως κοπήκανε τα ρουσφέτια
Makis_vl έγραψε:Γειά σας :) Είμαι τρίτη Λυκείου... Σήμερα κατέθεσα δελτίο απογραφής (πέρασα περιοδεύων) και δήλωσα ότι θέλω να υπηρετήσω στο ναυτικό ... Πριν λίγο μπήκα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και έτσι απο περιέργεια πηγα εκεί που λέει Πληροφορίες για την Κατανομή Μου... Εβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει Εχετε κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς... Είναι οριστικό; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάω Ναυτικό;
χαχαχα χωρίς βύσμα ξεχάστε ναυτικό και αεροπορία ;)
Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι; Εγω στις 23 του μηνος πηγα στα ΚΕΠ και με δηλωσανε αεροπορια γτ εκει λεει εχει λουφα, αφου δηλωσα δεν θα με παρουν; Και τοτε τι μου λεγε ο πο**της εκει οτι σε παιρνουν. Καλα την ψυλιαστικα οταν μ ειπαν οτι εκει πανε οτι ολοι πανε εκει γιατι εχει λουφα και αραλικη.
Εχω αναβολη για σοβαρους ενδοοικογενειακους λογους υγειας, η οποια ληγει το Μαιο. Προηγουμενος ειχα καταταγει στο στρατο ξηρας αλλα λογω ενασχολησης με τη θαλασσα θα επιθυμουσα να υπηρετησω στο ναυτικο. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω Σωμα;
ουτε με αμνησια έγραψε:Εχω αναβολη για σοβαρους ενδοοικογενειακους λογους υγειας, η οποια ληγει το Μαιο. Προηγουμενος ειχα καταταγει στο στρατο ξηρας αλλα λογω ενασχολησης με τη θαλασσα θα επιθυμουσα να υπηρετησω στο ναυτικο. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω Σωμα;
Ευχαριστω
μόνο αν έχεις τελειώσει την ΑΕΝ μπορείς να πας στο ναυτικό αλλιώς στρατό ξηράς
Ναι, απλά ρώτησα γιατί από την μία διαβαζω ότι μετατάξεις δεν γίνονται ποτε και με τιποτα και από την άλλη οτι παρ' όλα αυτα μπορείς να κάνεις αίτηση και μου φάνηκε αντιφατικό, γι' αυτό ρώτησα να σιγουρευτώ.
Αυτή την αίτηση μπορείς να την κάνεις μονο αν κάνεις λήξη αναβολής ή μπορείς και χωρίς αυτό;
Οι μετατάξεις δεν έχουνε κοπεί, διότι αν διάβαζες ποιο πάνω όποιος έχει τελειώσει ΑΕΝ είναι στο χέρι του να διαλέξει αν θέλει να πάει στο ναυτικό η στο στρατό ξηράς, επίσης μετατάξεις γίνονται και στο στρατό ξηράς, πχ ένας γιατρός που παρουσιάζεσαι κεεδ μπορεί να κάνει αίτηση μετάταξης για υγειονομικό, εννοείται ότι καταθέτει το πτυχίο του...
με λίγα λόγια μετάταξη από στρατό ξηράς στο ναυτικό χωρίς αιτιολογία (αεν) δεν γίνεται
αυτή την αίτηση την κάνεις μόνο όταν είναι να παρουσιαστείς
Ευχαριστώ. Αναφέρομαι σε αίτηση για μεταταξη σε διαφορετικο σωμα, έστω και τυπικά. Την αίτηση την κάνεις στο Ρουφ λίγες μέρες πριν παρουσιαστείς ή στο ΚΕΝ την μέρα που παρουσιαζεσαι;